Kezdőlap > anime, Naruto Shippuuden > Naruto Shippuuden ep108. (maj.11.)

Naruto Shippuuden ep108. (maj.11.)

Naruto Shippuuden

 • 108.részben: Kabuto és az újszületett semmirekellők elindulnak megküzdeni csapatunkal. Eközben Sakura elmondja Kakashi-éknak, Yuukimaru elgondolását. Újra rendeződnek és újrakezdik a Háromfarkő elfogását is.
  Opening után Yuukimaru mutatja meg a Bjuuki rejtőzködő helyét.
  Benn a Hűromfarkúban Naruto klónjai elpusztulnak a sok mini Bjuuki-tól. Épp megtámadnák Naturo-t és Guren-t, de feltűnnek a nagyobb mini Bjuuki-k, s menekülésre kényszerítik őket. Naruto ölében menekíti meg Guren-t.
  Akamaru, majd Kiba észreveszi támadó ellenfeleiket, Lee hárít egy sunyi támadást. Az újjászületett Kabuto követők erősebbek lettek. Eközben Yuukimaru megtallta a Bjuuki rejekhelyét, s tanácsolja nézzék meg miért nem tunak naruto-ék kijutni. Kakashi és Yamato feltörik egy a pajzsot, s beszivárog a víz. Yuukimaru ötletére Kaméliákat szörtak a vízbe, így egy jó jelzés készítettel el a fogsában levő Guren-nek és Naruto-nak.
  Naruto elmegy felfedezni a mély gödör ajját, de a köd rejtéjes csínye móresre tanítja Sasuke módra. uren hallván a hangokat elmegy Ő is és szembenéz a lelke gyengeségével. Megmenti Naruto-t a kisérétéstől, majd Guren rájön a bolond Sasuke mániájára és kinevezi.
  Kakashiék eközben feltörték a a pajzsot és a kamélia beáramlik a lyukon. A pajszon belül megjelennek újra a Mini Háromfarkúk, s a köd is eloszlik. Guren elmondja legféltettebb titkn Yuukimaru anyjról, majd nekiront a Miniknek mindent Naruto-ra hagyva. A lyukon beáramló kaméliás vízet észreveszik, de a minik a szakadékba lökik őket, s Naruto egy laza mozdulattal a kijárathoz repíti magukat. Alyukat kiszélesítve a dimenziókon keresztül kifele repülnek…

Ending után nem semmi a poénos jelenet 😀

Reklámok
Kategóriák:anime, Naruto Shippuuden Címke:
 1. 2009. május 15. - 17:12

  Filler filler filler
  Komolyan, kimúlik az egész Akatsuki a mangában, mire itt úja megjelennek a felhős kabátosok. És akkor még hol van szászké meg Tacsi küzdelme.
  A büdös életbe’ nem lesz ennek vége.

 2. 2009. május 15. - 21:21

  hát jah, sajnos… ,de ez még akkor is jobb mint a Naruto részek… x)

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: