Kezdőlap > anime, Koukaku no Regios > Koukaku no Regios ep9. (apr.14.)

Koukaku no Regios ep9. (apr.14.)

Koukaku no Regios

 • 9.részben: Leerin-ről láthatunk pár képsort, hogy hogyan tengeti minden napját.
  Opening után láthatjuk Leerin apját miközben beszélgetnek, de hirtelen egy baljós érzésre figyelnek oda, amely el is tűnik. Goru és Nina beszélgetnek Layfon-ról, majd Nina kérdőre vonja Layfon elmúlt tettét.
  Savaris és Lintence egy holtestet vizsgálnak, mely egy már nem ember által érte el a vég. Leerin épp éevelet ír Layfon-nak mikor feltűnik Shinola és elkezdenek meginn beszélgetni a perverz gondolataikról. Hirtelen kitárul az ablak és Leerin Shinola ölében találja magát, s mikor egymás szemébe néznek Leerin szemében egy aranysárga lény jelenik meg, majd apjához siet. Savaris feltűnik mikor elmegy Leerin és megbízva lesz egy kis melóval. Leerin mikor odaér apjához egy különös lényt talál, mely Layfon nevét emlegeti. Ember feje és gondolkodása van, de egy szörnyé változik éppen. Apja a Houkeisatsu-t elhárítja, amitől legyengül. Leerin-nek tudta nélkül megjelenik az aranysárga lény és menekülésre tántorítja a majdnem átalakult szörnyet. Ezután elfárad és Shinola ölében ájul el.
  Savaris-tól megtudjuk a szöny nevét, miszerint Gahard Vallen, akit Layfon legyőzött a meccsen. Elbeszélgetek, majd egy laza mozdulattal elpusztítja.
  Goru hirtelen felébred egy sugallatra és furcsa alakokat talál az ajtója előtt. Shante is rátámad, de beveri a fejét és eszméletlen állapotba kerül.
  Nina egy kis zuhany után Felli-vel fut össze, majd Felli és Layfon beszélgetnek Layfon titkairól. Megérkezik Nina is és arra a düllőre jut, hogy nem kéne egy szakaszba lenniük…

ebben a részben valamiért nem volt angol szál…

Reklámok
Kategóriák:anime, Koukaku no Regios Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: