Kezdőlap > anime, Higurashi no Naku Koro ni Kai > Higurashi no Naku Koro ni Kai ep7-9. (maj.22.)

Higurashi no Naku Koro ni Kai ep7-9. (maj.22.)

Higurashi no Naku Koro ni Kai (-íme a folytatás ahogy mondtam)

 • 7.részben: Az iskolban régi vackokat takarítanak. Keiichi, Rena, majd Shion is emlékeznek egy másik sorsra. Rika-nak és a többieknek el is mondják.
  Másnap Rika elmegy Irie-hez, mert beszélni szeretne Takano-val, de ők épp körbesétálják a várost Tomitake-val. Ezek szerint most akarnak bemenni a tiltott raktárba. Rika oda is siet és beengedi őket egy feltétellel. Takano képe teljesen összeomlik Rika-ban és Hanyuu-ban, mikor gyerekesen örül a lakat kulcsának. A feltétel pedig az volt, hogy védelmet kér az Irie Szervezettől. Persze elmondja sorsukat is, hogy meggyőzőbb legyen.
  Másnap a boltban az ócska vackokat nézegetik, de Oishi kockajátékra hívja ki Mion-t. 3szor kell egymás után dupla egyes-t dobni és cserébe megtanítja hogyan dobja a kockáit. (Nah ezt nem értem teljesen. Mit kell tanítani neki a dobáson, ha egyből kidobja a dupla egyest 3szor. 😛 ) -Amúgy Mion oldalán fegyver látható!- Mion-al jól kijön Oishi a kockázás után és hallunk egy képzelgést Oishi-től a Tüzes Rózsa-ról. Ezután megérkezik Akasaka és megköszöni Rika-nak, hogy megmentette feleségét és gyermekét a balesettől azzal, hogy figyelmeztette egy veszéjre.
  A bolt után egy punk motorát rugdossa meg Rika, hogy megbizonyosodjan a védelmezéséről. Feltűnnek a punkok, majd a zöldruhás, fehér furganosak (Yamainu tagok) és megvédik Rika-t. Hanyuu még mindig a bukást látja, de Rika szemelőt tartja az átka elkerülését…
 • 8.részben: Egy nő leakar lépni a helyi maffia pénzével, de rátalálnak.
  Reggel Rika nem találja se Satoko-t, se Hanyuu-t. Elrohan Satoko házukhoz és azt tapasztalja, hogy Satoko bácsikája uralja Satoko-t. Rika este felhívja oishi-t Asakaka-t keresve, de nem elérhető, majd Irie-hez fordul ez ügyben és Irei kéri Takano segítségét, hgy intézzék el a bácsikáját a Yamainu-val, de a rendőrség figyeli őket így meghiusul a terve Rika-nak. Így Rika elmondja sorsokat kikelve magából, és már ez a világ sem érdekli őt tovább. Az osztálbyan Sion kikelve magából fejenüti székkel Keiichi-t, majd lenyugszik mert az osztájfőnök elintézte nehezen, hogy az Igazgató úr is részese legyen az ügynek. A gyámügy elment Satoko-hoz, de Satoko ne mmondott igazat így nem ért semmit a feljelentés. Keiichi otthon szüleivel beszélget el mit lehetne tenni ez ügyben, majd másnap Shion, Mion, Keiichi, Rena és Rika elmennek a Gyerek Védelmisekhez és informásciókat és érzéseket osztanak meg velük, de nagyábból semmit se érnek el vele.
  Rika teljesen maga alatt van ezek után és kéri Keiichi-t, hogy változtassák meg Satoko sorsát. Keiichi új erővel mégegyszer beleveti magát…
 • 9.részben: Keiichi összefogja az osztályt és újra elmennek a Gyámügyiekhez, de még mindig nem elég az indok. Hazafele menet összefognak még egyszer és most a “He valakit megdobnak, ketten dobnak vissza.” elven elindulva minnél több embert hívnak össze Satoko ügyére. Még Irie és Takano is beleegyezik hogy a petíción ott lesz az aláírása.
  A korházból kifelé menet Oishi-ba botlik Keiichi. Oishi figyelmesen megossza véleményét, hogy ha sok emert hív össze, akkor maga ellen fordítja a Houjou családtag ellenségeit. Keiichi nem hátrál meg mostmár.
  Másnap iskolába jön Satoko, de nincs magánál. A gyúgyszerét nem vette be így képzelődik nagybcsikájáról, majd a korházban beadják a napi injekcióját és lenyugszik. Rika a várakozás közben elmondja Keiichi-nek, hogy mivel fenyegetheti bácsikája Satokot. (Satoshi szobájának felgyújtásával, egyben a házéval is.)
  Elmennek a gyámügyihez ahogy megbeszélték, de semmi előrelépés sincs, így Rika rádöbben magában, hogy ha Ő nem tesz semmit akkor nem lesz előrelépés. Ezért úgy dönt valahogy meggyőzi Satoko-t afelől, hogy kérjen segítséget a Gyámügytől…

Sztm még este beérem a 11.részt és utol is értem magam… ^^ 😛

Kategóriák:anime, Higurashi no Naku Koro ni Kai Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: