Kezdőlap > anime, ep1, Toradora! > Toradora! ep1. (maj.5.)

Toradora! ep1. (maj.5.)

Toradora! (hehe ezt nem tudtam kihagyni :D)

 • 1.részben: Tükör előtt áll Takasu Ryuuji és az újságon lévő frizurát nézegeti, de az újság végül is a szemetesben landol. Feldől a szemetes, s a mögötte lévő penész feltárulkzik előttünk. Nincs mit tenni le kell szedni a penészt. Eközben talán nem is olyan messze egy lány az ágyából trüsszögve felkel, s valami isteni sugallatként egymás felé néznek, de nem tudván miért néznek arra.
  Ryuuji anyja a padlón hever, majd próbál elenkezni fiával, de neki sietnie kell a suliba. Mondja Inko, hogy húzza el a függönyt, mert sötét van, de el van húzva, csak egy nagy lakóház van pont az ablak előtt. 😀 Majd addig fajul a dolog, hogy a sok takarítani való miatt Ryuuji ideges lesz, s anyja apjához hasonlítja. Ezt nem szereti Ryuuji, így elindul a suliba.
  Úton Ryuuji-ba belefut valaki véletlen, de elnézése jeléül átadják neki a pénztárcájukat. 😀 Iskola portáján leadja, majd elmegy megnézni az osztálytermét. Kinn az udvaronz körülötte 2m-es tiszta placc van. 😀 Feltűnik régi haverja Kitamura s az osztlyukhoz mennek. Útközben a félreértés tisztzásáról beszélnek, de megnyugtatja Kitamura, hogy ő tudja az igazat és csak ez számít. A 2C előtt belebotlanak Kushieda Minori-ba, s köszöntik egymást, de a bájos tekintete miatt Ryuuji megszeppen.
  Ryuuji és Kitamura különválnak és véletlenül a dühösen közelítő mini lányba, Aisaka Taiga-ba (Zseb Tigris-be) ütközik. Mindenki egy döntő ütközetet vár a folyosón, de végülis Ryuuji kap egy hatalmasat.
  Az órán a tanár a kérdőíveket összeszedte, de Ryuuji-t külön, óvatosan megkéri, hogyhozza be a tanáriba. Eközben Minori faggatja Taiga-t, s fura módon trüsszög az otthoni portól. 😀
  Órák után a tanrnővel beszélget Ryuuji a kérdőívről, de a tanár úgy kezeli, mint egy yakuzát. 😀
  Miután visszatér a terembe nagy felfordulásban lesz része, hisz a Zseb Tigris dühöngése közben szétdobálja a tantermet. Ryuuji a táskájáért elmegy a figyelmes kérdés után, de Aisaka ledöbbenésére rosz táskába rakott valamit, ezért harcra folyamodik, de egy hapci miatt elmegy inkább. Aisaka után visszarendezi a tantermet, majd hazamegy.
  Otthon zenehallgatás közben az apja fotóját meglátjuk, s a régről fakadó bajok újra megmutatkoznak. Eszébe jut a kérdőív, de a táskájában egy szerelmes borítékot talál Kitamura Yuusuke-nak címezve. Kis idétlenség közepette felnyílik a levél, s a fényben meglesi a boríték tartalmát, de annak nincs tartalma.
  Elment aludni, de furcsa zajokra kel fel. Anyja tuti nincs még otthon, így kimegy, s az ablakot nyitva találja. A sötétben hátulról rátámad valaki kicsi fakardal. Villanykapcsolás után Aisaka továbbra is fenyegeti, mert a levél tartalmt megtudta. Utolsó pillanatba ki tudja mondani, hogy a boríték ÜRES volt, s erre összeesik Aisaka és nagyot korog a hasa. Késői vacsora közben megbeszélik, hogy fogja kárpótolni Ryuuji. Közben megmutatja Ryuuji az ó terveit a randikhoz, de véletlen egy szerelmes sor keveredik elő amit Minorinak írt. 😛
  Felébred Inko-chan, ki egy kicsit viccesen torz papagáj, kinek utolsó mondata a mai napra In-po. 😀
  A kárpótlás hirtelen cselekedet közben jött létre, mert Ryuuji anyja hamarosan megrkezik, így abban maradtak, hogy Aisaka kutyája lesz Ryuuji. Esti búcsú közben a falon tátongó kard által keletkezett lyuk kerül szóba a falon, s Aisaka a levelét adja át, hogy a papírt használja fel, de ha nagy a baj kifizeti.
  Reggel Ryuuji reggelit készít és egy hangos telefont kap, hogy tolja át a képét, de lenyomja. 2.szorra is felveszi és a tanácsra kimegy az erkélyre. Kit látnak szemeink a közeli ablakban, Aisaka áll és a kezében a mobil. Folytatják továbbra is a mobilos beszélgetést 2m-es távban is. 10 percet kér Ryuuji(,de 3-at mutat :D), mert afűszeres rizs-et készít. Haskorgás után megkérdi kér-e Ő is belőle.
  Átmegy a mellettük lévő háztömbe, felmegy a 2-ra, s becsönget, majd bemegy a be nem zárt ajtón. A BŰŰŰŰZ és a mocsok nem mindennapi. 😀 Aisaka-t elkezdi keresni, de végülis az ágyban találja. Babához hasonlítja Aisaka-t ki egy babaházban él. Ezért veszi a bátorságot és kitakarítja a házat 15perc alatt. 😀
  Aisaka felébred, s ledöbben a tisztaságtól, de Ryuuji-t korcs kutyának nevezi, majd leül a főztyéből enni.
  A szobák tisztasága miatt már az orra se folyik Aisaka-nak…
Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Toradora! Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: