Kezdőlap > anime, Kurogane no Linebarrels > Kurogane no Linebarrels ep22-24. (apr.26.)

Kurogane no Linebarrels ep22-24. (apr.26.)

Kurogane no Linebarrels (gyorsan befejezem ezt…)

 • 22.részben: Moritsugu felébreszti LINEBARREL teljes erejét és Kouichi-nak azt javasolja nem feledje ezt az érzést el. Közben megérkezett a FLAG és a KATO-KIKAN halyója is a SHANGRI-LA (nah ennyit erről a gyakori névről :D). Hisataka csatlakozni akar a JUDA-hoz.
  Eközben megtudjuk a másik világ problémáját és Kizaki Amagatsu-val történt múltbéli baleset okát is. Este megállapodik a JUGA és a KATO-KIKAN. Közben megtudjuk, hogy mindvégi ez volt a tervük az Elnökkel, s azt is, hogy mért kelett meghalni az Elnöknek.
  Risako reggel hazautazik, de előtte Kouchi-t keblén heverteti. Emi érzéseit kérdőre vonja Kouichi, de mikor mondaná mit akar a riasztó megszólal, s a SPHERE-k aktiválódnak és megkezdődik a dimenziós pillér aktiválódása….
 • 23.részben: A dimenzió pillér aktiválódása miatt a légkör vörös lett. Több erő is védi a földet, de csak páran vannak az űrben. Az első hullám ellen a SPHERE-ket E szintre állítatja Hisataka, s ezel egy pajzsot emel a Föld köré. Kouichi feladata a HUB DYNAMO eltávolítása. Hirtelen feltűnik a GLAN-NEIDR és a SHANGRI-LA-ra egy pusztító csapást mér, mire a FLAG-ot le kell választani róla. Hisataka úgy dönt elbúcsúzik, s belerohan az ellenségbe halyójával utatnyitva Kouichi-nak. De a robbanás miatt a FLAG is megsérül, majd felrobban.
  Kouichi kimenti Kizaki-t a felrobbanó halyóról, s a többiek mentőkabinban elhadják a halyót. A Földön nagy csaták folynak, de az épületek már romokban vannak, s több fontosabb helyszín is megadásra kényszerült az invázió miatt. Kouichi szembekerül egy OVERRIDE-l kinek irányítója a MECHA Masaki. Masaki próblja megadásra kéynszeríteni Kouichi-t, de nem sikerül neki, mert az “Igazság hősének” más nézete van, s ezzel a többikben is felpezsdítette az erőt, így folytatódik a csata gőzerővel. Kouichi nekiront Masaki, de egy pontos döféssel behatol a LINEBARREL páncélján, s átdöfi Kizaki-t. Erre Kouichi megmutassa LINEBARREL valódi erejét…
 • 24.részben: Kouichi fájdalmában LINEBARREL erejével megállított minden MACHINA-t, majd Misaki-t hátrálásra kézteti. Megjelenik egy nagy MECHA Misaki mögött, s beleépül. EXECUTOR-al megfékezi a nagy mecha csapását, majd megjelenik Kouichi előtt Emi szelleme, s bíztatja a további harcra. Kouchi ennek hatására mégegyszer nekiront a nagy Mecha-nak, s darabokra szedi. HELIOS PONT nem semmisül meg a nagy robbanás miatt, így Kouichi az utolsó szó jogán élve bócsózik, s nekiront a biztos csaptába, hisz a dimenziók közt ragadhat a robbanástól. A többiek ezt hallva Moritsugu javaslatára aktiválják az “utolsó fázist”, így minden Mecha és pilótája energiáját átadják LINEABARREL-nek Moritsugu közvetítésével. LINEABARREL teljes energian megy az utolsó csapása felé. A HELIOS PONT megsemmisül és LINEABARREL eltűnik.
  A földön mindenki búcsúztatja őket, s köszönetet mondanak nekik. Eközben a dimenziók közt Emi felébred Kouichi ölében, s egy meleg ölelés után a dimenzióban egy másik MECHA-t pillantanak meg mely kilöki őket a csapdából, s ennek hatására minden Pilóta felébred. Moritsugu-t a zuhanásából elkapja Satoru, s papol neki egy kicsit. A földiek is tudomást szereznek Kouichi életben maradásáról. Eközben Kouichi és Emi közelebb kerülnek egymáshoz a zuhanás közben.

Vége.


Jah leírás készül…

Kategóriák:anime, Kurogane no Linebarrels Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: