Kezdőlap > anime, Shangri-La > Shangri-La ep4-5. (maj.21.)

Shangri-La ep4-5. (maj.21.)

Shangri-La (-megnéztem őket :P)

 • 4.részben: Kumiko nem érti miért nem élhetnek az Atlas-ban.
  Opening után Karin a Szaudi Szénpiacot próbálja visszaállítani, mert Klaris nem tud segíteni neki. Eközben Mikuni-sama és a próbáján átmenő Mi-ko a templomban, s Mikuni anyja kerül előtérbe akinek olyan fülbevalőja van mint neki. Váltunk és egy étteremmé átformált uszodában vagyunk, s az a bizonyos fülbevaló párját látjuk meg Momoka fülében. Ebéd közben helyet foglal Takehiko asztalnál és az Atlas lerombolásáról beszélgetnek, mert vérmezőre (pl. kivégzés színhelyére) építették. Kuniko a barátnőivel beszélget Atlas-ról, hogy mijen jó lenne ott lakni. Karin még mindig keresi a hibát. MEDUSA rosszul van, mert 7mm-ert emelkedett a vízszint. Eközben Baa-chan lenn van a számítógép teremben épp munkálkodott, de Kumiko megzavarta és az Atlas-nál ltott dolgokról töprengenek.
  Ryoko-sama-t épp maszírozza Sion, de rosszat csinál meginn, elküldi egy megbízásra, ami halálos is lehet. Eközben Metal-age ülésén Takehiko elmeséli az Atlas-ban történteket, de Kuniko betoppan és egy javaslatot mond a többieknek. Bele is megy Baa-chan az ötletébe, hogy a teljes grafit készletük adják el, de csak 3%-át először Akihabara-ban. Kuniko válalja is a tárgyaló szerepét, de Baa-chan ellenzi.
  Sion eközben Mikuni-sama előtt válaszol a kérdéseire nagyon óvatosan. Általában Ryoko-sama a téma. Azt mondja, hogy nem bánja, ha Ryoko-sama megbünteti.
  Kuniko és Momoka elindulnak Akihabara-ba, hátrahagyva Takehiko-t.
  Eközben Karin rájön, hogy van valakinek egy hasonló programja, mint az Ő MEDUSA-ja. Majd Sion-ra vált meginn, hogy a tegnapi csata részleteit mondja el Mikuni-sama-nak, majd kéri Mikuni-sama, hogy hozza elé Kusanagi Őrnagy-ot.
  Akihabara-ban elmennek Kuniko-ék az Atlas kártya készítűihez reklamálni. 3 idétlen figura a zseni. Mégpedig az Öreg Lolicon, az Öreg Tengerész és az Öreg Kamerás. Eközben Karin a hadsereg gépét (660 Type Nano CP) keresi, méghozzá Akihabara a 3 öregnél, de megakad a szeme Kuniko-n, mert a gép abnormális objectumként jelzi ki. Momoka épp vissza kérni a pénzét, de Kuniko-nak előadják/elmesélik a megalapulásuk kezdetét. Momoka a végén nem tágít, “kéri a tranzfesztita a pénzét!” 😀
  Megjelenik Kusanagi Őrnagy és összefutnak…
 • 5.részben: Kuniko-t le Pöttyöskézi Kusanagi Őrnagy, majd kap egy rúgást Kuniko-tól, mire karin azt mondja most epres van rajta. 😀 Majd kikiséri az épületből Kuniko-t és kéri Kusanagi Őrnagy, hogy távozzon.
  Opening után Momoka utána nyomoztat Kusanagi Őrnagy és a rejtéjes alak után, úgy hogy Kuniko bekerül a hálózatba és kilesi őket. A 660 Type Nano CP gépet keresik és cserébe egy indormációt mutatnak, hogy a hadseregnek van álcázó és alakváltó berendezése (Kaméleon fegyverzet), de még prototípus. Kuniko megltja a hálózatban karin maciját, majd megszólítja. Karin teljesen összezavarodva kilép a hálózatból és modortalan felszíni majomnak nevezi Kuniko-t. :S
  Miután elintézték a dolgukat Akihabara-ban még1* összefutnak, de Momoka tanácsára együtt beszélgetnek az asztalnál világ nézeteikről.
  Eközben Mi-ko mesél történeteket Mikuni-sama-nak, hogy hogyan élt Momoka-val a Trópusi Hal klubbot vezetve.
  Sayoko eközben kisérleteket végez egy civilen? ,de lehet szadomazósat játszanak 😛
  Kuniko és Kusanagi Őrnagy összevesznek beszélgetésük közben, majd egy jégeső miatt elbújnak egy épületben. Közös nevezőn lesznek egy kis tűz melett és megismerkednek közelebről. Kusanagi Kunihito felhozza újra az 50 éves dolgokat, s erre Kuniko bedühödik, s a bumerángja elhagyása mellett elveszi a Kaméleon fegyverzet prototípusát. Kuniko és Momoka hazamennek és a többieknek is bemutatja a prototípust. Jah és Baa-cahn-nak átadja a 3öreg ajándékát (Magical Gina), amitől Baa-chan nagyon elszörnyülködik és félelem lesz urrá rajta, s megfenyegeti Furukawa-t ha megszólal ez ügyben. 😀
  Karin zaklatja a Kato Miniszterét, hogy tud a Kígyó kiikatatásáról…
Reklámok
Kategóriák:anime, Shangri-La Címke:
 1. 2009. június 4. - 10:49

  Szerinted miért van az, hogy van már 8. és 9. rész is, de felirat csak a 7. részig van?

 2. 2009. június 9. - 18:45

  most mondjak kifogásokat? 😀
  csak lesz majd 🙂

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: