Kezdőlap > anime, Birdy the Mighty Decode > Birdy The Mighty DECODE ep5. (apr.29.)

Birdy The Mighty DECODE ep5. (apr.29.)

Birdy The Mighty DECODE

 • 5.részben: Az Altarian településen lévő robbanás miatt kapott 2 napot az ügy nyomozsára. El is indult az Ulgarán-ok(kutyák) szórakozó helyére.
  Opening után egy bárban prostiként elcsábít egy kutyust. Próbálja kiszedni belőle miért volt az az incidens, majd a bárrban elszabadul a pokol. Mindenki bunyózik, s közben az üldözöttek elmenekültek. Birdy megtallja őket és letartőztatná, mikor feltűnik Nayjila és megöli az egyiket. Birdy védi a másik gyanusítottat, de meglóg Nimkay segítségével. Nayjila valamiért vigyorog.
  A központban Birdy túlsgosan zaklatott, s levezeti a streszt. Az Igaz Forradalmár Mozgalom magára vállalta a történteket és azt kérik, hogy Birdy és Nayjila legyenek a tanuik. Forradalmárok búvóhelyén megtudjuk, hogy a Belső kör megsemmisítése a céljuk, nem az Uniós Nagykövetség. Kinzell alattomos tervén filozofál Skeletsu és Megius. Birdy és Nayjila elindulnak a találka helyre, egy nyilvános temetőbe. Állíttólag Kinzell a régi húzását követi el. Felrobbantja a temetőt, de előtte Nayjila lelép. Kinzell jön kutatni a bandájával a halottak után, de csak Senkawa-t találják, kit Nimkay védelme alá vesz és a bázisukon ébred.
  Senkawa ébredése után elkezdi felfedezni a helyet, mert Birdy nem válaszol. Meghall egy beszélgetést Kinzell és Gelav tanácstag. Egy régőta nem használt műholdal akarják felrobbantani a Belső kört. Kinzell a műhold megállítójval viccelődik, mire Senkawa elveszi ezt egy váratlan pillanatba az asztalról, de Nimkay észreveszi, s kinzell kergetni kezdi a teremben. Senkawa átalakul Birdy-vé, s ellátja a bajukat. Eközben Nayjila megállítja Gelav-ot, s öngyilkosságba taszítja. Megtudjuk, hogy volt egy beépített ember is. Eközben Birdy ellátja Anubis777 baját, amit Kinzell vezet, de a műhold felrobbantója Nimkay kezébe esik és Ő inkább felrobbantja a műholdat.
  Végül betoppan Skeletsu is, s rátapos véletlenül Kinzell-re így elkapták, s újra fogházba zárják. Skeletsu végül bemutatja új tanítványát Kasshuu Gayze-t, ki beszivárgott a forradalmárok közé. Birdy Skeletsu-t megüti, majd elhadják a bolygót.
  Senkawa épp időben veszi fel Hayamiya hívását. Elbeszélgetnek, majd Nakasugi sms-ben meghívja az összejövetelre így későn. “Olyan mint egy álom”…
Reklámok
Kategóriák:anime, Birdy the Mighty Decode Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: