Kezdőlap > anime, Bleach > Bleach ep222-224. (Jun.19)

Bleach ep222-224. (Jun.19)

Bleachbehozom a lemaradást..

 • 222.részben: Soifon áldozata (Ggio Vega) kiszabadul a csapdából egy cero segítségével és Soifon közelharci nehézségegbe ütközik. Oomaede eközben a szépségét bizonygatja az ellenfelének, de az átváltozik Mamut-vá. x)
  Soifon még jobban hátrányba szorul mikor Ggio Vega átváltozik Tigre Estoque-é. Oomaede eközben menekülőre fogja a dolgot, mert a Mamut támad, az ormánya rombol. Hirtelen taktikát vált Oomaede és stílust, s Titkos Mozgó Elfogó Alakulat tagként földbedöngöli a mamutot. Soifon még mindig menekül és a földön végzi…
 • 223.részben: Oomaede odasiet aggódva, de Soifon téglával pofán dobja, majd jön egy kis lecke.
  Soifon elmegy hátrálgatni Tigre Estoque támadásai elől, és Oomaede töri a fejét mit kéne csinálnia, de a Mamut idő közben felkelt és Oomaede-t tova dobja. Harcolnak, de harc közben Oomaede kapitányára figyel és a Mamut kicsit megszédíti. Cseles mozdulatsor után a Mamut-ot újra kiüti és elkapja Tigre Estoque-t, hogy nehogy kiüsse szeretett kapitányát. Tigre Estoque cero-val ellőné szorítóját, de Soifon a szemközti házba rúgja. Oomaide újabb leckét vesz Soifon-tól, majd földbe döngöli Oomaede-t és megkéri majd segítsen neki ha végzett.
  Oomaede újra menekül a Mamut (Nirgge) elől, majd cseles mozdulattal mostmár télleg kiüti a Nirgge-t. Eközben Soifon kihúzza a gyufát Tigre Estoque-nél és talakul végleges formályába (Tigre Estoque, el Sable), de Soifon csak erre a pillanatra várt és megböki Suzubemachi-val 2 különböző helyen és ezzel megölte őt. Oomaede kérdezősködik Soifon-tól, hogy hogy-hogy meghalt, mikor két különböző helyen volt a szúrás, de a válasz egyszerű, a tüdeét szúrta meg egy helyen.
  Majd felveszik az alapállást Barragan ellen…
 • 224.részben: Matsumoto nem bír a 3 Arrancar-aival. Hitsugaya figyelme Matsumoto-n van dem igazából harcol Harribel-vel. Kyoraku eközben Stark-al beszélget egy kis csatabemutató közben.
  Matsumoto kivan, de egy megfelelő pillanatban megróbálná lepni Apache, de rosszul sül el, s egy tűzgolyó segíti ki Matsumoto-t. Hinamori megjelent. Hitsugaya aggódni kezd őmiatta is. Hinamori meggyónik, de Aizen kapitánynak nevezi az árulót.
  Apache visszatámad, de Sun-sun és Mira-Rosa is támogatják. Véletlen belesétálnak Hinamori Kidou csapdájába. Kyoraku eközben Stark-et próbálja meggyűzni egy jó kis csatáról kettőjük közt. Eközben nem messze Lilinette és Ukitake beszélgetnek, majd Lilinette előveszi kardját. Kyoraku előveszi wakizashi-ját Stark nagy örömére.
  Matsumoto és Hinamori elcseverésznek a fejlődéséről, majd a csapda sikeressége után átváltozó Arrancar-aiak (Apache -Cieva, Mira-Rosa -Leona, Sun-sun -Anaconda) visszatámadnak, de elkerülik a támadásukat. Úgy döntenek az Arrancar-aiak, hogy előhívják AZT (Quimera Parca). Hinamori a szellemi energia miatt megtorpan…
Reklámok
Kategóriák:anime, Bleach Címke:
 1. 2009. június 20. - 10:25

  Hinamori egész tápos lett mi? xD Engem kezd már egy kicsit idegelni, hogy 1-1 epizódban alig történik valami. Csomó ismétlés, meg felesleges szövegelés…

 2. 2009. június 20. - 14:12

  hát jah…. elejéről levonsz 4percet + az op és akkor kezdődik a rész… 😀
  idegesítő részek, de remélem hamar túllesznek ezzel. nem tom észrevetted-e hogy más a rajzolás is mióta ilyen ratyi a rész… 😛
  nem tom ki kezébe adták, de VISSZA! VISSZA!

 3. 2009. június 21. - 11:18

  Más lett a rajzolás biza… de csak azért mert csökkent a költségvetés… :S

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: