Kezdőlap > anime, Koukaku no Regios > Koukaku no Regios ep7. (marc.18.)

Koukaku no Regios ep7. (marc.18.)

Koukaku no Regios

 • 7.részben: Layfon egy mozdulat után beállítja a Kei-jét az új kardra. Felli közben megérkezett, s egy boszorka lett a széltől, mit layfon okozott. Később beszélnek valamiről, s Sharnid hallgatózik. Másnap a suliban Layfon és Narki együtt gyakorolnak, s Layfon félreértő pozba viszi a gyakorlat során. Nina az edzések után elmegy este valahova. Követik őt, s kiderül hogy esti gyakorlatokat vesz még az edzések után is. Teljesen kimerül ez alkalommal Nina, s összeesik.
  Az angol történetből mutatnak pár rész. még mindig a sztádán vagyunk, s az előző részben látott támadás következő csapásai vannk benne. Semmi extra….
  Visszatérünk a korházba ahol Nina-t kezeli egy orvos akupunktúrával. A fiúk kicsit zavarban vannak, hisz a htát ltni csak rendesen Nina-nak, de nincs ruha rajta.^^ Layfon másnapig mellette marad, s vigyáz rá. Mikor felébred Layfon üdvözli, majd ad 1-2 tippet a csapathoz, s bevalja neki irányításra van szüksége.
  Ugrunk a jelenetben. Layfon motorral a külvilágban motorozik a Szennyezett lényhez. Felli-vel beszélget ezidő alatt. A Szörny báb alakban van (4-5.szint) ,de hirtelen megtörik a burok, s kijön belőle egy 1. szintű (kifejlett példány), s Layfon-ra pályázik. Harley eközben Nina-vall beszélget, de Sharnid megérkezése után a szituáció egy kifaggatós szituba megy át. Miután elmondja Harley a dolgokat, Sharnid és Nina Layfon után indulnak. Eközben eltelt már 1 nap, s Layfon fegyvere kezd csődöt mondani. Hirtelen megérkezik a felmentő sereg (Sharnid és Nina), s Layfonnak csinálnak egy helyzetet mivel egy csapással végezhetnek a Kifejlett példánnyal. Nina csaliként bell a szurdokba, s a Szörnyre rárobbantják a szurdokot. Layfon egy düféssel végez vele. Visszafele utón a motor csődöt mondott, s Nina-tól megkérdi Sharnid, hogy “Fiatalabbak ra buksz?”, s ezt Layfon nem értni. Megérkez értük a Régió, s folytatódik kalandunk Zenri-ben legközelebb…
Reklámok
Kategóriák:anime, Koukaku no Regios Címke:
 1. 2009. március 22. - 12:22

  Történeti szál egy kicsit jobban beindulhatna. Vajon a sok lány közül Layfon kivel fog összejönni? 😀

 2. 2009. március 22. - 17:48

  Nina-val összejöhetne 😛

 3. 2009. március 23. - 14:02

  Igen, bár a lány idősebb nála.

 4. 2009. március 24. - 02:37

  az én esetemben ez nem baj 🙂

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: