Kezdőlap > anime, Valkyria Chronicles > Valkyria Chronicles ep3. (maj.14.)

Valkyria Chronicles ep3. (maj.14.)

Valkyria Chronicles

 • 3.részben: Varrot kapitány a csapatok kiosztásán Welkin-t a 7. osztag parancsnokává teszi. Welkin felhozza tapasztalatlanságát, majd kéri maga alá Edelwiss-t és hugát Isara-t. Alicia-nak nincs szerencséje Ő is Welkin alatt szolgál. 😀
  Folyosón Alicia szidja magát, hogy csak tiszthelyettesi rangot kapott és pont Welkin alatt kell szolgálnia. 😛 Felbukkan Faldio, Welkin egyetemi haverja. Faldio 1. osztag parancsnoka, ki nem önszántából jelentkezett a hadseregbe. Úgy ismerkedtek össze, hogy egy évfolyamon vannak az egyetemen (Welkin biológia hallgató, míg Faldio régészet hallgató), s a bogaras emberek vonzák egymást. 😀
  Welkin azt mondja azért csatlakozott a hadsereghez, mert újra szeretné látni Bruhl városát és minnél előbb véget szeretne vetni a háborúnak.
  -kicsit ez olyan mint, amit Alicia mondott a 2.rész végén. 😛 –
  A szakasz sorakózón a formalitások elfeledése után Largo Potter és Brigitte Stark a váleményüket rögvest kimutatják az újonnan jött Gunther hadnagynak. Welkin megkér mindenkit a szakaszában, hogy óvja életüket és megigéri míg Ő a hadnagyuk megtesz mindent azért hogy megóvja Őket.
  Largo Potter és Brigitte Stark kibeszélik az új parancsnokukat, s Brigitte felhozza a másik problémát Isara-t. Nem akarják elfogadni, hogy egy Darcs legyen a csatatéren mellettük. Eligazítás után elindulnak Vasal-i hídhoz. Menetelés után elérik Vasal-t. Álló háború van. Largo és Brigitte kimutatják tiszteletlenségüket Welkin-nek és Isara-nak. Erre Welkin fogadást köt velük, hogy 2 nap alatt visszafoglalják a hidat.
  Alicia és Welkin a parton pihengetnek, s egy füsti fecske a víz felett szál el. Welkin ezt észreveszi, s azt mondja hamarabb visszafoglalják a hidat, mint ahogy várta, így holnap reggel 0500-kor el is kezdik a hadmúveletet.
  Hajnalok hajnalán nagy köd van. Welkin az eligazításon elmondja tervét, hogy tankkal átkell a víz alatt addig a szakasz többi tagja várakozzon a jelre a támadáshoz. Átkelnek a víz alatt Edelwiss-al és a jelzés után a 7.szakasz uralmuk alá vonja híd túlsó felét, így még aznap beindul a közlekedés a hídon.
  Welkin-t elismerik parancsnokukká, de Isara-t nem csapattagnak… 
Reklámok
Kategóriák:anime, Valkyria Chronicles Címke:
 1. 2009. május 16. - 22:04

  Végre volt időm megnézni a 3. részt. Nagyon tetszett. Faldiot is nagyon könnyű volt megkedvelni.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: