Kezdőlap > anime, Karin > Karin ep23-24. (marc.3.)

Karin ep23-24. (marc.3.)

Karin

 • 23.részben: Karin hazamegy, s otthon mindeki aggódott érte, de Anju kérdezi miért jött vissza. Karin próbálja leplezni érzéseit, s igaz vámpírrá akar válni. A szertarást az első ébredése helyszínén kell előkészíteni. Este Victor jön, s a kastélyt földig rombolja/égeti. Elda megküzd meginn Victorral, de alulmarad, s ledöfik Alfred tőrével (feltörnek az emlékek, s megtudjuk, hogy Alfred magához tért mikor Elda-ba döfte a karót.), majd egy vívó karddal. Maki összefut Winner-rel, s bevalja Maki az érzéseit és elmond Winner mindent Karin-ról. Még este Usui vacsora közben is Karin-ra tud csak gondolni, s anyja útmutatására másnap elindul Karin-ék házához, de az már le van rombolva. Winner felbukkan ,s együtt egy lovon (Ifuudoudoumaru a neve -nyugalom, pompa) elindulnak megmenteni Karin-t. (A ló végén ülni nem éppen évezetes, s Usui szemei amúgy is oylan összehúzottak, de még így… xD)
 • 24.részben: Karin egy kínos ruhában a szertartáson… Hanry és Carrera pillanatnyi sötétséget hoznak a vidékre, s Carrera vérét a tóba csöpögteti, mire az teljesen vér színű lesz. Karin kisétál a tó közepére, s a tükörképe kérdezgeti, hogy “Biztost ezt akarod?”. Winner lova megtáltosodik, s elszelelnek. Eközben a lóról leesik Usui, s Ren-el egy kis párbajt vívnak. Feltűnik Winner, mikor baj van, s foglalkozik Ren-nel míg meg nem menti Karin-t. Usui lépne, de alatta a talaj denevérré változik, s Anju-hoz repültetik. Karin-bak a szertartás alatt szárnyai lesznek. Carrera-t hátbadobják egy karddal, mire Victor megjelenik, s Hanry, Ren, Anju is veszítenek ellene egyenként. Mikor mindenki fekszik a földön Karin-ban feltör a vámpír én, s megtámadja Victor-t. idő közben felbukkan Usui, s a vérét ajánlja Karin vad énjének. Karin egy picit habozva lágyan beméjeszti vmpírfogait Usui bőrébe, s tölelik egymást. Karin kivöröslik, majd Usui eléjul, s közben Karin próbálja Victor nézetét megváltoztatni a vámpírokról. nem sokkal kidőlése után Usui felébred, s Victor nézetét ugyan így próbálja megváltoztatni. Mikor kétejek merülnek Victor vadászunkban Karin furcsa érzéseket érez felőle. Victor nem hagyja annyiban az elvei megsértését így egy tőrrel rátámad, s Karin feláldozva magát a melleit védő ruhadarabot teljesen szétágatja, mire Victor a gyönyör láttán vérveszteségben elájul. Karin familya felébred, s azon gondolkoznak mit csináljanak Victorral. Karin támad egy ötlete miszerint mindenki szív Victorból egy kis vért, s így egy teljesen más karaktert kapunk. Victor teljesen olyan lesz, mint amilyen még a vámpírszezon előtt. Kiderül a szertartásról, hogy nem vámpírrá alakította volna Karin-t, hanem a mellei méretét nagyobbította volna meg. xD

  Happy End. Ren szeretői egy helyen hála Anju-nak. xD Fumio-nak lesz munkahelye. Winner és Maki együtt. Karin utolsó saját készítésű ebédje.

  Ennek is vége, de káááár….
  Leírás keszül ahogy szokott. 😛

  Reklámok
  Kategóriák:anime, Karin Címke:
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

  Vélemény, hozzászólás?

  Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

  WordPress.com Logo

  Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Google+ kép

  Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Twitter kép

  Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Facebook kép

  Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  w

  Kapcsolódás: %s

  %d blogger ezt kedveli: