Kezdőlap > anime, ep1, Gift > Gift Eternal Rainbow ep1-5. (febr.16.)

Gift Eternal Rainbow ep1-5. (febr.16.)

Gift Eternal Rainbow – mintha láttam volna róla egy ONA-t, s ezért belekezdtem…

 • 1.részben: Haruhika-kun régen elszakadt szeretett Rika-chan-jától, mert el kellett utaznia Rika-nak.
  Opening után Kirino-chan felkölti Haruhika-t, s majd elkezdenek játszani, hogy tényleg Kirino-chan -e? Elsőként neki mutatja meg egyenruháját Kirino-chan, hisz ma van az évnyitó! A reggeli Kirino-chan feladata, de leégeti a tojást… Reggeli után a kapunál várja Kirino-chan-t, mert a táskája otthon maradt (szomszédban). Miközben áll egy pegazus felhő repül el a szivárvány mellett (“Meginn használta valaki az ajándékot” ????), s az út porában egy hang, majd egy seprő, s rajta egy boszorka 😀 ,s mind a ketten a levegőben repülnek… A hősünket a boszi lerugdossa a megtáltosodott seprűjéről, s egy párnán landol a földön. Naraseki-ben járunk, hol az embereknek ajándék varázslata lehet a szerelem erejével.
  Suliba tartó úton egy lányt zaklat 3 punk, de a lány földre teremti őket. Shimano Akadémiai megnyitól összefutnak Fujimiya Chisa-val (a boszi, s madárkájával Jinta-val). Kiderül róla, hogy Rika-chan lejobb barátja. Kiderül még az is, hogy miért áll mindenki a suli udvarán, hisz a suli-t valaki megajándékozta egy kis növényzettel…^^ 🙂 Yajima és a többiek rábízzák Haruhika-ra az ajándék eltüntetését. Haruhika nyom nélkül elindul Kirino-chan-nal, majd Mika segít kideríteni, hogy Sakaguchi ajándéka lett zavaros… Meggyűzik Sakaguchi, hogy próbálja meg még egyszer átadni az ajándékot Miho-nak, s sikertként minden helyre áll. A cseresznyefa virága beborítja az iskolát. Hazaérkezett Rika-chan!
 • 2.részben: Fukamiko Rika-chan haza érkezett, s a kapuban futnak össze. Kisebb beszélgetés után megegyeznek a háztartásban. Másnap suliban nagy zavart kelt, hogy együtt élnek, hisz nem vérszerinti rokonok…^^ A szivárvány és az ajándékkutatási labor hatására furcsán viselkedik Rika-chan. Este ünnepelnek, hogy Rika-chan hazatért, s Haruhika mondja a köszöntőt. Kirino-chan úgy dönt nem jár át reggelente Haruhika-hoz, inkább ráhadja Rika-ra…
 • 3.részben: Megegyeznek, hogy ki hol alszik, majd a plüsmaciról kérdez Haruhika-kun, de valamire nem emlékszik. Vásárlás utn a suliban kiderül, hogy bálvány lett Riko-chan. mindenki vele akar járni, s ebédelni, de Ő csak a bátyuskája mellett akar lenni… Lázas lesz Riko, s a kutatóintézetbe megy paradicsomé szakadó esőben. Haruhika utna siet mikor megtudja hol van. Másnap meginrvuolják Rika-t, s kideül ez első szerelmük, majd Haruhika szemtől szembe megmondja érzéseit, de visszautasítja a régen tett igéretére hivatkozva Kirino-chan-nak.
 • 4.részben: Rika-chan rosszul viseli, hogy nem mondhatta ki hogy “én is szeretlek”. Reggel a nagy melegben kimennek a strandra a haverokkal, s feltűnik egy új lány (Nami) ki rá van kattanva Rinka-chan-ra. Dinnye ütő versenyen Rinko-chan a nyerő. Mika esti rémtörténete után Rika-chan és Haruhika-kun elindulnak az erdőben a Narasaki szentélyhez. Mika terve nem jön össze, s véletlenül Haruhika és Kirino-chan bújnak össze. Rika meglátja őket s sírva elrohan, s rádöbben milyen hülye is volt.
 • 5.részben: Rinka-chan-t megmenti Haruhika, hisz Nami kajája nem embernek készült, s így járnak 2 napot. Mikor rájön Nami a színjátékra elsüt egy törz ajándékot, s az iskola ajzajai másik nem oda illó ajtókat nyitnak 😀 Földrengés közepette a cipősszekrények Rika-chan felé dőlnek, de bátran a szekrény útjába áll Haruhika. Végülis megtalálják a forrsát a hibás ajándéknak, s Rinka-chan társul Nami-val, így minden sinen lesz…
Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Gift Címke:
 1. 2009. február 16. - 17:41

  Az ONA címe: Saishuu Shiken Kujira
  kicsit hasonlít erre… ,de mégse ez.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: