Kezdőlap > anime, Tales of The Abyss > Tales of The Abyss ep18-20. (marc.3.)

Tales of The Abyss ep18-20. (marc.3.)

Tales of The Abyss -Ó jee kész is 20-ig 1*-re felrakva… 😛
A történethez már nem illik elég sok jelent az OP-ban, de nem úgy tűnik, hogy új OP-ot kapnánk...

 • 18.részben: Yulia emlékeztet minket, hogy a Hetedik Fononok hangjára rezeg minden, s hogy Ő adta át az új világnak a Követ. Visszatérve Keterburgba mindenki lehangolt és fáradt. Natalia egy kicsit jobban érzi magát miután Luke elismétli Ash igéretét. luke-nak nincs mersze bemenni Tear szobájába, s inkább nyugovóra tér Guy mellé. Reggel fejfájás gyötri luke-ot, s kimegy. találkozik Ash-al, s megkéri Ash hogy ölje meg Van-t. Az elnyelőkapu felé vezető ösvényen Tear és Luke leesik, s ők ezzel előrébb lettek. Tovább haladnak, s megtalálják Van-t. Elmondja Luke-nak, hogy eldobható hasonmásnak szánták. Összecsapnak, de Luke nem tudja bántani, s Guy és a többiek feltűnnek, s legyőzik, de meg nem ölik Van-t. Luke hyperrezonanciát alkalmazza az Elnyelő Kapu részecske folyásának megfordításához. Ash is segít ebben neki, hisz külcsönadja az erejét. Miután sikerrel jártak Luke-ot fejfájás gyötri, s egy hang szólal meg benne miszerint AD EGY KULCSOT ASH-NAK ÉS LUKE-NAK, HOGY KISZABADÍTHASSÁH A FOKSÁGBÓL, AKIT EGY DICSŐSÉGET HOZÓ FOGJA FOKSÁGBA EJTENI. 1hónap telt az incidens óta, a kéreg biztonságban leereszkedett és a gáz is el lett zárva. Mindenki külön utakon járt ezalatt az 1 hónap alatt. Luke-nál feltűnik Noelle, s elviszi Yulia városba, ahol Tear imátkozik bátyja sírja felett. Megtudjuk, hogy Van kardja eltűnt az elnyelő kaputól. Isten-Tábornokok egyike még él? Irány Daath, Ion kifaggatása…
 • 19.részben: Tear és Luke összefut Anise, de ő valami bajt emleget amibe belekeveredett. ion-nál összefutnak Guy-al és Jade-el, mert ők is hoztak 2 jelentést miszerint: Mohs-t megszöktette Dist és Frings tábornokot legyőzte egy idegen légió, mely Kimlascai halottakból ált. Baticul város felé indulnának, de az épületből kiérbe Natalia-ba botlanak, s elmondj, hogy jelenteni jött mert megtámadták őket a Malkuth serege, de kiderül ,hogy őket is az idegen légió vette célba. Ion és Anise, Mohs-al elmennek Zaleho-hegy vulkánának kráterébében található Sephiroth-hoz. Anise értesíti Csapatunkat Mohs tervéről hogy kilvastatja Ion-nal a jóslat folytatását, de Ion ebbe bele is halhat. Így elindulnak megakadájozni ezt. Ion kiolvassa, hogy 2019-ben Kimlasca győzedelmeskedik Malkuth-ok felett. Megérkezik csapatunk, de Ion továbbmondja a jövendölést. 2020-ban hullahegyek borítják Malkuth fővárost, s a járvány átterjed Kimlasca-ba valaki által. Ion-t felrázza Luke, de tovább jövendöl, miszerint a “szent láng fénye” megállítja a fertőzést, s üdvözülés várja egy titkos erő által. Majd a véset széttörik, s Mohs elmenekül. Ion átveszi Tear testében felgyülemlő mérges gázokat, s szép halált hal Luke karjai közt. Anise bevall mindent, hogy csak kém volt, s hogy a családja adóságokban úszik Mohs felé…
 • 20.részben: Ash után Csapatunk elindul Roneal-hegyhez, de előtte Anise-t kihívja párbajra Arietta, de csak később mondja meg a párbaj helyét. luke talál egy medált, mely Meryl-nek címeztek. Ash elmondja, hogy Van testében van elzárva Lorelei, s még életben van! Jah és még azt is, hogy a féleszű másolata az ékkövet nem fogadta el. Feres sziget-en a másoló fongépet elpusztítja Jade, s mohs megjelenik, majd Dist a Fon Mesterek ereját mohs-nak adja amitől egy démonná változik, s szellemi leépülésen megy keresztül. Bemutatják Hod másolatát, s innen fogják végignézni a világ pusztulását Dist-ék. Miután átadja az üzenetet az új Mohs Arietta megüzeni Anise-nak a párbaj helyét, s az egész Csapat megy őt támogatni. Largo felügyeli a párbajt, s nem avatkozik közbe mindvégig. Anise nyeri a viadalt, s largo megigéri legközelebb, ha összefutnak bosszút fog állni érte…
Reklámok
Kategóriák:anime, Tales of The Abyss Címke:
 1. 2009. március 4. - 14:18

  Szeretem ha egy gameben eltelik pl egy hónap mert nagyon ritka. Eddig csak a Suikoden 1 és a Tales of destinynél volt ilyen.

  20. rész ahogy látom jó pörgős volt. Gameben volt az 4- 5 óra, de minden fontos bekerült az animébe is.

 2. 2009. március 4. - 21:21

  aha, de oylan sok mindent azé nem tartalmaz a rész, hogy 4-5óra tartalmat belezsófoltak…
  vagy mégis? :S

 3. 2009. március 5. - 11:53

  Hosszabb mászkálás, keresgélés, emberekkel való beszélgetés eléggé sok időt elvisz. Bár fontos, mivel néha civilek mondanak érdekes infókat.

 4. 2009. március 5. - 13:07

  20. részből még ezek maradtak ki:

  Egy cselekményszálat alakítottak át, bár nagyjából ugyanaz maradt. Miután megtalálta Luke azt a kis izét, ami Largoé volt, és írta, hogy Natalia a lánya, utána minden kimaradt.

  Cheagle Erdőben Largoval már úgy beszéltek, hogy mindent tudnak.
  Utána elmentek a palotába, aztán Chesedonia-ba, ahol ezen kívül találkoztak Sync-el, ezt is teljesen kihagyták, nameg, amikor Largo megjelent a kihivólevéllel, helyette egy liger hozta.
  Egy cucc mennyi mindent megtud változtatni. Remélem több változtatás nem lesz.

 5. 2009. március 5. - 19:24

  így is jól néz ki. Lehet azt későbbre szánják, s így máshogy fejtik ki a történetet.

 6. 2009. március 6. - 14:54

  Lehet. Nem hiszem, hogy egy ilyen fontos szál kimaradna. Végére leszek kíváncsi, remélem több kiderül majd mint a gameben. Ott egy kérdés megválaszolatlan maradt.

 7. 2009. március 7. - 18:50

  Majd meglátjuk. Remélem majd minden szálat lezárnak a végére (akár egy OVA +ban is jöhetne…)

 8. 2009. március 8. - 00:25

  Én is bízok benne, hogy nem rontják el a végét.

 9. 2009. december 1. - 00:52

  letudtam azt a 6 rész még most, hogy észrevettem ma a kész projectek közt ÉS hát…
  …úgy néz ki nem rontották el a végét, habár nem tudom mi volt a vége ps2-n… 😛

 10. 2009. december 1. - 13:00

  Szerencsére nem nagyon tértek el a gametől. Jól feldolgozták. Valkyriánál több az eltérés.

 11. 2009. december 1. - 15:42

  Valkyria-t már végig lested? kész a felirat?
  Lemaradtam valamiről? :S

 12. 2009. december 2. - 11:45

  Rawban néztem végig. Felirat sajnos csak a felénél tart.

 13. 2009. december 2. - 14:28

  sajnos, habár tuti csak fűszálat szopogat a fordítója, ahogy megnyilvánult nekem anno…

 14. 2009. december 3. - 13:13

  Remélem amint befejezik a Nyan koi fordítását utána a Valkyriát is gyorsan befejezik. Aztán remélem a Monsternek is neki állnak.

 15. 2009. december 3. - 17:09

  hát én végülis nézem erőszeretettel a Nyan Koi!-t is 😛

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: