Kezdőlap > anime, Birdy the Mighty Decode > Birdy the Mighty Decode ep3-4. (apr.15.)

Birdy the Mighty Decode ep3-4. (apr.15.)

Birdy the Mighty Decode (eddig csak ennyi felirat van kész? :S
Sajna…)

 • 3.részben: A sok vacsora közepette megegyeznek, hogy Birdy nem veszi át a teste fölött az irányítást kedve szerint. Tute éjjszaka beszélget a duzzogó Birdy-vel, hogy jussanak közös nevezőre, így Senkawa nem fogja zavarni az erejét. Reggel Tute specilis reggelit csinál, majd egy hatalmas ebéd-tatyót kap. Suliba menet a buszon Birdy duzzog, és feltűnik Nakasugi, ki a piros lámpa miatt Senkawa melkasán kapaszkodik. A suliban a vacsorán meglepődnek, mikor kibontja. Eközben a tanáriban a lesifotó, Muroto eladja új könyvét Sumida-sensei-nek.
  Empire Televíziónál Satajito Shyamalan érkezik meg kocsijával egy interjúra. Városban Geega szimatolgat, de közben elviszik a helyi zsaruk. Tute Geega lakhelyét kutatja át, de csak Bacillus nyomait találja. Eközben Birdy fürdik és kiderül, hogy nem tudja mi is az a Ryunka. Geega eközben egy öltönyös fickóval beszélget a terveiről. Suliban másnap Senkawa a tetőn elbújva eszi az ebédjét, de Nakasugi megtalálja és Tute emberi formában átadja neki a tesicuccát és egy cuppanós puszit. Ezt félreérti ka lányok. x) Hayamiya elsiet a tornafelszereléseket előkészíteni, így Nakasugi és Senkawa együtt maradnak. Tute beleragad egy nyálba és Geega rátámad. Kicsivel később Senkawa-t is megtmadja, de véletlenül eltéveszti a célpontot és Nakasugi-t rabolja el. Nakasugi megmentésére felugrik Senkawa a tetőre és közde egy kicsit Geega ellen, majd a leguruló Nakasugi-t elkapja eszméletlenül.
  Mostmár átváltozhatnak, s a betéri medencénél le is támadja Geega Birdy-t. Tute kissé megvágva, de a segítsége siet. Sugárvetővel támadja Tute, de nem hat ellene és Tute elesik. Utolsó megbízása, hogy a Részecske Lebontóval semmisítse meg a trutymó Geega-t. Suliban a robbantás miatt mindenki kinéz az ablakon. A másik Szövetségi nyomozó a Nakasugi közelében lévő kupoláról figyelte végig az eseményeket. (mostmár biztos Ő Nakasugi is… nem?) Tutet elbúcsózik, s kapunk pár emléket a kezdetről. A gyengélkedőn felébred Nakasugi és kinéz az ablakon a lágy szellő miatt???
 • 4.részben: Shyamalan-nal sikerült a riport. Közben meghaljuk Muroto egyik visszautasított felhívását.
  Openig után “egy kis uzsi?” közepette Birdy megüti cselesen Senkawa-t. Felébredésekor a bojgókon ugrál, jah nem is éppen repülünk az űrben. HOl? az űrben? Jah hogy ez természetes Birdy-nek, de Senkawa-nak? 😀 Senkawa testének helyreállítására kapott engedély miatt gyorsan elhadják az univerzumot és hyperűr folyosón elmennek Oriotera-ra, Birdy szülő bojgára. Suliban a többiek a csillagászatot tanulják a könyvtárban. ;D Nakasugi a könyvtárban keresi a többiek közt Senkawa-t, de úgy tudják hogy otthon van megfázás miatt. Nakasugi vasárnap mindenkit elhív a partyjára.
  Megérkeztünk a bolygóra eközben, s a látvány magáért beszél. A testet elviszik Econos-Quil-be kivizsglásra és Birdy is megy. Kivizsglás közben kapunk pár képet Birdy multjáról. Kivizsgálás után Megius főtiszttel beszélgetnek (bogár), majd Weegie is csatlakozik hozzájuk(kutya). Megtudjuk, hogy Birdy-t nem zavarja, ha agya károsul Senkawa miatt. Skeletsu, Birdy tanára feltűnik, s egy kis harc teszt után meglátjk Senkawa arcát a bolygólakók. Elindulunk a Tanács-hoz.
  Éppen az első részben megvádolt pilótót hallgatják ki, s ezért hivatták be Birdy-t, tanuként. Megjelenik Nayjla Geuze Altera, Echelon főtiszt. Megvádolja Nayjla azzal Birdy-t, hogy a Ryunka ismerete nélkül ily módon önszántából cselekszik és nyomoz. Ráadásul azzal is megvádolja, hogy kiontotta egy ember életét is. Helyetcserélnek Senkawa-val és a földakó húzza ki a csávából Birdy-t, mivel hogy Ő nem tenkinti magát hallotnak még. Megtudjuk mire képes a “Láthatatlan Halál” nevezetes eszköz (Ryunka). A Tancs módosítják a feladatainak sorrenjét (elsődleges feladat: a földlakók biztonsága). Új társat nem kér Tute helyett, de kap egy Tute darabokból összeszerelt egységet.
  Tokyoi tornyot bámulva Shyamalan a Ryunka ébredését várja egy titokzatos alakkal.
  Birdy a városban sétálva a szép emlékeit mondja el Senkawa-nak, amikor feltőnik egy felsőbb osztályú ember kocsija, s az felrobban. Birdy odaszalad egy eszméletlen gyerekhez…
Reklámok
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: