Kezdőlap > anime, ep1, Zero no Tsukaima, Zero no Tsukaima: Princess no Rondo > Zero no Tsukaima: Princess no Rondo |ep1 (febr.23.)

Zero no Tsukaima: Princess no Rondo |ep1 (febr.23.)

Zero no Tsukaima: Princess no Rondo (Zero`s Familiar: Princess no Rondo)
opening és ending linkeket nem lelek…

 • 1.részben: A 2évad bejezesének folytatása, hajnal van ágyban egymáson vannak Louise és rajta Saito. Saito megcsokolja, majd elkezdi vetkőztetni, de Louise a világosra fogja a dolgot, így majd este folytatják az eseményeket…, majd hirtelen betoppan Siesta és rajta kapja őket. Saito lepattan az ágyból, majd egy sikoly után Louise rémült arcal Saito szolgajelére vezeti a hangjúst, mert eltűnik…
  Osmon-mester beszél a háború történéseiről, ugyanis Galia kiroálysága belépett a háborúba, mire Albion serege visszavonult véget vetve a 8hónapos háborúnak, majd egy imát mondanak az elhúnyt életekért. Az ima alatt Kirche észreveszi Louise lehangoltságát és rákérdez, de Louise elhesegeti a témát… Eközben vele marad-elmegy Saito-t játszani egy virággal, de a virág szirmai nem fogynak így a földre vágja, majd egy Alby felveszi neki és visszadja. Felpattan Louise, ahogy kihúzza az Alby a kardját, majd egy hang beszél hozzá csukjás nő, Sheffield. Sheffield a mesteréről beszél, hogy kell neki egy Semmis varázsló, s erőszakkal próbálja elvinni. Louise robbantása után Saito észreveszi afstöt és segítségére siet.
  Ez alatt Louise az idézett lényeket irtja, s a beszélgetés közepette kiderül egysmás Sheffield-ről, ugyanis “Myoznitoneil” hordozza “Isten Elméjének” jelét. Hirtelen feltűnik Saito és Derflinger-el párosan Védelmezik Louise-t, mire jön Agnés is segítségükre. Myoznitoneil kap egy utasítást Joseph-meserétől, hogy vonuljon vissza, mert még nincs meg minden, s addig hagy játszadozzanak máskor. Louise elkezd egy Semmis varázslatot, s mire befejezi, s kitisztítja a környéket a lényektől Myoznitoneil eltűnik. Louise leszidja és megköszöni Saito-nak a segítséget még utólag.
  Henrietta-hoz éppségben odaérkeznek, s a hercegnő egy nemes címet, Chevalier címet adna a tetteiért Saito-nak, de Saito nem fogadja el, mert a szerződésük felbomlott, s nem birtokolja Gundalf erejét. Szóba kerül a csata, s elmeséli dióhéjban Derflinger mi is történt Saitoval az erdőben, ugyanis nem emlékszik semmire Saito. Egy elf újraélesztett a gyűrűjével, az Albion Királyság, Dél-Gotha provincia keleti erdejében. Saitonak hirtelen beugrik az elf arca és hatalmas méretei, majd Tiffania-nak nevezi. A hercegnő elküldi Agnés-t hogy hozza elé az elfet elé, de Saito is menne, de nincs ereje, s a hercegnő tudomást szerez az erdőben történt támadásról.
  Este Saito az erkélyen a másik Semmis-ről és szolgálójáról gondolkodik… Louise álmodik, hogy Saito elhagyja, s felébred. Kimegy Saito-hoz megmondnai ,hogy “hülye”, majd elkezd dideregni, mire betessékeli Louise-t, de Louse elkezd pityeregni, s kiönti lelkét Saitonak, hogy nem akar nélküle élni. Saito felhozza a szerződés megújítását, de Louise nem biztos a dologban, ugyan is eddig úgy hallotta második idézésnél egy másik szolga jelenik meg.
  Majd Saito váltja a témát és Louise reggeli igeretét hozza fel, mire egy kis késleltetés után Louise lesújt rá, s felrobban. Egész éjjel ott alszik és másnap reggel is a Louise-t szállító kocsi után kell futni…

[AniDB] [ANN] [AA]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: