Kezdőlap > anime, ep1, Sora No Otoshimono > Sora No Otoshimono ep1 (okt.16.)

Sora No Otoshimono ep1 (okt.16.)

Sora No Otoshimono (-sok chibi-s jelenet van benne, de eléggé ecchis-nek mondhatom, mert hogy…)
opening és (ending eddig részenként változott, de az ep2-é) linkelve!

 • 1.részben: Egy álmot látunk, ahol két szerelmes fiatal találkozik és a lányt az ég elveszi a fiútól (szárnyra kap).
  Sugata Eishirou egy iskolás tanuló, aki szereti a babáját, Pretty-t mesél a Föld körül mozgó fura fekete objektumról, ami elképzelése szerint egy másik világ.
  Sakurai Tomoki-t épp ébresztik, mert késésben vannak a suilból és a szomszédból Sohara átjött felébreszteni őt, de a takaró alatt valami kidudorodik Tomo gatyájából, majd egy lágy sikolyt hallunk. ^^ Tomo csak annyit mond, “hogy jó jel, amikor áll a sátor, Sohara.” Öltözés közben Tomo kap egy kis tejet, mert Sohara szétverte a feje búbját is. 😀
  Elindulnak a Sorami város iskolájába, de közben bemutatja Tomo a várost, többek között áll egy 400éves cseresznyefa a környéken egy kis tavacska mellett… a bemutatás közben a sulipadon bealszik.
  Álmodik meginn, ahol segítséget kér tőle az angyali lány. Óra végén Sohara ébreszti fel, de Tomo szemei sírnak.
  Épp a tetőről akar valaki leugrani egy összetákolt sárkányrepülővel, de csak a közeli erdő legmagasabb fájáig siklik el vele Sugata. Eközben Tomo és Sohara az elnökkel beszélgetnek, s a vakációjáról hallunk, amit a balesetbiztosítás ad majd neki.
  Tomo-t meggyőzi Sohara, hogy beszéljen Sugata-val és Ő összeköti a fekete objektumot és Tomo álmait. Mivel hogy az az objektum épp errefele tart Tomo-val kiakarnak menni este, de ők nem tudnak elmenni különböző okok miatt, így egyedül nézi a csillagos eget, amikor megszólal a telefonja és érthetetlenül Sugata azt mondja neki, hogy baj van, veszélyes ott lenned! Rögtön megjelenik az objektum és egy nagy tüzes valami csapódik a földbe, pont Tomo mellé. Tomo, mikor a kráterbe belenéz egy lányt lát, akinek szárnyai vannak. Sajnos az ég mi egy más hulladékot is dobál így futásnak ered, de meggondolja magát és visszafut a becsapódott lányhoz. Kihúzza a kráterből, de egy nagy oszlopszerűség közeledik feléjük, és jön a csoda felébred a lány, aki a magasba repül vele és összekapcsolódik vele.
  Másnap reggelről az ágya mellett van a lány és mester-nek hívja, s rádásul Pet-Class Angelroid-nak nevezi magát, akit a mesterüknek készítettek és bármit megcsinálnak. Hirtelen a közeli mellbőség láttán 1millió dollárt kér és a nyakába hullik. Rögtön megnézi közelembről Tomo azt a teleportációs eszközt, amit Ikaros kezelt, ami hatására Synapse-ból leküldenek nekik, de nem tudja mi az a Synapse.
  Nap jön hirtelen jött első kérése Tomo-nak, hogy legyen láthatatlan. Átmennek Sohara szobájába és megfogja hátulról a melleit. 😛
  Ezután véres orral pizsamában futkos az iskola felé. Megállítja az időt és egy szál semmiben hősködik egy lándzsával ,hogy leveszi mások bugyijait, stb… stb… ^^
  Este valami fura kaját eszik, mint egy fellség és még egy gyors kívánsa lenne, hogy Ikaros vetkőzzön. 🙂
  Másnapra mikor Sohara menne ébreszteni és Tomo kinyitná az ajtót eltűnik mindenki. Megjelenik Ikarus és annyit mond, hogy most lett kész a világuralmi parancs 😀 (mivel senki se ismerte volna el eltörölt mindenkit Ikaros, jah és persze az álmában mondott ilyeneket Tomo). Tomo megilyen és keresni kezdi az embereket, de senkit se talál. Összeroskad egy fatönkön és jóváhadja Ikaros önmeg semmisítési javaslatát, így előkap egy fegyvert, de Tomo ráugrik és leszorítja Ikarus kezét a fölre és kéri, hogy ne hagyja el Őt és azt is hogy bár az egész egy rossz álom lenne. Álmot lát, ahol a rejtéjes kékhajú lány azt mondja neki, hogy becsülje meg az Angyalát, és sohasse hagyja el!
  Mikor felébred ugyan az a nap kezdődik és minden rendben van. Meg is döbben rajta, de megköszöni ikarus-nak amit tett. Ikarus-nak egy kérdése maradt, hogy mellette maradjon még vagy ne? De Tomo csak annyit mond “azt csinálsz, amit akarsz, Ikaros”. Ikaros ennek örül és este még egy kicsit sétálnak a cseresznyefa alatt…

A második rész tele van repülő bugyikkal, ami miatt az lett az opening… 😛
[AniDB] [ANN]

Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Sora No Otoshimono Címke:
 1. 2009. október 19. - 16:08

  Nem lehet rossz, csak kár, hogy sok benne az ecchi. 🙂

 2. 2009. október 19. - 19:10

  hát én megszoktam már ^^

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: