Kezdőlap > anime, DearS > DearS ep10-13. (febr.20.)

DearS ep10-13. (febr.20.)

DearS

  • 10.részben: Rubi megbünteti Khi-t. Opening után Miu nyer egy 4 személyes belépőjegyet a Yuniataru stúdióba. Miu meglátogatja Takeya-t, de Ren-t találja miközben pornót néz. Miu és elkezdi tanulmnyozni… Végül is mikor megérkezik Takeya elhívja őket Miu, s Neneko-t. Este Ren a fördőkádban Takeya-val próbálja el, amit a kazin látott. A fürdőig Nia követi Ren-t. Ren Takeya mániás még a külön fürdőben is. Nia Ren megtalálása után nekiugrik, s kitöri az ablakot. Takeya-t megmenti Ren, s élő adásban leadják, hogy szolgák a DearS-ek. Natsuki megérkeznek Japnba…
  • 11.részben: Natsuki korán ébreszti Takeya-t. Suliban megtudjuk, hogy kik álnak bukásra, s miu rendesz egy orgiát, akarom mondani csoportos tanulást. A jegyzetei DearS nyelvűek, de nagy segítséget ad Ren-nek, Takeya-nak és Ohiko-nak. Miu jegyzetelése után Takeya elmegy bevásárolni, s Találkozik Nia-val, s elmondja, hogy ő Harapós…XD Natsuki jön a férreértésnek köszönhetően, s leszidja btyját, majd megment egy kiscicát. Hazaviszik Nia-t, de jön érte Khi-kun.
  • 12.részben: Rubi-san megbízza Xaki-t, hogy ölje meg Ren-t. Hiro-kun rátapad Ren-re… Ren elég sok félreérthető dolgot csinál Takeya előtt, s ezért megharagszik rá. Ren sír, mert nem tudja mi isa szerelem, s hogy Takeya iránt érez valamit, ami nem egy gazda-szolga kapcsolat. Khi jön hogy visszavigye Ren-t, de Ren vásrlás közben Xaki-val fut össze.
  • 13.részben: Takeya úgy dönt, hogy döntsön Ren, mert ő hisz benne, hogy nem csak egy tárgy. Eközben Xaki megkergeti Ren-t az utcán. Suliban Ren búcsúzása közben hirtelen kiugrik az ablakon, s menekülőre fogja a dolgot. Ajándék legenda még is csak igaz, hisz Takeya tudja/érzi hol van Ren. Takeya bezuhan a vízben, s megmenti Ren. Ezek után Takeya kiabálni kezdi: “Én vagyok Ren gazdja!”… Fina-sama felébred.


Leírásom készül….

Reklámok
Kategóriák:anime, DearS Címke:
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: