Kezdőlap > anime, Yozakura Quartet > Yozakura Quartet ep11-12. (apr.10.)

Yozakura Quartet ep11-12. (apr.10.)

Yozakura Quartet (befejeztem…)

 • 11.részben: Elindul a zsiráf és a medve csoport a feladatukra. Eközben keres valamit Jinroku. Miután megtalálta kifut az utcára, de hüllővel találkozik és Kyousuke megmenti.
  Eközben Ao-ék keresik a forrást, de nehezen akadnak rá az autóból.
  Eközben Jolie nővér visszateremti az ágyba Hime-t még egy kis időre egy lefejeléssel. 😀 A zsiráf csoport megöli az egyik hüllőt, de hirtelen feltűnik egy árny. Akina előzi az árnyt, majd Kyousuke kérdéseket tesz fel neki Enji-ről. Hirtelen megjelenik Shinodzuka és Kyousuke-vel megküzd.
  Ao-t rádöbbenti Yae, hogy rosszul keresi Enjin-t. Jinroku eközben a vének tanácsával beszélget, hogy halasszák el a fák kivágását. Ao ezalatt felmászik az egyik fára és a Szatellit segítségével beméri a jel forrását, a Tokioi Tornyt.
  A korházban felkel Hime és Jinroku beszélget vele a hibáiról és a nagymamája hibáiról, de az emberek szerették és a sárkány is. Átadja neki nagymamája lándzsahegyét. A korház előtt rádöbben, hogy a vroslakók se akarják elveszíteni a városukat.
  Shinodzuka és Kyousuke még mindig küzdenek, s közben át akarja állítani Enjin oldalára. Jön egy kocsi, mejdben Touka és Ao van, majd elmenekülnek vele. Konoha eközben megidéz egy német löveges szerelvényt és célbaveszi vele Enji-t. A löveget kilőve Enjin észreveszi és eltéríti, de az istenek véletlenül visszaállították a pályájára, s Enjin menekülőre fogja. Enjin saját kezével virágoztatja ki a Hét Otthon Fáit és eközben Hime rátámad…
 • 12.részben: Hime megküzd Enjin-el és a sárkány ereje egyre jobban erősödik. Mikor odaér Akina, Enjin megmondja hogy eltávolította magából Gin-t. Akina átváltozik és Enjin közelít felé, hogy meg akar falni, de Enjin elhiteti vele, hogy Ő Gin. Ennek következtében Akina megtorpan és Enjin megsebezi Akina-t. A fájdalom közepette Gin arca megjelenik és azt mondja Akina-nak és Ao-nak, hogy öljék meg. Shinodzuka és Kotoha harcolnak, de Kotoha az ereje végére jutott. Kyousuke épp hogy csak megmenti Kotoha-t Shinodzuka karmai közül.
  Enjin elment a vénekhez elpusztítani őket, de Yae közbeavatkozik, s kihívja. Megjelenik a többi Istenség is és Yae-nak azt tanácsolják, hagyják Hime-re és a többiekre. Shinodzuka és Kyousuke harcuk végénél tartanak. Csapatmunkával Shinodzuka veszt, s egy árnyba menekül a jobb élet elől. Hime sárkány lándzsája egyre erősebb lesz, s mikor Enjin a kaszájával letépi Hime sálát teljes erejét megmutatja a sárkány. Egy csapással elintéri Enjin-t és Akina kezei közé repül, mely a vége egyben. Gin megjelenik előttük, s megköszöni nekik amit tettek.
  Másnap a város virágszirom tengerként szuperál. A korházban Jolie előtt felébred Shinodzuka. A Nem Evilági Teremtmények Iroda teteje nem csak hinyos, hanem Kotoha feje fölött egy halóm virágszirom tornyosul. A meleg miatt egy légkkondit idéz, s beszakítja a fóliát mire a nyakukba szakad a virágtenger. Ao-tól nem győz bocsnatot kérni. Hime a sála nélkül nem tud egyensúlyozni a tetőn és a villanypóznán ezért megbotlik az egyiken. Épp arra jár Akina, aki egy sálat szeretne adni Hime-nek. Hime nagyon boldog!
  És indul a városkörüli őrjáratára mosojogva…

Leírás majd csak holnap…

Kategóriák:anime, Yozakura Quartet Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: