Kezdőlap > anime, Shangri-La > Shangri-La ep2. (apr.17.)

Shangri-La ep2. (apr.17.)

Shangri-La

 • 2.részben: A légitámadás következtében mindkét fél visszavonul.
  Opening után Momoka és Kuniko fedezékbe vonulnak, s a város állapotáról kérdezősködnek. Balaset végett Kuniko megvéd egy gyerkőcöt, de a gyerek anyja minden miatt Kuniko-t okolja.
  Adó behajtóknál Ryoko-sama pofoncsapja Leon-t, majd Soichiro-tól kér jelentést, miszerint a légitámadás Ikebukuro-ból érkezett. Ryoko-sama a falottak után Sion-on vezeti le inderét, de Leon megóvja öccsét így önszántából elmegy felkutatni az ellenállás nyomait a dzsungelben.
  A városunkban eközben két lány beszélget Kuniko-ról, majd Furukawa meglátásai szerint Kuniko-ék elmennek a dzsungelbe megvizsglni a helyet.
  Valahol egy helyen Karin beszélget az alárendelteivel és a MEDUSA segítségével a Szénpiacon egy újabb ehylet támadnak meg. Felvásárolják a Nydamia teljes iparát a cél érdekében. MEDUSA egy sziget féleségen mint megtett és nyugovra tér. Eközben Tarsian-t kérdezi Karin miért nem mond semmit, de egy üzenetet küld, mire sírni kezd Karin.
  Mikuni-sama előtt az egyik helyettes dicsőítve Mikuni-sama-t megszólal, mire Mikuni-sama a tudatával szétcsavarja a testét, s a víz komossa a holtestet.
  Eközben megérkeznek a metróalagúton keresztül a dzsungelbe és a védőszerelésnek hála tudnak mozogni a környéken. A dzsungel mérges gázokkal van teli, de az élet virágzik a környéken. Miután odaértek észreveszik, hogy nem csak ők jöttek keresni, hanem a hadsereg is. Menekülésre kell fogniuk a dolgot, miután Momoko-san rátámad a hátuk mögé osont Kusanagi Őrnagy-ra. Nem tudják lerázni a nem éppen kényelmes védőfelszerelésben (Momoko-san-nak szív alakú védősisakja van x) ) Momoko-san és Kuniko együtt menekülnek, de alassú mozgásuk miatt le kell vennie a védőruhát Kuniko-nak, s így meg tudja állítani a Kusanagi Őrnagy-ot. A visszavonulás után mindenki visszatér a bázisukra. Rájönnek az esemény után, hogy a támadás alatt semmilyen repesz, vagy fém darabka snem maradt és a dzsungelbe se találtak semmit. Ezek szerint nem szén alapú löveg volt inkább növény alapú? 😛
  Közben bejelentik az Atlas Lottó nyertesét, aki Mi-ko lett.
  Ryoko-sama egy földalatti lépcsőn halad lefelé, majd egy elszigetelt vörös, szemekkel teli helyen kérdőre vonja a történtekről az ott álló személyt, kit Atlas Ura-nak nevez…
Reklámok
Kategóriák:anime, Shangri-La Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: