Kezdőlap > 07 Ghost, anime, ep1 > 07 Ghost ep1. (apr.19.)

07 Ghost ep1. (apr.19.)

07 Ghost (Kellemes zenéi vannak, s a story is nagyon jónak tűnik!)

 • 1.részben: Egy álmot látunk amiben egy kisgyerek egy furcsa nyakéket viselő férfival tart egy magas épület előtt.
  Teito Klein felébred az álmából és ágy társa, Mikage viccelődik vele. Harangszóra bejön egy nővér és ébreszti lágy szavaival az alvó katonákat. Barsburg Birodalom Katonai Akadémia 315. végzős tanulőinak bejelentik a holnapi vizsgát. Tanórán megtudjuk hogy a hadsereget vezető tisztségviselői is figyelemmel fogják kisérni. Órán még elcsattan egy poén a nemesi csaldból érkező Shuuri pornó élvezetéről. Közeledik a tisztségviselői halyója. Meggtudjuk, hogy teito nem emlékszik a múltjára és a családjára. Láthatunk a beszélgetést követően egy kis csatát, ahol kettőjük közt Teito győz. Este Teito és Mikage fogadalmat tesznek, hogy együtt halnak meg a csatában, nem hadják hátra a másikat. Reggel a vizsga előt az arcátlan nemes gyerek henceg egy kicsit, majd kezdetét veszi a vizsga. Egy nagy rabot kell legyőzniük, megölniük. Shuuri és háziállatai vesztenek a rab ellen.
  Eközben megérkezik Ayanami Tábornok, mint tisztségviselő. Teito és Mikage közös erővel neki csapnak, Mikage-t elkapja a rab és Teito egyedül győzi le, de megkíméli az életét, mert nem igazi illenfél számára. Ezt a tisztviseló nem nézi jó szemmel és megöli a rabot.
  Este beszélgetnek az ágyban, majd Teito az álmában az első folytatását láthatjuk, miben az a személy elköszön tőle, s minden csupa vörös lesz.
  Diploma kiosztás után Teaito meghalja a nyakék hangját és hallgatózni kezd egy ajtónál. Azt hallgatja ki, hogy Raggs-ek elleni háborúban eltűnt egy Kő (Mikhail szeme), mely a nyakékben kéne lennie, és hogy valaki túlélte a királyi családból a mészárlást. Ayanami kezében lóg a nyakék, melynek hangjára Teito emlékei feltőrnek és rájön, hogy az apját megölte Ayanami, mire beront a társalgóba és nekitámad Ayanami-nak, de a szemüveges leszereli, s zárkába vitetik. A zárkában láncot kap, s a dühtűl pupillái macska-szerűk lesznek.
  Az ágynál Mikage tudomást szerez Teito cselekedetéről, majd leoson hozzá, de ezért meg is ölhetik. Mikor leért Teito-t hullák közt találja, s se szó se beszéd elviszi magával a lancokkal megkötött Teito-t. Amikor kiérnek az erkélyhez két őr álja az útjukat. Átugorják őket, s Teito túszként használva Mikage-t, hogy ne ártsa bele. Sok szerencsént kívánva menekülőre fogja Teito, s leugrik az alattuk álló Hawk-zile-ra. Kisebb diferencia után megtáltosodik a sólyom, de Ayanami meglövi egy halálos varázslattal, de félig sikeresen kivédi a védelmével.
  Ugrunk időt és helyet, s látunk 3 Hawk-zile-ost (2fiú,1lány ) amint egy szikla körül repkednek. Majd Teito az elgyengültségtől leesik a sólyomról…
Reklámok
Kategóriák:07 Ghost, anime, ep1 Címke:
 1. 2009. április 19. - 13:07

  Szerintem Ayanamit nagyon kedvelni fogom. 🙂

 2. 2009. április 19. - 14:53

  én majd később nyilatkozom 🙂

 3. Miya
  2009. június 9. - 00:02

  pff..O.o Akkor én mit szóljak? xD Én az egész animét Ayanami miatt kezdtem el nézni. Sziimpatikus de nem is kicsit :3

 4. 2009. június 9. - 18:48

  hölgyeim hölgyeim 😀

  nekem a sellű jön be, ha már itt vagyunk 😛 (a rózsaszín hajú Lazet… (ep4))

 5. 2009. június 10. - 12:49

  Jöhetne már a 3. részhez felirat úgy nézném tovább. Hiányzik Ayanami. 🙂 Egyébként a rózsaszín sárkány is ari.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: