Kezdőlap > anime, Earl and Fairy > Earl and Fairy ep10-12. (marc.27.)

Earl and Fairy ep10-12. (marc.27.)

Earl and Fairy -nah itt az ideje végiglesni 😉

 • 10.részben: Edgar rosszat álmodik, mégpedig azt, hogy Lydia elhagyja Őt. Reggel kocsival elvágtat Lydia-hoz, s azonnal megkéri a kezét mégegyszer, s a teggnap éjjszakt letisztázzák. Edgar elmegy, de Lyia sír az ágyán, s Nico a “macska betörős” jelmezével felvidítja Lydia-t. Paul és Edgar megfejtik a festmény jelentését, s Edgar elmegy Ermine-vel a Herceghez. Eközben Kelpie belép Lydia álmába s el akarja vinni, de hirtelen megtudja Edgar hall hírét, s felhúzza az újűra a gyűrűt. Elmegy Edgar házába, de Ő nem volt otthon csak Paul, s Coblynau rádöbbenti Lydia-t, hogy az a banshee lepecsételt emléke. Paul is átmegy a tündérvilágba Lydia-val. Eközben Raven a szökőkútnál Nico-val beszélget, s megkelenik Ermine, majd belépnek a tündérvilágba. Eközben a tündérvilágban Edgar előtt megjelenik az emberi alakot öltő kiskutya.
  ending után megtudjuk, hogy Ulysses-nek mi köze van Edgar-hoz…
 • 11.részben: belépnek a tündérvilágba Lydia-ék, s 2 holdat látnak, miszerint két világ van összekapcsolva. paul-al elindul Lydia, s a padlón felfedezett könnyek egyenesen a banshee-hez vezetnek. Paul megnyugtatja, de hirtelen jön a kisérője Ulysses hívatja, s Lydia megy vele. rádöbben, hogy Jimmy a kisértetkutya.
  Opening után Lydia kezét megcsókolja Edgar, majd Ulysses-re rátámad a saját fegyverével Edgar, s meglövi a vállát, de a kisértetkutya megharapja Edgar kezét. Elmenekülnek, de a fojosón majdnem megtámadja őket egy kutya. Rádöbben Edgar, hogy Lydia az Ő banshee-ja, s bocsánatot kér mindenér, majd megszédül. Eközben banshee szeme láttára érátámad Paul-ra a kutyus. Edgar és Lydia a hóba kerültek, s a holdkő védelmezi őket. Hirtelen feltűnnek a kutyk, s Kelpie állítja meg őket. Edgar esküszik Kelpie-nek, hogy Lydia testőre lesz, majd tvoznak vissza a fojosóra. Kelpie-t Ermine próbálja meggyőzni az elveiről. Eközben a festményre titkára rájön Ulysses, s elviszi banshee-t, hogy Edgar előtt eltávolítsa a pecsétet. Paul elájul.
  Ending után halála előtt kunyizni akar egy csókot, de nem elégszik meg csak egy el, s megjelenik hirtelen Ermine, s a kijárathoz vezetné őket…
 • 12.részben: Aurora gondol Lydia apja, miközben a manókat eteti.
  Reven Nico-t kérdi a nővéréről. Eközben Ermin elvezeti őket paul-hoz, s Edgar (önfejően?) elindul egyedül megfékezni Ulysses-t. Ermine keresésére indul Ulysses, s összefutnak Edgar-al. A banshee pecsétjét felolda emlékszik a legföbb kötelességére, s edgar megmentése érdekében a kutya elé veti magát. Eközben Raven Jimmy-vel, s Kelpie a kutyákkal harcol. Végülis Nico segítségével kettévágja Jimmy kisértetkutya énját Raven, s Lydia a mahis holdat eltüntetve fénybe borítja a helységet. Ulysses távozik, s híreszteli a Herceg érkezését Anglia-ba. Banshee átadja Ibrazel kulcsa-t Edgar-nak, de még nem látjuk.
  Ugrunk pár napot. Lovaskocsiban mindenki hazafelé utazik, s Edgar követeli a megigért csókot, de helyette addig vár míg Lydia nem akarja…

END

(még nem tom hogy kerekítsek belőle egy leírást, de hamarosan várható 🙂 )

Reklámok
Kategóriák:anime, Earl and Fairy Címke:
 1. 2009. március 28. - 15:29

  Remélem lesz még folytatás, elég sok szál lezáratlan maradt.

 2. 2009. március 28. - 18:21

  ahn. sztm is eléggé lezáratlan lett 🙂
  még 1-2 évadot elnéznék 🙂
  jó a hangulata 😀

 3. 2009. március 29. - 11:12

  Egyetértek. Hangulata nekem is nagyon tetszett.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: