Kezdőlap > anime, DearS, ep1 > DearS ep1-6. (febr.16.)

DearS ep1-6. (febr.16.)

DearS -a képek alapján nem tudom kihagyni 😛

  • 1.részben: Egy auto balesetet szenved, s a rakománya leesik a platóról pont egy híd alatti csöves mellé. A rakomány egy lány! (C.C.? :D)
    Opening után főhősünk-et (Ikuhara Takeya-t) 6 óra ébreszti, de Neneko-chan a legjobb ébresztő! reggeli mosakodás után egy kis verés, s nyomás a suli. A videótékában szerzett sérülését meglátják haverjai, s rákérdeznek ki pofozta meg. Ő csak egy pornó kazit akart elcsenni egy napra… Értesül az osztály Mitsuka-sensei-től, hogy egy DearS tanuló jön hozzájuk cseredikként, de az egyik tanuló csak annyit mondott: “Mitsuka-sensei. Nem öltözne fel?” bikiniben az asztal teteén -fura tanítás, de jól bevált…^^ 😀 Hazafelé beszerez pár pék árut haverjától (Ohiko-kun), s találkozik egy DearS-el, ki meggyógyítja a sérulést Takeya arcán, s teljesen mesztelen. Elájul a gyogítás után, s Takeya megmenti egy száguldóautótól. Motyog valamit Takeya-nak, majd felöltözve megcsókolja, de ujra kidől. Takeya felkapja, s hazacipeli. Otthon megmutatja neki, hogy hogy kell használni a zuhanyt. reggel arra ébred, hogy meztelenül mellette fekszik, s korog a hasa! Megeteti kora reggel, majd Neneko-chan betoppan, s Takeya reggeli tornát tart. miután kilökte az ajtón Neneko-t a szekrénybe tett DearS nek mond egy két szót, s iskolába megy. Suliban aggódik miadta, majd munka után hazatérve a szekrényben találja. Éjjszaka elnevezi Ren-nek, s így kezdenek jó viszonyba kerülni. Feltűnik egy DearS nyomozó csoport a baleset színhelyén keresve renrenren-t.
  • 2.részben: Rémálmot lát Takeya, s Ren lábai közt ébred…^^ Suliban ohiko-kun ad egy kis tegnapi maradékot a pékségtől. Ren ruhakollekció vásárlása közben feltűnik Mitsuka-sensei, majd Ren tűnik a fenébe… Előkeríti Takeya Ren-t, hazafelé tisztázza Ren ki is neki Takeya.
  • 3.részben: Az cserediák megérkezett, s próbál beilleszkedni,de senki nem parancsol neki, s a városba elkezd mászkálni. Ren eközben elmegy a városba bevásárolni, de a frissen sült dinnyés kenyér illatára befutott a pékségbe. Hazafelé eszébe jut, hogy Takeya is éhes lehet, így visz neki kenyeret, de ütköben megtámadja egy macska DearS, ki az elhullott kenyér után haza ment. Ren a Koharu Gimnáziumba ment, ahol Takeya-ra rádobbva magát mindenki a suliban Őket nézi. Ablakon kiesnek, s Ren null gravitációt alkalmaz(lebegnek),majd az iskola tanulója lesz a szerencsés férreértések után. Hazafele ugrálva mennek, s Takeya melett alszik el Rin.
  • 4.részben: Reggel az iskolában Ren-t mindenki örömmel fogadja, mint a cserediák. Angol órán nem tud semmit, de egy erős pornójelenetet lefordítani egy kezdőnek nem éppen kötelessége. 😛 Tesi órán jól szerepel a gravitációs trükkel, majd 3. órára betoppan az igazi DearS cserediák. A cserediák bemutatási összejövetelen az igazi cserediákos kihíja párbajozi. Eközben Nia dinnyés kenyerrel tömi a fejét a keresés helyett, majdhazamegy… A cseredik csata 3 fordulós (1.kizárják Ren-t;2.Ren japán nyelvtudása maximális;3.Ren főztye kozmoz ízű… igaz nem emberi kaja, de Ren nyer), de mivel már el volt döntve az elején mind a 2 cserediák maradhat a suliban. Xaki-sama-képre került egy pillanatra…
  • 5.részben: Suliban másnapra Ren kitünűen olvas angolt és fordít. Miu mindenbe beleüti az orrát. S Miu kezd el magyarázni Takeya-nak a “gazda és szolga” kapcsolat dologról. Miu elvállalja, hogy segít takarítani Ren-nek, s tanítja egy kicsit, de sajna Ren semmihez sem ért igazán így nagy boldogsággal Miu csinál mindent helyette is. Miu elmondja Khi-nek, hogy meg van a 0-ás. Éjjszaka a Ren megérzi Takeya sexulis vágyát, s rátapad…
  • 6.részben: Miközben rátapad Ren gazdja inkább Jó éjt! parancsol neki. Miu suli felé belebotlik Takeya szállásába, s Ren-t oktatja. Takeya suliban sokkal érettebnek néz ki másnap, s a lányok is idegesítik, a videótékában egy macska DearS-t lt néha az ablakra rácuppanni. Miu eközbn oktatjamegin Ren-t, de most fűzni. Miu kidekorálja kissé reformosra szobát, s macikat a fal mellé.. xD (valami baj van Miu személyiségévél…agykontroll) A szemétbe véletlen eldobják a sok sokkoló cucc közt a levelet, hogy takeya hugija (Natsuki) beugrik hozzá.

Kissé Chobits beütéses, de ezt elnézve remek anime… 😀

Reklámok
Kategóriák:anime, DearS, ep1 Címke:
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: