Kezdőlap > anime, Koukaku no Regios > Koukaku no Regios ep6. (marc.11.)

Koukaku no Regios ep6. (marc.11.)

Koukaku no Regios

  • 6.részben: Layfon levelet kap Leerin-től, de Mei kíváncsi ezért kiakarja bontani, de Narki és Mifi elveszik tőle (jól összegyűrik a levelet). Harley készít egy új közelharci fegyvert Sharnid-nak, míg Layfon Kei enegiáját vizsgálja. Mei eljön tadni a levelet Layfonnak, de a nagy próbálkozások közepette Felli elijeszti, s a levelet elejti. Felli felveszi, s hazaviszi Layfon-nal együtt. Felli próbál fűzni, de nem megy neki, s Layfon készítit el a vacsorát (kés miatt nem rúg bele Layfonba inkább Felli xD). Felli bátyja közli vele a Szennyezett Szörny Lárva helyzetét, s egyre több lénybe botlanak.
    Angol történet folytatódik. Autóval még mindig a strádán menekülnek az evulúciós léynek elől, s Gellouch az autó tetejére mászva elkezdi lelőni őket. Eközben Sae vezet.
    Narki este megkéri Layfon-tól, hogy nem akarja-e kisegíteni a rendőrséget. Layfon még gondolkodik róla. A gyakorlás közben Layfon túúúlságosan felülteljesít, s Nina úgy dönt, hogy Layfon-nak nem kell több edzés, így Layfon elmegy a Városi Rendőrséghez, s vezetőjével (Formed Garen-nel) kezetráz, s kisegíti őket egy ügyben. Eközben Nina-hoz keveredik a levél, s este a rendőrségi ügy megoldása után át is adja Layfon-nak, de előtte Zenri-vel beszélget. Reggel felhívja Harley, s elhívja az edzőterembe (új kardja lesz?). Egy megfigyelő egység a Szörny lárvát kémleli…
Reklámok
Kategóriák:anime, Koukaku no Regios Címke:
  1. 2009. március 12. - 14:50

    Még nem volt időm a 6. részre, de látom az angol szál a mostani részből sem maradt ki.

  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: