Kezdőlap > anime, Zoku Natsume Yuujinchou > Zoku Natsume Yuujinchou ep10. (maj.12.)

Zoku Natsume Yuujinchou ep10. (maj.12.)

Zoku Natsume Yuujinchou

 • 10.részben: Reiko-t látjuk egy álomban, ahol megtalálja valki. Nyanko feléred, az orrából keletkezett nagy bubi kidurran és megrémült arcot vág, majd egy narancs landol a kobakján. Natsume miután lejött a fáról fura érzése lesz, mintha valaki figyelné. Messzi megcsillan valami, majd Natsume feje mellett a fba becsapódik egy balta.
  Suli után hazafele tart barátaival, majd feltűnik Fujiwara-san. Natsume vele megy hazafele, de az úton a házig lábnyomokat látni, s a ház kapuja előtt egy rejtéjes rajzot. Fujiwara-san megemlíti, hogy mr régebben látta ezt a rajzor. Délután mikor megérkezik Nyano, mr firka és a lábnyom is eltűnt. Nyanko olyat mond, hogy különösebb jelentése nem szokott lenni a rajzoknak, amit egy ayakashi rajzol csak annyit jelenthet, hogy “Itt vagyok!”. A hátsó kertben Touko-san felsikít ledöbbenésére, mert a kert össze van taposva.
  Natsume alvás közben felébred egy hangra, s fura szempárokat lát maga fölött. Kirohan a szobából követve az ayakashit, de Fujiwara-san-ba botlik, s a fura zörelyekről kérdezi. Natsume a Nyanko-ra fogja a fura zajokat. 😛 Fujiwara-san egy régi történetet hoz fel, amikor a fura lányal találkozott és a lány elkergette a szellemeket. Másnap rákérdez a régi történetre Natsume, s elmeséli Fujiwara-san, hogy is találkozott a lánnyal.
  Felszorult gyerekkorában a labdája egy fára, s a fura lány kérte meg a fát, hogy eressze el, mire az leesett egy rúgás után. Feltűnt pár gyerek s megdobták kővel, de elijesztette őket. Többször is beszélt vele, s ltta játszani a levelekkel. Aztán egy fura dolog történt a házukban, mint most törtétt, de tovbb súlyosbodott a dolog. Egy nap elment hozzájuk a lány s egy nagy fényesség után elmúlt minden rossz a házban. Az eset után már nem nagyon beszélt vele.
  Az emlék után Natsume felmegy a szobájába töprengeni, de az ayakashi megjelenik és Natsume utána megy. Natsume-t bekapja az ayakashi és elszívja az erejét. Eközben Natsume emlékeket lát a Karime előzésére. Szertartás befejezése után egy szobában el is őzi, de a szoba romokban hever. Fujiwara-san meglátja és a régi emlékek beugranak neki, pont olyan mint rég. Natsume családbéli helyzete is megoldódik, s békében, szeretetben lakik tovább a házban…
Reklámok
Kategóriák:anime, Zoku Natsume Yuujinchou Címke:
 1. 2009. május 13. - 13:58

  Csodaszép! Nem tudom mi ez, de a stílus nagyon tetszik. Megyek is fel Torrentre…

 2. 2009. május 14. - 14:07

  ennek van első évadja is, ha most kezded nézni először azt nézd végig. Nem lehet benne csalódni…
  címe: Natsume Yuujinchou

 3. 2009. május 15. - 13:25

  Szerintem sem fogsz benne csalódni.

  Két hete nem volt időm animékre, jó lesz végre Natsumét nézni hétvégén.:)

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: