Kezdőlap > anime, ep1, Fairy Tail > Fairy Tail ep1 (okt.14.)

Fairy Tail ep1 (okt.14.)

Fairy Tail (-openingje alapján teccett meg 🙂 )
“Fiore Királysága, egy semleges ország, melyet 17 millióan lakjnak. Egy megiával teli világ…”
opening és ending linkelve ^^

 • 1.részben: Megérkezik egy vonat Hargeon-ba és egy macska Natsu-t költi fel, mert minden mozgótárgytól rosszul van, így a vonattól is. Kicsit szusszan az ablakban Natsu és majd mennek megkeresni Szalamandra-t a városban, de a vonat elindul mihelyt a macska kiteszi a lábát a vonatból és Natsu fennmarad rajta. 😀
  Eközben egy szóke leányzó a helyi varázsboltban vásárolna, de nincs sok kínálat. Pl. ColorS varázslat, amely a ruhár bármilyen színűvé tudja változtatni. A lány szeme megakad egy kulcson (White Doggy), de az ára 20ezer ékkő, amiből csak 1000-t tud lealkudni.
  A városban nagy sikoltozás hallani, amit egy Szalamandra nevű varázsló kelt.
  Natsu is visszaérkezett a városba és nyomban Szalamandra után, akit Ők Igneel-nek neveznek. A tömeg hallatára odasietnek. Eközben a szőke lány szívét elravbolja az álSzalamandre, mert mikor megérkezik Natsu a lányon a mágia megtörik. Natsu nem tudja hová rakni őt és kérdezi ki a fene vagy, de a körülöttük lévő lánytömeg emiatt agyonveri. 😀 Majd az álSzalamandra lelép egy Red Carpet nevő varázslattal és mindenkit meghív a hajóján rendezett partira.
  Esemény után megtudjuk a szőke lány nevét, mégpedig Lucy. Megvendégeli Natsu-t és a macsekot (Happy), mert a varázslatot felodották rajta. Esznek mint a disznó, mert nem volt már pénzük, így Lucy 1000ékköve is elúszott. Lucy-nak a mondókája nagyon jó így egész idő alatt beszél és megtudunk egy lét dolgot. Pl. hogy Charm bűbűjt használt az álSzalamandra ezért vonzódtak hozzá a nők; és még beszél a céhekről is, hogy szeretne csatlakozni egyhez. Natsu is elmondja, hogy Szalamandra, Igneel akit ők keresnek az egy tűzsárkány.
  Egy parkban Lucy a mágusok újságát olvassa, melyben a Heti Varázsló látható pikáns öltözetben és olvashat a Fairy Tail újabb galibájáról. itt tudjuk meg, hogy Lucy a Fairy Tail-hoz akar csatlakozni, de hirtelen a bokrok mügül felbukkan az álSzalamandra és a partijára elcsábítja, mert bemeséli neki, hogy Ő is abban a céhben van.
  Este van már Happy és Natsu a kilátást élvezi, mikor a tengeren való hajóra néznek és Natsu rosszul lesz már csak a hallatán is (hajó). Nem messze tőlük épp 3 lány beszélget arról, hogy a haylón van az álSzalamandra aki már Fairy Tail tag is. Ez hallatán Natsu összeszedi magát…
  A hajón Lucy-t épp megvebdégeli az álSzalamandra és a Sleep bűbűjjal is próbálkozik, de egy varázsló ennek nem dől be, ezért a függönyök mögül a haverjait kihívja és megtudjuk, hogy nőkereskedelmet folytat Bosco-n. Lucy Kapu kulcsait eldobja az álSzalamandra a vízbe. Hirtelen derült égből Natsu csapódik a szobába és erre elkezd örülni Lucy, de Natsu rosszul lesz a mozgástól. És Happy kirepül Lucy-val, de a szárnyvarázslat nem tart sokáig így a vízbe zuhannak. A vízalatt Lucy megtalálja Kapu kulcsait és megidézi a Vízöntőt, ugyanis Csillag-lélek varázsló Lucy.
  Kisebb kivégzés után a halacska kiönti a partra a hajót, de pehhjére nem csak Lucy-t sikerült kiöntenie hanem a hajót is. (ugyanis a Vizöntő böntetése miatt csak Lucy-t akarata?)
  A parton már nincs semmilyen baja Natsu.nak így megmutatja valódi kilétét! Ő a Fairy Tail egyik tagja, aki tüzet eszik, köp és üt. Bora (az álSzalamandra vakódi neve) komoly csatába keveredik ahol alul marad Natsu-val szemben. A város feldúlása miatt az örség lerohanja őket, de Natsu megfogja Lucy kezét és együtt futnak, mert a Fairy Tail-hoz akart csatlakozni…

[AniDB] [ANN]

Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Fairy Tail Címke:
 1. 2009. október 15. - 15:44

  Ebbe szerintem most csak azért nem kezdek bele, mert lehet olyan hosszú lesz mint a Bleach.

 2. 2009. október 15. - 15:56

  heee?
  remélem nem… olyan 13 vagy 25 körülire számítottam 😀
  ANN-en is 13 van még most feltüntetve ^^

 3. 2009. október 16. - 12:53

  Remélem én is, hogy max 26 részes lesz, akkor elkezdeném nézni. De a manga még tart, így sokan mondják , hogy never ending sztori lesz.:(

 4. 2009. október 16. - 13:26

  óó nóóóóó
  lehet majd darabolják ^^

 5. 2009. október 17. - 12:32

  Ma ezt írták nekem.

  “Fairy Tail szinte már biztos hogy az lesz, mivel csak a neverendingeknél teszik ki az op/ed kanjis szövegét. Szóval az op/ed-nél alul ott van japánul a szöveg, amit eddig csak hosszú sorozatoknál láttam, mint a Detective Conan-nál, Hitman Reborn-nál, és One Piece-nél. És persze nem valami gyorsan haladnak a sztorival, meg a pénzen is kicsit spórolnak, hivatalos bejelentés sem jött még (persze ez semmit sem jelent) a lezárásáról, szóval sz.tem neverending lesz.”

 6. 2009. október 17. - 23:20

  hát majd kiderül évvégére 🙂

 7. 2009. október 18. - 12:24

  Ez igaz. 🙂

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: