Kezdőlap > anime, Kurokami > Kurokami ep6-8. (marc.9.)

Kurokami ep6-8. (marc.9.)

Kurokami -megjöttek az új részek, s most néztem meg! 🙂 FIGHT!

 • 6.részben: Mikami egy emberről gondoskodik, ápolja. Opening után Mikami megtudja a részleteket Hiyou-tól. Keita hazaindul, s Kuro-t fenn hagyja Akane-nal, s mondja neki, hogy semmit ne mondjon Okinawa-ról. Miközben megy Keita megáll mellette egy Ferrari. Kiszál belőle Mikami, s elmondja miért jött, de ártalmatlanítania kellett Keita-t. Kuro furcsa érzést érez és emiatt kiszalad a hotelből, s eltaknyol Akane előtt. Kapnak egy hívást, hogy Mikami-tól, hogy tallkozni akar vele, s fogva tartja Keita-t.
  Hiyou elemgy Reishin-hez, s érkezésekor Yuki, majd Kuraki távozik. A beszennyezett Reiseki-ről beszélnek.
  Steiner-ék egy helyet felderítenek/elfoglalnak, s egy csomo Mototsumitama maradványt találnak. Megtallják még ezen a helyen Reiseki egy töredékét. (A Tribal End gyártósora. Reiseki-vel szívták ki a Mototsumitama-k Tera-ját.)
  Mikami keita-val beszélget, hogy Ő egy Sub, s ha egy Mototsumitama egyezséget köt vele, az jóhozz nem vezet. Kiderül még az is, hogy Houjou Mikami a Ginko klánhoz tartozik, s egy Sub-al kötött egyezséget, ki 30-as éveit taposva úgy néz ki mint egy 100 éves. Eközben megérkezett Kuro (Akane-nak megemlíti okinawa-t a tudta nélkül… xD), s bevalja hogy sejtette hogy Keita Sub, de segíteni akart egy ártatlanon. Mikami megbünteti Kuro-t, de Mikami alkukötője (Shingo) buzdítja Keita-t, hogy szinkronizálódva küzdjön, meg egy nemes harcban Mikami-val. (Shingo a legmenőbb csatában szeretne meghalni, s már nem bírja tovább ezt az életet.) Kuro és Keita szinkronizálódnak, s Mikami-ékkal megküzdenek. Végén Shingo-tól búcsúzunk…
 • 7.részben: Akane is megy Okinawa-ra! xD Miközben autóznak Tribal End terát éreznek, s az autójuk előtt átrohanó üldözöttekről kiderül, hogy Yakumo és Riona. Yakumo Kuro hercegnő legjobb szolgálója. Megtudjuk a múlt titkait, hogy mi volt a Szent Földön. Megtudjuk hogyan is keveredik bele Kuro bátyja az egészbe, s miért akarja megölni bátyát. Hiyou a történet után feltűnik, s összecsap Kuro-val. Yakumo megy segíteni, s egy apai-anyai ütés után Hiyou távozik. Rájövünk, hogy kit keresett Hiyou is, hisz az elszökött master Root Yakumo alkukötője. Az esemény után Keita megvigasztalja Kuro-t, s megigéri, hogy az oldalán harcol.
  Endig után Excel egy gyűrűt (Ezrek) ad Keita-nak, s egy puszit…
 • 8.részben: Akane a repülőgépen kikezd Keita-val XD ,de Kuro csak a kajára tud gondolni. Bérelnek egy autót Okinawa-n, s a tenger mentél elmennek Keita nagyapjához, s megszálnak nála. Nagyapja épp hátul edz, majd este ünnepelnek egyet. Rejtéjes 2 alak bukkan fel éjszaka a háztetőn. Másnap a tengerparty lubickolás után a séta közben megtámadja őket két föld védelmező. Keita-t és Kuro-t gyanusítják a Szent Ékkőjük elrablása szándékával. Keita-t felkötik egy villanypóznára, s Kuro vesztésre áll. Keita eszébe jut Excel mondata (miszerint csak az alkukötőre számíthat egy Mototsumitama szorult helyzetben.). Szinkronizáció után Kuro megnevi a 2 támadót, majd kifaggatják.
  Megtudjuk, hogy a Szent Kő elpusztításával akarnak végetveti a világnak. Makana és társa Okinawa védelmezői, s a klánuk utolsó tagjai.
  Kuraki kap egy videót, amin Keita-van, s a találkozásukat alig várja (sztm Kuraki a Master Root-ja Keita-nak.) Hijou jön Okinawa-ra az alkukötőjével Shinabu-val. Opening után a Nemesség megtámadja Kaionji Csoport központját…
Reklámok
Kategóriák:anime, Kurokami Címke:
 1. 2009. március 14. - 21:36

  >sztm Kuraki a Master Root-ja Keita-nak

  Szerintem is. Érdekes lesz amikor találkoznak.

  Jó részek voltak. Eddig Reishint bírom a legjobban.

 2. 2009. március 15. - 00:18

  végülis Reishin a gonosz karakter… (gondolom én a BOSS)

 3. 2009. március 15. - 15:55

  Látszik szeretem a negatív szereplőket. 🙂

 4. 2009. március 15. - 18:26

  én már ezt tudtam ^^
  nekem sincs velük semmi baj.

 5. 2009. március 16. - 12:05

  Kuro világában egyébként az is tetszett, hogy a régi középkori időket idézte.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: