Kezdőlap > anime, Asura Cryin, ep1 > Asura Cryin ep1-2. (apr.28.)

Asura Cryin ep1-2. (apr.28.)

Asura Cryin (a videóba belelestem és sztm nem lesz rossz… 🙂 van benna Mecha és szellem is , Jó/rossz oldal és szerelmi szál is… 😛
+lappang valami a háttérben, s elég jó storyval is bír…)

 • 1.részben: Natsume Tomoharu épp lábadozik a korházi ágyban a repülőbalesete után, s egy lány ki átlátszó és a levegőben repül (Misao), megnyugtatja. 3 ével később Tomo ép költözködik be a házába, mert szülei kirakták a szűrét.
  Opening után Higuchi Takuma segíteni jött a házba beköltöztetni Tomo-t vagy szellemeket üldözni? Nah az biztos, hogy nem segít. 🙂 A rejtéjes bőröndöt is nekifutásból kidobja az ablakon, hogy kinyíljon, mert nem tud belenézni Tomo páncélos táskájába, s feltöri vele a követ. 😀
  Eközben Kurosaki Shuri megjött, s átadja Tomo-nak a páncélozott bőröndöt, és Ő is látja Misao-t. Este Tomo felett fekszik a levegőben, pizsamában Misao és kicsit megcsodálja domborulatait Tomo. Hirtelen betöri valami az ablakot és odamaegy megnézni, de egy lány elkapja a nyakát, s az Asura Machina-t kéri, az Extraxtor-t. Visszaemlékezik egy képsorra a fojtogatás közben Tomo, amit elvállalt egy szemüveges tudóstól, de még nagyon halványan emlékszik rá. Feltűnik a plafonnál Misao és erre a támadó elmenekül, mert Misao-t egy kivetített létformának hívja.
  A táska világít az események közben, s a kapuban egy rejtéjes fickó áll talpig fehérben.
  Másnap a suliban Tomo rákérdez szellemünkre, hogy tud átöltözni és más-más ruhát felvenni alkalmakkor, de nem kapunk választ. Egy osztájba került a régi ismerőseivel Anne-val, Higuchi-val, Saeki Reiko-val, Takatsuki Kanade-val. Az évnyitón Tomo magában beszél, s erre a mellette ülő lányok megijednek. Évnyitó után meglátják az esti behatolót, amint sétálgat, s megfogja a kezét és a tegnap estéről kérdezgeti mindenki előtt. De sajnos nem ad neki vlaszokat, s feltűnik Saeki, aki példt mutat az udvarlás terén, majd elmegy Kanade-val. 😀
  A folyosón lévők bezzeg mind féltékenyek Tomo-ra, s feltűnik Higuchi, majd elmennek órára. Órák után elmennek Kurosaki-hoz, aki a Kémia Klubba akarja, hogy csatlakozzon, s így taníthatja a rejtéjes dolgokra.
  Látunk egy képsorozatot Takatsuki-ról mikor egy szürke Mecha előtt áll.
  Anne-val beszélget még Tomo, s hallunk pár mende-mondát miszerint Kurosaki a Yakuzákkal áll kapcsolatban. Ezek után haza biciglizünk.
  Otthon Misao ordít egy nagyot poénból, s a fehér ruhások fegyverekkel eléjük állnak. 😀 Majd Reishirou vezetésével egy székhez kötözik Tomo-t, s az Extractor-ról faggatják. Közbeavatkozik Kurosaki, aki a Sötét Rend-től van. Közben megérkeztek a fekete ruhások is, a Takatsuki klán. Összefog Kurosaki és a fehérruhások, s elintézik a fekete ruhásokat. Tomo a tetőn át elmenekül a bőröndhöz, de mind a 3 fél megérkezik a bőröndért, de Kurosaki azt javasolja nyissa ki Tomo. Erre Tomo úgy dönt megpróbálja kinyitni, de Reishirou előhívja Hisui-t, így aggodalmak közt kinyitja a bőröndöt Tomo. A bőrönben fekete massza (“Schwarzschild sötétsége”) van, ami bugyog és elkezd emelkedni, majd egy mecha alakot vesz fel. Az ablakban állva Kanade figyelemmel kiséri az eseményeket.
  Majd egy újabb visszaemlékezés, s valakinek a megmentéséről van szó…
 • 2.részben: Reggel felébred Tomo egy sms-re, de észreveszi nagy döbbenésére, hogy este melette alutt Kurosaki.
  Opening után a reggeli hálóinges kaland után egy kis kávét iszunk, majd egy kis tapogatás, S megtudjuk, hogy a világ már egyszer elpusztult. Tapizás közben Anne bejön, majd távozik is rögvest, s a romokban álló házról kérdezősködik. Elmenetele és egy csésze kávé után elindul a suliba.
  Eközben bevágnak egy kis részt, hogy Saeki és Reishirou beszélgetnek Tomo-ról.
  A suliban összefut Tomo és Kanade, majd egy kis bambulás után elvágódik Tomo, s ezt Misao rosz szemmel nézi. Óra közben Tomo és Misao beszélgetnek Kanade melléről, s közben Saeki figyeli.
  A Sötét Rend ről látunk egy kicsit, s a helyes vezetőjéről, kinek igazán dögös hangja van (mély). 😛 Tomo elmegy a háza tulajdonosához, s összefut unokjával, aki elkiséri az öreghez. Emberünk egy domb tetején él egy szentélyben, amely egyedi díszítésekel van megáldva. Az öregember a a tél spirljról beszél, s hogy egy fontos döntést kell majd meghoznia. A lefele vezető úton összefut Kanade-val ki az erdőn átvágva próbál meglépni előle, de Tomo felesik és előtte leér a domboldalról. 😀
  Lent mivel beverte a fejét ápolást Kanade-tól, aki ügyetlenül felfedi a fehér ruhját, amiben megtámadta Tomo-t. Bevall mindent magról, hogy démon és, hogy csak akkor látja a szellemeket, ha veszélyt érez. Eközben megérkeznek a fekete ruhások, s fura módon Kanade felkerül Tomo karjaiba. 😀
  Kanade egy lendülettel pofoncsapja Tomo támadóját, avagyis apját és megkéri hogy távozzon. “Utolsó vacsora?” közben kifaggatja Tomo-t a Takatsuki klánból már megismert karakter, s Kanade-ról kérdezgeti és a klánról. Eközben Kanade sír a lépcsőn.
  Másnap Tomo átad egy csomagot Kanade-nak, amit kapott a vacsora közben (Valami fontos lehet az ajándékban a Takatsuki klán beszélgetéséből itélve). Utolsó óra után az iskola igazgatója magához hivatja.
  S azt akarja, hogy bármiáron csatlakozzon a szervezetéhez. Eközben Kanade és Reiko beszélgetnek az iskola tetején. Megmutatja Reishirou az ő kivetített létformját (Aine) is, s mikor ellent mond neki embereivel lefogatja, s a telefonját szétlövi. A lövés hallatán Kanade leugrik a tetőről, s Tomo segítségére rohan. Lefegyverzi Reishirou embereit a démoni erejével, majd Reishirou megidézi Aine segítségével Hisui-t, s vele támadja meg Kanade-t. Misao ajvasolja, hogy mennyen el a bőröndért, majd nekiront Misao Hisui-nak, mire elemeire szétesik és Tomo-ról is lehull valammi. Kanade feláll és védelmezi a Tomo-t.
  Tomo emlékei szerint 2 év mulva fog elpusztulni a világ…
Reklámok
Kategóriák:anime, Asura Cryin, ep1 Címke:
 1. 2009. április 29. - 12:11

  Ezek a nevek. 🙂
  Natsume , Higuchi , Kurosaki .

  Csak mecha harc van benne? Mai világban játszódik?

 2. 2009. április 29. - 13:04

  a 2. részig nem volt mecha csata. Épp a végén kezdődik egy, hogy melyik oldalt választja majd Tomo. (előzetesben legalábbis volt mecha csata)
  Mai világ. Nekem tetszik…
  Ha sorolnom kéne valamelyik animéhez, hátt FMP, Fate Stay/Night és a Suffle!-höz mondanám egy jó keresztezésnek!!!
  mert van benne: Mecha, jó/rossz oldal(amit majd meg kell választania), szerelmi szél, rejtéjes idézések, mágia, harc…
  és atemplomos oldal nem éppen a jobbik oldal 😛 (kicsi D.N. angel? 😀 )
  Nekem pont ínyencség 😀

 3. 2009. április 29. - 15:48

  Köszi.

  Ha van mágia, akkor rossz már nem lehet.

  Így leírva tetszik.

  Openinget meglehet nézni valahol?

 4. 2009. április 29. - 15:52
 5. 2009. április 30. - 11:49

  Köszi. Ha később is pozitív lesz róla a véleményed és befejeztem pár animét akkor én is megnézem. 13 rész nem sok. Pár animéből már csak 5-6 rész van hátra, ezekhez jöhetne gyorsan új felirat.

 6. 2009. április 30. - 11:57

  én is úgy vélem 😀
  ,de sajna nem mindenki tud japánul :S
  ,s így is gyorsnak mondható a fordítás…

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: