Kezdőlap > anime, Toradora! > Toradora! ep3-5. (maj.6.)

Toradora! ep3-5. (maj.6.)

Toradora!

 • 3.részben: Reggel álmosan megy suliba Taiga, mellette Ryuuji a szennyes válogatásáról és a ruhák tisztásáról besél neki. 😀 Ryuuji mondatai után bedühödik Taiga, s a vitát megszakítja egy édes dallam, mely a fenti softball pályáról hangzik. Minori épp hazafutást végez, s eközben a korlátok mügöl nézi nyálcsurgatás melett Ryuuji. Nem hagyhatja szó nélkül Taiga, így megböki Ryuuji szemeit két ujjal. 😀 Feltűnik Minori melett Kitamura, s végignézik Taiga és Ryuuji kergetőzését.
  Opening után Suliban megtudjuk, hogy Minori ügyeskedik még a mobil díszítés terén is. Otthon vacsora küzben Ryuuji csak is Minori-ról beszél, s figyelmen kívül hagyja Taiga minden egyes szavát. Erre bedühödik, s kap egy rúgást Ryuuji. Az otthoni vacsorázás feledésbe merül, mert a rizsfőző gép elromlott, így a közeli Jonny’s éterembe mennek vacsorázni. Rendelés közben egy kellemes meglepetést tapasztal Ryuuji, mert Minori ott is dolgozik. Hazafele menet Ryuuji a helyes kis Minori ruhácskájról képzeleg, de időben kapcsol Taiga nézésére. 😀 Egy fagyos megjegyzés után Ryuuji szén egy monokli díszeleg Inko papagáj előtt, s a papgáj eljut a Pnko-ig. 😀
  Másnap is elindulnak reggelizni a Jonny’s-ba, de Ryuuji kicsípte magát (öltöny, edzőcipő), s mikor hazafutna átöltözni feltűnik Inage úr, Ryuuji anyja (Mirano) főnöke, s egy segfogó DNS vizsglatot végez, hogy bebizonyasodjon a származás. xD Elindulnának sietve, de feltűnik Minori, ki Inage úr boltjában dolgozik.
  Inage úr felkínál egy kis munkát nekik, de Ryuuji kapva az ötleten minden megbeszélés nélkül belemegy belerángatva Taiga-t is. Taiga csak a nehéz munkákat kapja, majd egy biciklivel el kéne vinnie pár csomagot, de nem tud biziklizni, így ordítva, sietve elrohan tolva maga melett a biziklit. 😛 Minori és Ryuuji együt maradnak, s az udvaron lévő kamrába mennek keresni, de Inage úr véletlen bezárja az ajtót.
  Eközben Taiga a bolt fele tartva elesik a biziklivel, s a parton henyél egy kicsit. Feltűnik Kitamura és megdicséri, hogy tud biciklizni, s elmondja hogy régebben figyelte. Taiga veszi a bátorságot, s rápattan ezek után a biciklire és tekerni kezd a bolt fele. Kisebb nagyon esések után meg is érkezik az üzletbe és meghalja, hogy eltűnt Minori és Ryuuji. Őrült keresésbe kezd, míg egyszer meghallja a kamrából jövő hangokat. Minori és Ryuuji először énekelt, de a hideg miatt softballozni kezdtek. Véletlen észreveszik az ablakot :P, s felpakolnak egymásra pár ládát, hogy elérjék a kijáratot, de Taiga az ablakban dühösen áll. A létra eldől és Taiga bepottyan az ablakon Ryuuji-ra…
 • 4.részben: Reggel bemegy Taiga-t felkölteni Ryuuji, s leszidja mert még 2:30-kor is éget a lámpa nála. Véletlen észre vesz egy dobozt, s benne egy fotóalbumot, ami elmosódott Kitamura képeket tartalmaz. Ryuuji-nak az az ötlete támad, hogy csinál Taiga-nak pár képet Kitamura-ról, de Taiga piros alcal kérdi, hogy mégis mennyit csinálna. 😛
  Opening után Suliban a cipősszekrénynél még mindig a fényképek számáról beszélgetne, de feltűnik Kitamura és illedelmesen köszön Taiga neki OHHA. 😀 xD Kitamura is OHHA-t mond neki, s Ryuuji szörnyülködik ezeken a szavakon. Kitamura a lányok körében elég népszerü, s erre Taiga nagyn dühös. Az iskola udvarán az Elnökasszony beszédet tart az ellenőrző füzetek fontosságáról, de elfelejti mondani a “sorakozó” után, hogy “vigyázz”. Erre nagyon bepöccen Taiga az első sorban s vitatkozni kezd az Elnökasszonnyal. Kitamura lefogja hátulról, s lecsillapítja. Tanórán Taiga egyszer örül, hogy megfogta hátulról Kitamura, egyszer meg le van törve. Haruta olvasott az órán, de a tanár javaslatra Taiga-t felszólítja olvasásra, de Taiga dühösen ránéz a tanárra, s az összehúzva magát újra felszólítja Haruta-t olvasásra.
  Óra után Ryuuji átadja Taiga ebédjét, de Minori és Kitamura is köréjük üll enni. Épp hogy csak megmenekülnek a lebukástól, hogy ugyan az a kajájuk, de hirtelen elhívják őket a Softball club menedzsre.
  Suli utolsó órája takarítás. Ryuuji penészeket sikáll a wc-ben, de Taiga elráncigálja magával a pályára, ahol Kitamura-ék edzenek éppen. Pár mosódott, életlen kép készül, de végül is Ryuuji összehoz pár képet Taiga-nak. Sudoh-Bucks kávézóban Taiga épp a képeket szemlélgeti, s közben csurog a nyála, amit Ryuuji törül le. 😀
  Vacsora közben a konyhában feltőnik Taiga, s egy késsel próbál segíteni az ebédek elkészítésében, hisz Kitamura-nak is készítenek majd. Mirano elmegy munkába, s Taiga épp a képeket lesegeti, s Ryuujinak az az ötlete támad, hogy keretezzék be a legjobb képet, de Taiga a kép válogatásával nem jut előre.
  Másnap Minori egy képet mutat Ryuuji-nak a suliban. A képen egy vödör van amiben puding van. 😀 Ryuuji talál egy olyan képet is, amelyen Minori is rajta van, így elterszi magának Ryuuji.
  Az autúmatáknál Taiga még mindig válogat a képek közül, de feladja és Ryuuji kezébe nyomja, hogy válasszon Ő neki egy képet. Feltűnik válogatás közben Kitamura és megtudjuk, hogy régebben Kitamura szerelmet vallott Taiga-nak, de elutasította, s meglátjuk a pénztárcájában rejtőző Taiga-s fényképet is. Fenn a tetőn Taiga elmeséli a történetet a vallomásról, s hogy szeretett belé Kitamura-ba. Majd vitatkoznak egy kicsit.
  Otthon Ryuuji még mindig a történtekről beszélget magában, majd Inko bróbálkozik meginn…
 • 5.részben: Reggeli rizses omlettezés közben Taiga idegessége végett kiborul a tányér, de csak az igazat mondta Ryuuji, hogy nem tud megszólalni Kitamura közelében. A nagy ricsaj közeette felébresztik Mirano-t és egy kis nyafogás után fisszafekszik a lenge öltözetében. Visszafekszik, s eközben megegyezik Ryuuji és Taiga, hogy a Jonny’s-ba. Eközben a Tv Ami-chan-ról beszél, a modellről.
  Opening után a Jonny’s-ban búslakodik Ryuuji, mert Minori szabadnapos. Egy prospektust néznek, s az étterem ajtaján belép egy csinos, kék hajú lány. Taiga egyből kapcsol, hogy a prospektusban látta őt, így hát rácsavarja Ryuuji feját a csajra, s beigazolja feltevését. Kawashima Ami mellett feltűnik Kitamura, s odamennek az asztalhoz. Egy gyors bemutatkozás után összeülnek és megtudjuk, hogy régen szomszédok voltak. Az asztalnál Ami rástartol Ryuuji-ra, minden mennyiségebn. Kitamura kimegy a klotyóra, s egy tétovázás után Ryuuji is követi. Kiderül, hogy Kitamura nem is wc-re ment, s megmutatja Ami igazi arcát Kitamura. Leskelődés közepette kiderülnek az igazságok. Ami hercegnőként (elkényeztetett, önzö és egoista) viselkedik, s mindenkit lenéz. Taiga nem tűri sokáig a cikizést így pofon csapja. MEg is jelennek a fiúk és Ami elkezd bőgni.
  Ryuuji-éknl Taiga evésbe csillapítja dühét és soha többé nem akarja látni Ami-t. Másnap a suliban új tanuló érkezik. Igen Ami. Mindenki örül az osztályban, kivéve Taiga ellenzi a dolgot, mert már a tekintetével megölte Őt. Tesiórán Ami nagyon kínosan érzi magát az öltözékében és butuskának, ügyetlenkének tetteti magát. Kitamura elmondja mit akar elérni Ami-val, hogy mindig mutassa az igazi arcát.
  Egyik szünetben kimegy az autómatához Ryuuji, de Ami egy érme távolsággal megelőzi, s vesz neki üdítőt. Meglepetés éri Ryuuji-t a beszélgetés közben, hosz Ami az igazságot mondja, nem leplezi le a Jonny’s-ban történt piszkálódását. Az iskola csöngő jelez, s sietnek az órára kézenffogva. Órán kap egy levelet Taiga-tól, majd Minori-tól. Mindkettő Ami-ről szól. Majd ír egy választ Minori-nak, hogy mit gondol arról aki üresfejűnek titulálja magát. Minori feláll óra közben és egy angyal-t formál a kezéből, majd hirtelen örjöngő, gyilkos formát mutat. Órák után Ryuuji kitakarítja a szekrényét Taiga-nak, mert kifolyt a tej. xD
  Taiga a teremben várja Ryuuji-t, de Ami toppan be, s újra elkezdi piszkálni, de lazán visszatámad Taiga azzal, hogy mindenhová követnni fogja és figyelni fogja. Ami visszavág azzal, hogy elmondta a Jonny’s-ban történteket Kitamura-nak. Ezzel angyon letöri.
  Taiga nem jön vacsorázni, így Ryuuji megy fel hozzá és az ágyban magába fordulva találja meg. Taiga le van törve Kitamura miatt, de Ryuuji elmondja neki, hogy mindent tud Ami-ról, szóval ne bóslakodjon emiatt. Ryuuji anyja siránkozik a szósz miatt, így el kell menniük boltba. A boltban egy prospektusban észreveszi Taiga a feliratot, hogy Ami szabadságon van. Eközben az utcán cipekedik hazafele menet Ami, megpakolva édességekkel, s bárkivel akivel összetalálkozik este az utcán elrejti az arcát. Taiga is meglátja az utcán Ami-t, s támadt egy ötlete…
Reklámok
Kategóriák:anime, Toradora! Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: