Kezdőlap > anime, Koukaku no Regios > Koukaku no Regios ep.8 (apr.6.)

Koukaku no Regios ep.8 (apr.6.)

Koukaku no Regios -most néztem meg…

 • 8.részben: Leerin a könyvtárba próbál tanulni, de még Layfon levele se segít rajta. Ehelyett feltűnik Savaris, majd Lintence portálja őket a tetőre egy kis megbeszélni való miatt.
  Opening után Regios-ban újra csapatmérkőzés van, a 17.szakaszunk összeszokottan mozognak, s cselekszik. Layfonra hagyják az előlről támadőt. Kiderül rőla, hogy grendani ismerősök Layfonnak, s nem éppen bírják Őt. Luckens és Shante végül is vesztik a csatát, hisz a zászlót hátra hagyták. Esti ünnepségen se érzi jól magát Layfon az emlékek miatt. Felli a tengernél a megszokott helyén vizsgálja a világ sötét oldalát, de közben megjelenik Luckens és Shante, s gyávának titulálják Layfon-t.
  Angol történetből láthatunk pár evolúciós kutyus pusztulását, majd egy arogáns mondattal be is felyeződik. A kocsiban a nőt a frász kergeti… (nem úgy néz ki Gellouch, mint az egykori égi penge?)
  A munka alatt Layfon és Nina beszélget a győztes harc utáni érzésekről, de Layfon bevalja Ő egyáltalán nem tud örülni semminek. Újra láthatjuk a 2évvel ezelőtti Regios küzdelmet, hol Nina csapata vesztett… Hirtelen a diáktanács elnöke hivatja Őket. Luckens és Shante is az irodában vannak, s az gazgató megkéri Őket, hogy vizsgáljanak ki egy közeli Regios-t.
  Leerin az utcán sétálgat és megtudjuk, hogy Savaris és Lintence védelmezni fogják, s Layfon-nak is köze van a dolgokhoz. Hirtelen a semmiből feltűnik Shinola és először lepontozza Leerin melleit, majd elmeséli neki mi történt vele. Leerin elmegy, s egyből hivatja Savaris-t.
  Másnap Sharnid is összeszedi magát, s elindülnak együtt a kihalt Regios-ba egy kis Felli poén után. Layfon az útonnem válaszol Nina kérdéseire inkább tereli a szót. Megérkezésükkor Felli közvetít, sminden tisztának tűnik. Layfon és Felli együtt mennek. Minden kihalt. Egy szennyező szörny sincs életben. Kiderül, hogy ez a hely a 2évvel ezelőtti csata másik részvevője, a Gandoweria. A szörnyek is 2éve száradnak mindenhol a városban. Nina rosszul érzi magát, s elrohan. Utánna fut Layfon. Nina végigfut a 2évvel ezelőtti útvonalán, s a tetőn Layfon-t kérdezi mit jelent a győzelem. Layfon elmondja, hogy az csak a cél elérése miatt alakul ki, s ezért nem halhat meg. Hirtelen a magasből az elszáradt szörny test lezuhan, s Nina-t megmenti Layfon. Felbukkan Luckens és Shante, s Égi Pengének nevezik Layfon-t, Nina ledöbbenésére…
Reklámok
Kategóriák:anime, Koukaku no Regios Címke:
 1. 2009. április 7. - 13:31

  Nem is tudtam, hogy van már a 8. részhez felirat. 🙂

 2. 2009. április 7. - 21:13

  jah van a hiddenleafteam csinálja. Honlapukon mindig előbb fenn van mint AA-n. 🙂

 3. 2009. április 8. - 14:54

  Köszi, ott nem is szoktam figyelni.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: