Kezdőlap > anime, ep1, Zoku Natsume Yuujinchou > Zoku Natsume Yuujinchou ep1-2. (febr.9.)

Zoku Natsume Yuujinchou ep1-2. (febr.9.)

Zoku Natsume Yuujinchou -Újra itt van Nyanko-sensei!!!! és az ő ember barátja Natsume. 🙂

 • 1.részben: Natsume elkélkedés közben leesik a téglafalról egy labda miadt, s egy ayakashi öldözőbe veszi. Futás közben elszakít egy kötelet, mint Nyanko-nál… Nyankó a nagy lármára előbújik Natsume táskájából, s elkezd egy pillangót kergetni. Natsume nem bírja tovább mind a kettőt kiüti, mire külön úton indulnak haza… 😀 Este vacsoránál se jelenik meg Nyankó. Mikor felmegy a szobájába Natsume két fekete szempár néz az ablakon be. Beengedi és egy tök fekete Nyanko toppan be! 😀 Fürdés és mosás után se jön le róla a feketeség, s meg se nyikkan. Részegen benyit az ablakon Nyanko és előszőr megrámül, majd megkérdi, hogy a Barátok könyve meg van-e?. Előveszi Natsume, s a fekete macsek ellopván kiugrik az ablakon. Natsume és trsa utána sietnek ,de elvesztik a nyomát (fekete macskát megtalálni holdfényes éjjszakán… 😛 ). Nyanko-sensei régi ismerőse feltűnik (Benio), s az ayakasi bulira kérnek segítséget, mert arra lehet a fekete macsek… (közbe mögöttük van…) Az ünnepségen rádöbbennek, hogy az emberekre rá akarnak támadni, s hirtelen feltűnik a macsek… Kiderül még az is, hogy a macska egy nagyon erős ayakashi, mégpedig az erdő Úra Nushi-sama. Nehezen megtalálja Nushi-sama igazi nevét Natsume a támadói hangja között, s kiszabadul fogságából. Másnap havazik, s Natsume a fekete macska után sóvárok, mire Nyankó rosszemmel néz rá.
 • 2.részben: Suliban Natsume álmában emlékezik egy ayakashi-ra ki az iskolában volt. Hazafele menet Nyanko-t meglátja Natsume mikoözben egy kutyát idegesít a fal tetején, majd arcal leesik a hóba (“Macska létedre így pofára esni!- Ne nevess te idióta! Megmondtam, hogy nem vagyok macska! Vóó… A csípőm!”). xD ,majd egy kis Hógolyó csata a csípő rándulásos macskával… xD Nyanko elrohan gyógyfűért, s Natsume a védő szobornak dől. A szoborból egy youkai kijön, s meg akarja szálni Natsume-t, de eltéveszti ,s a hónyuszit szálja meg. xD Gen a megszálló segítséget kér Natsume-től, hogy a Gonosz fája körül ólálkodó szellemet űzzék el. Végülis kiderül, hogy Gen legjobb barátja az, Sui. Nehezen ,de elkapja Natsume, s Gen vele együt távozik e világból. A végén Natsume és Nyanko-sensei Shibanohara-ba mennek elültetni pár virágmagot.


Sztm hozza az előző évad élményvilágát 🙂

Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Zoku Natsume Yuujinchou Címke:
 1. 2009. február 9. - 21:27

  ApjaFia FunSub Team olad elvesztett pár feliratot nézze meg mindenki tud e rajtuk segíteni!
  http://apjafia.wordpress.com/2009/02/09/kozlemeny/#comments

 2. 2009. február 10. - 11:57

  Nyankot nagyon bírom. Olyan ari és vicces, annyit lehet rajta nevetni.:)

 3. 2009. február 10. - 19:57

  jaja 🙂 Ő nem szabadulhat az animéből, hisz Ő hozzá fűződik a Natsume neve is. 😀
  Natsumeeeee ^^

 4. 2009. február 11. - 12:14

  Szerencsére. Nélküle nem is lenne olyan népszerű az anime, macska szeretőknek meg szerintem kihagyhatatlan. Legviccesebb jelenet szerintem is az volt amit beidéztél.:)

 5. nyanko
  2009. december 28. - 19:26

  igazatok van, Nyanko-sensei kihagyhatatlan XD Hol a repülésről álmodozik, máskor meg tündéreket akar fogni a lepkehálójával… LOOL! XD

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: