Kezdőlap > anime, ep1, Zero no Tsukaima, Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi > Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi |ep1 (febr.21.)

Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi |ep1 (febr.21.)

Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi (Zero`s Familiar: Knight of the Two Moons)
no ugyen milye lesz a folytatás? 😀
opening és ending linkelve

 • 1.részben: Arról álmodik Saito, hogy újra Tokyo-ban van a repülőn, de Louise nélkül, majd eltöri a botkormányt és lezuhan. Közben az ágyról zuhant le Louise mellől. Felébrednek éjjszaka és mikor meglátja Louise-t Saito megöleli, majd Louise elmondja mikot nem fog mától csinálni vele (korbács, lekutyázás) és mától mellette feküdhet, de másik lányra nem nézhet rá, csak is rá. A kard szeint is jól megy a dolga, de ugyan meddig…
  Henrietta a koronázási ceremóniát beszéli meg Mazarin bíborossal. Eközben a kastély alatti börtönben Cromwell-hez érkezik egy látogató, kinél van most az Andvari gyűrű, majd egy kis csevej után megöli Cromwell-t.
  Saito kap egy ajándékot Louise-tól. Nem mindennapi ugyanis egy családi örökség, egy fura maszk. Lepróbálja venni a maszkot de nem bírja, majd elindulnak. Az udvaron Siesta-t meglátja és odarohan. A mellei kerülnek a szeme elé, mire a maszk elkezd villogni. Odamegy Louise és felrobbantja minden egyes villogásánál. Sajnos az akadémián sok a lány. ^^
  Az utcán a Henrietta hercegnő megy éppen a hiintón, s szemeznek egyett Saito-val, mire a szemüveg elkezd naagyon villogni. Louise rögvest robbant, mire a királyi testőrség elfogja Saito-t és zárkába zárják.
  Később Louise be próbál jutni Henrietta-hoz, de a testőrség és Agnés, a muskétás alakulat kapitánya nem engedi be hozzá. Miután meghalotta muskétás egyből a nyakába ugrik Agnés-nak, és követeli engedjék el Saito-t.
  Saito a cellában eszmél fel a hülye maszkal, de azt nem töri szét (végülis ajándék). Henrietta-ról képzelődik, mikor megjelenik előtte ténylgesen a cellában, s egy szivesség miatt, de Saito csücsörít. Agnés egyből földbe döngöli, de Henrietta megvédi, majd mikor kimegy a celláből Agnés Saito átvált bókolós járatra és semmi… Henrietta azért jött, hogy megkérje segítse nehéz feladatában megvédeni a Tristein királyságot. Cserébe persze bármit megad Saito-nak, egyből Saito a dombokra veti szemeit és vörösödik, de a cella ajtó tárul, s Agnés lép be rajta Louise-val. Louise egyből rá ugrik sírva, mert aggódott miatta.
  Visszafele az akadémiára a hercegnőtől kapott Ősök imakönyve tárul elénk, mely álíltólag a Semmis varázsigék tartalmaz, de most csak üres papírokat mutat. Saito egyből bedob egy hülye gondolatot a “semmivel(üresen) menny a csatába”…. Majd Saito-ról beszélgetnek, hogy megbánta-e, hogy nem tért vissza a világába: “egy kicsit, de Louise itt van egy veszélyes helyen”.
  Őfelségétől jött üzenetek louise Zero álnéven veszi át, majd Saito-t megfenyegeti Agnés, ha meglátja obszcén módon nézni a felségre… megöli.
  Egész estés nevelést kap Saito az igéret ellenére is Louise-tól…. 😛 Kora reggel jön a hintó, s jön Agnés, s benyit Louise szobájba és elvörösödik, kimegy, majd megnn benyit s elmondja elrabolták a hercegnőt…

[AniDB] [ANN] [AA]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: