Kezdőlap > anime, Koukaku no Regios > Koukaku no Regios ep10. (maj.4.)

Koukaku no Regios ep10. (maj.4.)

Koukaku no Regios (most vettém csak észre a feliratot :D)

 • 10.részben: Csapatunk Gandoweria-n észlel pár azonosítatlan élő organizmust és elindulnak megnézni Nina döntése miatt. Layfon ezt nem tartotta jó ütletnek, de Nina önfejűen elindült.
  Opening után egy hatalmas lyuk előtt álunk, s Felli és Shante versenyeznek a leéréssel. Miután mindenki lenn van Felli azt akarja, hogy Layfon lehajtsa a fejét, de miért is? Beleül a nyakba Shante példájára.
  Hosszú folyosón megy végig Layfon és nyakában Felli-vel, s a régi életéről beszélgetnek, hogy miért kellett kiálnia Gahard Vallen ellen és hogy miért lett száműzve. Beszélgetés közben 2*fejenüti Felli, de a végén Felli is kap egy nagyot a mennyezettől. 😀
  Nina hívja őket a D1-es szektorba, mert találtak valami érdekeset. Több száz sír hever ott, s nem tudni ki ásta el a holtakat. Felli ottléte alatt észlel még egy jelet, s Layfon elsiet megnézni. Shante és Felli együttmaradnak a D1-es szektorban.
  Layfon, mikor odaér egy nagy fény eltompítja látását, s megjelenik előtte egy arany szarvas féleség, s arről beszél neki, hogy meg kell találnia valakit és a kezében “ő lesz a penge, mely elsöpri Ignasis porát”. LAyfon nem tétovázik szembe néz magával, s megsebzi a szarvas fejét, majd eltűnik a szarvas. Töbiek leérkeztek liftel, de Shante gondol egyet és elfogja Felli-t, mire Layfon elmegy megkeresni Shante-t.
  Meg is találja a szelén üzemanyag raktárban, s egy kisebb csata után megjelenik Goru, s lecsillapítja Shante-t. Shante lándzsája felrobbantja az egyik tartájt, de Layfon elszívja az égési hőt, s megmenekülnek. Eközben Felli kiszabadult, s felment liftel Nina-hoz és Sharnid-hoz kik Layfon-ról beszéltek. Felli rávezeti Nina-t Layfon régi énjére, s erre elindul lefelé Nina a liftel. Liftezése közben lát egy arany sárga elsuhanó dolgot felfelé, s követi 4 kék ember alaku dolog.
  Lenn a raktárban mindenki jól van, s Goru kéri a segítségét Layfon-nak, hogy segítsen neki túlteni őt rajta. Végülis nincs Layfon-ban gyilkos szándék, s delfiszi őket a felszínre, de Shante kiesik Goru kezei közül, s Nina kapja el. Nina-t is Layfon húzza fel. S próbálnak kipegülni Layfon és Nina, de nem sok remény van.
  Eközben a magasban a két Regios közt az arany szarvas és az elektro tündér farkas szemet néznek egymással, majd az arany szarvas eltűnik…
Reklámok
Kategóriák:anime, Koukaku no Regios Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: