Kezdőlap > anime, Naruto Shippuuden > Naruto Shippuuden ep107. (apr.30.)

Naruto Shippuuden ep107. (apr.30.)

Naruto Shippuuden

 • 107.részben: Lee éppen könnyezik a csalódottságtól, amiért nem harcolhatot rendesen. Közben Ino a hibájáról beszél. Kakashi-ék feltűnnek, s Hinata egyből Naruto-ról érdeklődik, míg Sakura csak a Kakashi hátn lévő kölyökről érdeklődik. Yuukimaru-t lefegtetik. Eközben Kakashi 3részre ossza a csapatot (gyógyító-, védő-, kereső csoport). A keresés közben Shizune arról kérdezi Kakashi-t mi lesz, ha nem találjk meg Naruto-t. Shino bogarai a Háromfarkú chakrájától tömegesen elpusztulnak.
  Valahol a víz alatt Naruto egy fura helyen felébred. A háromfarkú hasában. Guren összeesés szélén próbál még Naruto-ra támadni, de a vérzésétől végülis eszméletlen lesz. Naruto közeledik felé.
  Opening után a hasznavehetetlen társakhoz odamegy Rinji, s közelről szemügyre veszi őket a magyarázata után. Kimegy a barlangból ezek után, s bejön Kabuto. Ő is megnézi őket közelről és azt mondja hogy már csak órái vannak hátra. A hülyék kérik Kabuto segítségét, hogy mentse meg őket. Egy alattomos terv áldozatai lesznek.
  Ino és Sakura még mindig gyógyítják Yuukimaru-t. Magához tér, s elkezdi keresni a Guren-től kapott kristályosított Kamélia virágát. Guren eközben rémálmokat lát Yuukimaru és Orochimaru közrejátszásával. Magához tér Guren, s Naruto-t pillabtja meg fölé hajolva, mire elugrik és megpróbál rátámadni, de a sebe miatt elesik. Megkérdi Naruto-tól miért kötötte be a sebét, s a válasza egyszerű. Sosem tenne olyan alantos dolgot, hogy bántson valakit, aki képtelen harcolni. Közös nevezőre jutnak, s hirtelen feltűnik egy mini Háromfarkó. Hirtelen rengetegen lesznek, s az egyik ráugrik Naruto-ra. Futni kezdenek, de Naruto rángatja maga után Guren-t.
  Yuukimaru még mindig nem találta meg a virágát. Sakura kérdezi mit keres, s egyszer kiesik a ruhájából. Yuukimaru elmondja kitől kapta, s hogy biztosan jól van. Ino felsegíti az esetlen Yuukimaru-t párszol.
  Eközben Naruto és Guren elbújtak, s egy kicsit beszélgetnek a Konohai Kilencfarkúról, s a személyről ahová hazatérhet Yuukimaru és Guren. Naruto némátvlt, s elmondja, hogy felfedezte egy kicsit a helyet, de még jobban körül kell nézni, így 1000 Naruto lesz. 😀
  Kabuto-nak hála a hasznavehetetlen csapattagok új erőt kaptak, s elindulnak visszaszerezni Yuukimaru-t.
  Naruto-ék elkezdik a kijárat kereső versenyt. Rajt után mindenki elindul a keresésre, Guren ledöbbenésére.
  Yuukimaru-nak támadt egy ötlete hol lehet Guren és Naruto. A Háromfarkú pocokjában…
Kategóriák:anime, Naruto Shippuuden Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: