Kezdőlap > anime, ep1, Kimi ni Todoke > Kimi ni Todoke ep1 (jan.5.)

Kimi ni Todoke ep1 (jan.5.)

Kimi ni Todoke (Reaching You)
Áh az az effect amit bevágnak a butus képzelgéseihez… hát az haláli jó 😀
Jah és nem beszélve a suli viszonyulását Kuronuma Sawako-hoz. ^^ Teccik ep4-ig… ,s belenézve így az ep10,12-be nagyon jónak igérkezik. 😀 ^^

opening és ending linkelve ^^

 • 1.részben: A folyosó kihalt, Kitahoro Gimnáziumban vagyunk. Csak a vízcsepegés hallatszik az egész emeleten, s egy rémtörténetet hallunk egy lányról, kinek szemébe nézve 1 héten belül szerencsétlenség fog érni. Eközben egy lány elzárja a csepegő csapot és a beszélők felé közeledik, mert az egyik elejtett egy tollat és viszaszeretné adni, de a köszönése kicsit kisértetiesre sikeresedett, így sikoltozva menekültek el előle a lányok. Kicsivel később a wc-ben nyílik nyikorogva az egyik ajtó és kilép rajta és azt mondja a tükörnél rúzsozóknak, hogy “Végeztem, mehettek (mutat a wc-re eközben)”, de a lányok meginn csak sikítozva rohannak el. Majd elmagyarázza nekünk Sawako (jelentés: Vidám gyerek), hogy nem lát szellemeket és a nevét is rosszul ejtik (Sadako-nak).
  Másnap az utcán is odaköszön osztálytársaira, Hirano-ra és Endo-ra, de kővé dermedve megfagynak egy helyben, annyira jól sikerült a köszönés. 😀 Kicsivel árréb a lányoktól meglátja Kazehaya-t és bemutatja nekünk milyen (társaság lelke, életvidám és derűs), majd Kazehaya odaköszön neki, erre megfagy és magában elkezd örülni, majd tovább megy a többiekkel Kazehaya. Sawako emlékeiben megláthatjuk, hogy hogyan találkoztak, ugyanis a cseresznyefa virágok között botlottak egymásba, mikor Sawako az évnyitóra tartott, s a virágokat bámulva meglátta fiút és útbaigazításnak a gimi felé mutatta az utat, s erre vigyorogva Kazehaya megköszönte az útbaigazítást, s elindult arra. ^^ Azóta felnéz rá Sawako.
  Visszatérve az időben Kazehaya az osztály bátorságpróbályát hirdeti ki az osztály előtt, s ketten szellemekről beszélnek, ha Sawaka is elmenne, de ezt Sawaka szelektívan hallja meg, s meginn a bocsánatkérés jön magában, hogy ő nem szellem. ^^ Nyári szünetre is elválalja az osztály feladatát, hogy bejár a suliba az osztályfőnöknek segíteni. épp a virágokat locsolja mikor Shino-vhan lép oda hozzá, s osztályáról érdeklődik. Egyből felhozza Kazehaya-t témának és elkezdi dicsérni a maga módján, de azt nem tudta, hogy mögötte az ablakban pont ő hallgatózik, így miután lebuktak a beszélgetésről Kazehaya számonkéri mi akart ez lenni. Sawako azt feleli bókolt, mire Kazehaya vigyorog és kimegy hozzá. Sawakonak összeszőkül a szeme borsónyira, majd Shino elmegy. Kazehaya és Sawako beszélgetnek, s a nevük szóbakerülése után Kazehaya tudja Sawako teljesn nevét, majd elhívja a bátorságpróbára. Órák után feliratkozik a lapra, s az osztályban két bűntársára ráhozza a frászt majd beleegyezik, hogy beöltözik kisértetnek a bátorságpróbára, majd a meghitt beszélgetés után Chizu elkezd sírni. ,)
  Este van és bátorságpróba. Az erdőben egy magányos kisértet járja a fák törzsét, s az ártatlan páros járókelőkre pályázik. Meg is ilyeszt párat, de mikor Kazehaya feltűnik ő egész éjjel vele marad és beszélgetnek, a kellemes esti hangokról, illatokról, a sötétségről, és a többiekről. Mikor egymás szemébe néznek Kazehaya összezavarodik éslesüti a fejét. Másnap a suliban kazehaya büntetéséről beszél az osztály és odalökik hozzá Sawako-t, mert vele kéne járni egy hétig, de Kazehaya ezt illetlenség miatt em fogadja el. Sawako ezután bevalja az érzéseinek egy részét az osztály előtt Kazehaya-nak, majd kisétál az osztályból, mert nyáriszünet van már…
  Mikor épp megy Sawako a suliba, az érzései miatt könynek folynak a szeméből, s eltöpreng rajta, hogy soha többet nem látja Kazehaya-t. Mikor a cseresznyefákhoz ér meglátja őt, feláll Kazehaya, majd egy kis ajándékcsomagot ad át neki, amit az osztály bocsánatkérés képpen aláírt. Kazehaya és kér tőle egy szivességet mégpedig, hogy a nyáriszünetben még találkozzanak valamikor, s egy emléket látunk Kazehaya-től mikor összefutottak először Sawako-val, s az az érzés amit ő első pillantásra érzet iránta egyszer majd eléri Sawako-t is…

[AniDB] [ANN]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Kimi ni Todoke Címke:
 1. 2010. január 6. - 13:39

  Akkor majd én is meglesem az első 4 részt, remélem lesz olyan jó és izgi mint a Nana.

 2. 2010. január 6. - 17:11

  nézted az AMV-t? 😀 (ott fent, a képek fölött)

  nekem tényleg téccik akár 10/10 is lehet a végére, mert semmi balesetes dráma nincs benne ahogy nézem… (habár ez nem biztos)

 3. 2010. január 7. - 13:33

  Sajnos hely hiány miatt nem működik most a Youtube a gépemen. Nem tudom megint hová tűnt 400 mega a cről, amikor oda már nem töltünk semmit. 😦 Ráférne a gépre egy formatálás.

  Semmi dráma? Rosszul hangzik.

 4. 2010. január 7. - 23:31

  NEEEEM… erős dráma nincs benne!!! tudod mikor meghalnak, vagy megcsalják egymást… 🙂

  a vírusirtód nem csinált egy hiper nagy méretű file-t? :O
  nyomogasd végig a mappákon a méretet, hogy hova ment az a pár giga… (én mindig megnézem őket, ha gyanúsan kevés a helyem… 🙂 )

 5. 2010. január 8. - 12:58

  Akkor jó, lényeg ne csak vígjáték legyen.

  Már végignéztük az összes filet, mind kisméretű. Ezért sem tudjuk mi foglal olyan sok helyet. Valamikor volt amikor a gépen magától lett hirtelen sok hely. Fura. Most is csinálhatna ilyet. Annyit tudni, hogy tesóm youtubén nézett filmeket amikor a 700 mega hely teljesen elfogyott. Ideiglenes internet file mappa üres, így ezért is furcsa.

 6. 2010. január 8. - 15:18

  és a temp mappa a felhasználói documentumokban? 🙂

 7. 2010. január 9. - 12:47

  Ott sincs semmi. Kb 10 megás a mappa.

 8. 2010. január 9. - 14:10

  felettébb érdekes
  rejtett mappák sincsennek? jah és a rendszervisszaállítást ugye kikapcsoltátok, avagyis lekorlátoztátok?

 9. 2010. január 10. - 14:16

  Rejtett mappa is kisméretű.

  ” rendszervisszaállítást ugye kikapcsoltátok, avagyis lekorlátoztátok?”

  Az mi és hogyan kell?

 10. 2010. január 10. - 19:27

  asztalon sajátgépre jobb katt, és a rendszer visszállítása fül
  jah és a hely még a frissítés miatt is elfogyhat az is ott van 1 füllel árrébb.

 11. 2010. január 11. - 17:58

  Köszi. Frissítés az már rég kivan kapcsolva, utána egy ideig nem is fogyott a hely. Ma a gép nehezen indult el, lassú volt, böngészőket meg sem lehetett nyitni. Most jó, de emiatt már majdnem 0 a c-n lévő hely. Tesóm meg csak 1 hét múlva ér rá formatálni. Még jó, hogy van tartalék gép , netezni lehet azon is, csak sajnos animét nézni nem. 😦

 12. 2010. január 11. - 21:19

  animét nézni mindenhol lehet 😛

 13. 2010. január 12. - 15:18

  Régi gépen nagyon akadozna.

 14. 2010. január 13. - 00:42

  ha sima avi, akkor nem

 15. 2010. január 13. - 15:26

  Sajnos az is. Csak az nem aminek a felbontása
  700×500, ilyen meg most már nem nagyon van.

 16. 2010. január 13. - 15:59

  fura én mindig találok kicsiket… 😀
  848×480 pl ez a kedvelt felbontás mostanság

 17. 2010. január 14. - 14:55

  Majd mailben leírhatod, hogy hol. 🙂 Én mondjuk csak rawot töltök, vagy az Urahara, AA és LJK oldalról magyar feliratosat.

 18. 2010. január 14. - 16:12

  én videot valahonna és a feliratot meg hozzá igazítom és formázom…
  igaz szinte mindig van vagy angol vagy koreai felirat a feliratom alatt…
  , de van olyan csapat mint a [gg] aki ugy formazza a videoit, hogy ha akarod lelehet venni a feliratukat, de sajna nem mindig van olyan képarányú videóik…

 19. 2010. január 15. - 14:49

  Nálam formázásra nem lenne idő, ha késik akkor MPCben 1 perc alatt átidőzítem aztán már nézem.:)

 20. 2010. január 15. - 21:40

  kb annyi idot vesz el az AegiSub-ban is…
  legalabbis gyors és egyszerű..

 21. 2010. január 16. - 15:01

  Ha majd lesz új vinyónk akkor lehet én is kipróbálom.

 22. 2010. január 16. - 17:42

  az alapokra te is rá jössz aztán már megy mint a karikacsapás 🙂
  nagyábból én minden animénél használom, kivéve ami pont úgy van meg amihez passzol a felirat…

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: