Kezdőlap > anime, Naruto Shippuuden > Naruto Shippuuden ep112-113. (jun.19.)

Naruto Shippuuden ep112-113. (jun.19.)

Naruto Shippuuden

 • 112.részben: Sakura Ino sérülését gyógyítja. Shizune és a többiek gondoskodnak Yuukimaru-ról. Az ágyat nyomja Yuukimaru egész este, még Naruto is mellé ül le, de elalszik. Eközben a többiekkel Tsunade beszélt, hogy térjenek vissza Konoha-ba egy kis pihenésre. Mindenki alszik.
  Guren a mocsárban Gozu kezei között megmenekült, s elmondja miért segíti/menti meg. Yuukimaru felébred és elmegy az erdőbe. Naruto is felébred kicsit később és utána indul. Kakashi megfordul az ágyában, mire Yamamto megkérdi mit csináljanak. Naruto az erdőben meghalja Yuukimaru sípját és követi, majd egy bokorban meglátja Guren virágát hibátlanul ragyog.
  Másnap Naruto nyugottan távozik a helyről, de mindenki kérdezi őt miért haggya hátra. Távozáskor Guren, Gozu és Yuukimaru-t még látjuk utoljára eggyütt.
  Orochimaru eközben az utolsó napjait köhögi.
  Jóval később felbukkan Deidara és kivégzi a Bijuu-ra vigyázó őröket, majd saját agyaggal elkábítja/kiüti a Háromfarkút. Tobi-t többször is bántalmazz Deidara puhánysága miatt.
  Naruto-ék megérkeznek a Tűz-vidékre és elmondja Sakura-nak a titkot, hogy Guren-nel van Yuukimaru.
 • 113.részben: Orochimaru egyre rosszabb állapotban van. Kabuto elbeszélget vele az elmúlt történtekről és Sasuke létéről, fejlődéséről. (Orochimaru legfőbb vágya Itachi-t leverni. )
  Opening után Kabuto elmegy erősebb győgyszerért. Eközben Orochimaru-t megtámadja Sasuke egy eddigi új Chakra átalakítással. Azé jött hogy szívtelenné váljon. Mégjobban kiismerjük Orochimaru minden napját és kisérleteit a kettőjük beszélgetéséből. Mikor komojan venné Sasuke a ledöfését Orochimaru jelenlegi testéből kijön valami pár centis dolog, de az Suske mögött több méteres fehér pikkelyes kígyóféleséggé változik. EMgküzdenek és Suske átalakul, s semlegesíti Orochimaru támadását, majd a héjához hasonlítja magát, amely elfgogja kígyó zsákmányát…
Reklámok
Kategóriák:anime, Naruto Shippuuden Címke:
 1. ismeretlen ismerös
  2009. június 23. - 16:55

  Szia nőj fel mert ez égő a te korod hoz ,kicsit komolyodj meg csak egy jó tanács, szia

 2. 2009. június 27. - 10:20

  nem tudom ki vagy…
  ha lány vagy büntess meg érte! ;P

  bevallom engem nem zavar az égő dolog…
  (Ha télleg ismersz ezt tudod…)

 3. 2009. június 27. - 12:33

  Vajon mire értette, hogy égő? Arra, hogy animéket nézünk? Abból meg nem lehet kinőni, mivel a legtöbb felnőtt nézőknek készül. Történet a lényeg.

 4. 2009. június 27. - 23:25

  Ez igaz, de olykor eltöprengek rajta most komolyan EZT nézem? 😀 nah naggyon gyerekes pl a hosszó sorozatos anime, de keleten ez is sorozatnak SŐT filmnek számít!!!
  El van maradva nyugat az tuti! 😀

  Még nem tudom ki volt… ,de ráérek este 😛

 5. 2009. június 28. - 13:19

  Megmutatnám neki a Death Noteot , Monte Cristot, vagy a Nanát és akkor látná, hogy nem gyerekes a sztori.

 6. 2009. június 29. - 10:17

  “nőj fel mert ez égő a te korodhoz” – Érdekes egy hozzászólás… hmmm… Lehet hogy valamit rosszul gondol az emberke… lehet hogy ő nincs felnőve eléggé ahhoz, hogy értékelni tudjon egy történetet vaskosan megfizetett (élő)szereplők nélkül…

 7. 2009. június 30. - 00:13

  Itt a rajzot és a több csavaros story egyaránt dicsérni lehet, míg a filmben csak a történetet és a Híres szereplőket. 😀 (nekem a szereplők amúgy se mondanak sokat, szal maradok a JamesBond007 régi vátozatoknál (a mostani annyira szar egoista filmeket készít hogy fáj… a story jó lenne, de az előtte lévő az igazi 007-es!! 😛 ) és nézem az animéket :P)

  Mint minden rajzolt vásznon bárkit meg lehet rajzolni, de nem az arc a lényeg hanem ahogy emberivé teszik a vászonon alkotott világot…
  szal szép világ, ha felfedezed ebből se tudsz kiszabadulni mint a cigiből. 😀 (nem cigizek, de jó példa… :D)

  ha már a rajzolást felhoztam a jobb agyféltekés rajzolást ki próblta már valaki? 😀 (tv2)

 8. 2009. június 30. - 12:41

  Egyetértek. Rajzolva egyébként is több a lehetőség, valós szereplő mindent nem tudna eljátszani.

  Egyébként ilyenkor azt szoktam mondani,hogy élőszereplős filmek között is sok a mese, így miért ne lehetne olyan rajzfilm , vagy CG film ami idősebbeknek készül.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: