Kezdőlap > anime, Gift > Gift Eternal Rainbow ep6-9. (febr.16.)

Gift Eternal Rainbow ep6-9. (febr.16.)

Gift Eternal Rainbow

  • 6.részben: Haruhika anyjáról álmadik, majd este a-akarom mondani reggel felkölti Rika-chan. Suliban megtudjuk, hogy mikor Kirino-chan zongorázik sohasem játsza le a végét. Jön a boszi, s egy “hamis ajándékot” átad neki, s onnantól kezdve Haruhika anyját látja Riko-chan helyett. Reggel, otthon, iskolában és szórakozás közben is. Ez egyre zavarobb így elmegy Tama-san-hoz a panaszával, s találnak egy régi haru képet. Tisztára úgy néz ki. Másnap Haruhika-tól megkérdi Kirino-chan, hogy történt e valami különös dolog vele mostanság, s megfejtik Mika-val a rejtéjes látomásait.
  • 7.részben: A boszorkány üldözése kezdetét veszi. Az élő műhold és Ichirou üldöző edsége segítségével hála Mika-nak. Eközben Kirino-chan mindent bevall Riko-chan-nak. Réjün végre Haruhika, hogy Chisa a boszi, s hogy nem lehet eltörölni a hamis ajándékokat. Kiderül, hogy csak úgy lehetne, hogy ha Chisa visszaadja anyjának az erejét, de nem hajlandó rá. Gondolkodik Haruhika, s arra következtetésre jut, hogy Ő a hibás a látamásai miadt, s a szivárványt az égről el akarja tuntetni egy hamis ajándékkal. Elmennek Chisa-chan-hoz, de Chisa inkább visszaadja anyjának a hamis erejét, majd minden a régi kerékvágásba zökken. Suliban Kirino-chan kér egy szerelem amulettet Haruhika-tól.
  • 8.részben: A kirándulás egyik megállója egy szabad fürdő, ahol a lányokat kileső fiúkat Haruhika lebuktatja, s Rika mellett landol Haruka a fürdőben… Megtudjuk Riko-chan nyuszijának a jelentőségét. A szentéjnél Haruhika és Rika összejönnek, s elcsattan az első csók. Közben kiderül, hogy Rika küldte Haruhika-nak a szivárvány ajándékot.
  • 9.részben: Hazaérésük után Kirino-chan megvárja őket a kapuban, s föleszmél, hogy nem szereti őt. Kiderül, hogy betegesen szereti Haruhika-t. Másnap a szivárványnézés után elmondja Kirino-chan-nak teázás közben Haruhika, hogy Riko használta az ajándékát, s ezzel megszegte az igéretüket.
Reklámok
Kategóriák:anime, Gift Címke:
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: