Kezdőlap > anime, Asura Cryin > Asura Cryin ep3. (maj.15.)

Asura Cryin ep3. (maj.15.)

Asura Cryin

 • 3.részben: Tomo hazarohan a bőröndé, de Kurosaki meglepi a bőröndnél és kéri meginn, hogy csatlakozzon a Tudományos Klubhoz. Tomo inkább visszi a táskát és elmegy. Úton is Kurosaki-ba botlik, de meginn elmegy mellette, s kéri ne beszéljen Misao-ről úgy mintha csak szellem lenne.
  Reishirou eközben emlékeket mutat nekünk, hogy hogy támadott meg egy halyót a Fúria, akit a Sötét Rend vezetője irányít. Reishirou egy képet néz, amin 3-an vannak testvérek.
  A Diákfőtanács dönt Takatsuki-ról.
  Majd mutatja az emlék folytatását, ahol robbanás következtében Aine megsebesül súlyosan és Reishirou a ládába rakja.
  Eközben Tomo összefut az irodában Aine-val, aki megmondja nem akar harcolni Misao-val, majd elárulja hol van Takatsuki.
  A Diákfőtanács elnöke, Reishirou úgy dönt visszaküldi a pokolba. (démoni arca van Reishirou-nak ahogy ezt elmondja és vöröslő jobb szeme)
  Hirtelen feltűnik Tomo a táskával és azzal fenyeget mindenkit, hogy kinyitja a táskét. A teremben levők lövik őket ezért menekülniük kell, hisz a táska kinyilt, de csak két jelentkezési lap volt benne. 😀
  Egy helyre el is bújnak, de felbukkan Kurosaki és kéri írják alá a jelentkezési nyomtatványt, s ezután segíteni tud nekik. Takatsuki ajándékában egy kés volt, s a saját vérével alá is írja a nyilatkozatot. Tomo is aláírja Takatsuki vére segítségével. Kurosaki miután megkapta a jelentekési lapokat aláírva bele is kezd a tisztogatásban. Kurosaki teste pár helyen kinyílik és különböző lőfegyverek jönnek elő. 😛 Felbukkan Reishirou és harcra készül.
  De előbb bevágnak egy jelenetet, ahol Reishirou a halyón megidézi Aine-t, s ellenfele Asura Cryin (1 irányító, 2 mecha? :P).
  Kurosaki próbálja lefoglalni Reishirou-t és a Hisui-t, de kifogy a lőszerből. Jégcsapás után Kurosaki a földön hever és Tomo van egyedül talpon, de ő is megsérült, egy vágás van a lábán. Hisui eközben parancsszóra elindult elintézni őket, de Misao felbukkan, s Tomo kerekei beindulnak. Tomo árnyékából előbúlyik Asura Machina és eltiporja Hisui-t. (Kurogane-t emlegeti Kurosaki, hogy egyesült már vele Tomo, ezért tudja előhívni.) Még a fagyasztás sem hat Machina-ra. Machina szétfeszíti Hisui páncélját, s benne egy lány van elzárva. Épp hogy megállítja Machina-t Tomo, hogy ne zúzza össze Aina-t.
  Kurosaki megfenyegeti Reishirou-t, hogy ne merje bántani őket, majd Reishirou megköszöni, hogy megkímélte Aine-t.
  Takatsuki kap egy kulcsot Kurosaki-tól, Tomo lakásához. 😀 Majd Tomo megesküszik ,hogy megtalálja a módját, hogy Misao újra ember lehessen…

Mintha Machine-ba lenne elzárva az egyik örjöngő Asura, Reishirou emlékéből.érdekes jelenetek voltak így ebből a részből 6 kép került fel…

Reklámok
Kategóriák:anime, Asura Cryin Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: