Kezdőlap > anime, ep1, Ookamikakushi > Ookamikakushi ep1. (jan.17.)

Ookamikakushi ep1. (jan.17.)

Ookamikakushi
Belelestem és hasonló misztikum tárult elém, mint a Higurashi no Naku Koro ni. Habár nem fertőzés, hanem farkasok…, de túl gyerekesen van rajzolva…
ezért annyira nem is tetszik, de lehet attól még végiglesem…
opening és ending linkelve ^^

 • 1.részben: Előzményt látunk a jövőbeli részből, ahol egy vörös teliholdas éjjszakán Isuzu-chan megpróbálja megvédeni Hiro-kun-t a Jougai farkasoktól és egy Démoni kaszás lánytól. A démon lány kaszája éles, és Isuzu-chan szemei is vörösen égnek.
  Opening után a Kuzumi család épp autóval érkezik Jouga-ba, hisz épp most költöznek be az új lakásukba. A hosszú utazásban az autóban Mana alszik bátyja, Hiroshi vállán, míg az öregük vezet. A rádió vonal csak egy adást fog valami “Hassaku! Hassaku! Jouga-i Hassaku! Savanyú! Savanyú! Sa-sa-savanyú!” baromság(reklám) megy állandóan rajta. Az út mentén építkezésel folynak épp. Megérkeznek az új lakóházukba és meglátjuk Mana tolókocsiját. A prof felviszi Mana-t, míg Hiroshi viszi majda csomagokat, de egy csengetjűt hall mögüli. Megfordul és egy lány szemez vele, majd ráveti magát (így érdemes beköltözni valahova :D). Kipakolnak még az nap, s innentől a vörös telihold rejtéjesen világít éjjelente.
  Legalább 2 nappal később reggelinél a prof felolvaste nekik az irományát, mert ugyanis író, de nem nagy lelkességgel fogadták. Hiro-kun a mosogatóhoz ment mosogatni, míg Mana elindult tolókocsival a suliba. Hiro-kun gyorsan utánna sietett épp időben kapta el, mert Mana próbálgatta kerekeit a járdaszegélyról lemenést és elveszette egyensúlyát. nem sokkal ezután Isuzu-chan is megjelenik kit a reggelinél emlegettek, s aki egyből ráugrott, mikor meglátta beköltözni őket a szoszédba.
  Mana duzzog amiatt, hogy elkapta Hiroshi a tolókocsit, s Isizu-cahn próbálja őket kibékíteni, de el van foglalva inkább Hiro-kun-nal. Az osztály is furán viselkedik Hiroshi-val, mert mindenki körül zsongja és mindenkinek tetszik. Egy srác is a buliszervezést elkezdte, mikor betoppan Washiou-sensei és helyreteszi az első napon a gyerkőcöket, mert Isuzu-chan mindenféle képpen Hiro-kun mellett akar lenni, és Ogasawara is elkezdi fojtogatni hátulról Hiro-kun-t. Csönd lesz a teremben mikor ez egyik lány tanuló kinyitja a szemét és az osztályon átfúj a szél, s Isuzu-chan csengetjűje is megszólal.
  Ebédidő. Hiro-kun nem hozott kaját így lemenne kajáé, de Isuzu-chan ugrik egyett és már fel is hozta a neki vett édeskenyeret. Közben Asagiri Kaname-vel társolog a tulajdonságairől. Olyan hangulatot teremt Kaname-chan, mint ha riporter lenne, így mindenre rákérdez. Órák után Hioshi-t megkérdezik a lányok melyik klubbhoz csatlakozik majd, de Ogasawara elkapja hátulról a nykát és vinné ki az osztályból, de Kushinada Nemuru rászól és elengedi (a rejtéjes lány ki irnyítja a szelek mozgását), majd az egész osztály kimegy a teremből, de Hiroshi megköszöni neki, majd Kushinada megjegyzi rá, hogy “Már a létezésed is bosszantó.”, majd jön Isuzu és Kaname, s azon nyomban távozik Kushinada.
  Kifelé menet a suliból észreveszik Ogasawara ott hagyott cipőjét, míg Ogasawara az ajtón tólról ránéz Hiroshi-ra, majd szörnyettében elfut.
  Hiroshi, Isuzu és Kaname elmennek a városba az ebédszünetben megbeszélt fagyizóhoz és süteményesekhez. Útközben egy fura gyümölcsöt pillant meg Hiroshikun, s mandarinnak nézi, de mint kederül az a Hassaku (japán savanyú citrusféle). MEgemlíti ka lányok ,hogy nemsokára lesz a Hassaku fesztivál. Hiroshi észrevesz egy utat az óvárosba, s megtudjuk, hogy nem szívesen látnak arra látogatókat. Fagyizás közben megdöbbenve veszi tudomásul Hiroshi-kun, hogy itt már minden bolt 7-kor zárva van.
  Éjjszaka látjuk Ogasawara-t futni a szürke ruhába öltözött gyerekek előtt (farkasok), s egy farkas vinnyítás visszhangzik a völgyben, majd meghalni a kaszás fehér hajú lány előtt. Látunk egy képet egy pasasról ki halálra issza magát minden este szerette elvesztése végett.
  Másnap a suliban mindenki úgy tudja, hogy elköltözött Ogasawara. Belép a terembe Kushinada, s benyomóan közli vele “Elköltözött.”…

3.rész előzetesében Hiroshi-t molesztálja Isuzu bátyja… öhöm biztos érdekes téma egy animében… ,de nem olyanokban amiket én nézek…

[AniDB] [ANN]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Ookamikakushi Címke:
 1. 2010. január 18. - 13:24

  Rajzolás tényleg gyerekesnek tűnik. Szereplők 10- 12 évesnek néznek ki.

 2. 2010. január 18. - 15:43

  át nem középsulisok azt lehet látni, a fej-test arányuk túl gyerekes ;D

  hát mondom lehet majd végiglesem, de nem biztos… nem tudom mit hoz a 3. molesztálása… :S

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: