Kezdőlap > anime, GiTS, leírásaim > GiTS (nov.23.)

GiTS (nov.23.)

Ghost in the Shell
Eléggé egyedien mutatja be a movie első 40 perce a világot amiben vagyunk, s a végéig egy elég cyberpunk világban kell gondolkoznunk, de a story nem rossz… minden jobb tudattal létező cyborg keresi a létezés elvének feltételeit, s ez ad neki kerőt…  Mint minden cyberpunk világban sok a hacker. Így kezdünk!
A 9-es ügyosztályban vagyunk amint egy Ghost-ot vizsgálnak ki. A ghostot elrabolják, majd utána ered szeretett Motoko Kusanagi, s megküzd  egy pókszerű tankkal, s szétroncsolja a testét. A 2501-es project névre halgató cyborg belé költözik, s ketten öneszeolvadva új egyéniségek lesznek a hackerek világában… Vége. (röviden ennyi a 1óra 22perc lényege)

Ghost in the Shell 2 INNOCENCE
Az első résztól nem eltérő storyt mutat be, mégpedig: A BÁBMESTEL ELKAPÁSÁT. grafikailag felturbózott! nagyon jól kinéző Movie lett! 1-2 helyen mintha renderelt lenne… szal nagyon szép és jó!
Az első részben megismert Batou cyborg ügynök és most a tása Togusa(ember) nyomoznak. Ez egy utcai kopós-nyomozós rész lett! Persze cyberpunk viágban! Az első rész főnője ebben a részben csak, mint ‘őrangyal’ jelenik meg Batou-nak, s így a labirintus tudat hackelésre rájön. Később a BÁBMESTER hajóján a gyárban segítenek egymáson, mert  Motoko Kusanagi beleköltözik egy Cyborg agyába, de csak a harci tudása  száll belé, mert ennyire van hely. 😀 nah mind1 még így is legyőz hackelésben 6 virusírtó cyborgot..^^ sztm 1 kcsit eltúlozták ,de nem rossz…
Különös módon az autók mintha régiesebbek lennének, mint az előző movieban… (röviden ennyi 1óra 39perc lényege ennél is…)
Nekem túl nagy élmányt nem nyújtott! Ergo Proxy ettől jobb! A GiTS srozatokat még meglesem, hátha jobb lett… FMP ^^


értékelésem így:
-GiTS  (8,5/10)
-GiTS 2 INNOCENCE (8,9/10)

Reklámok
Kategóriák:anime, GiTS, leírásaim Címke:
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: