Kezdőlap > Angel Beats!, anime, ep1 > Angel Beats! ep1. (ápr.27.)

Angel Beats! ep1. (ápr.27.)

Angel Beats!
opening és ending linkelve. ^^

 • 1.részben: Egy piro shajú srác eszmél fel az aszfalont, azt se tudja hol van és azt se, hogy ő kicsoda. Nincsennek egyáltalán emlékei. Pár lépésre tőle egy lány cáloz mesterlövész puskával egy ezüst szürke hajú lányt. “Üdvözöllek a Mi-a-pokol-meghaltam harci fronton.” -mondja a lány.
  Rámenősen megkérdi a lány, hogy beállna e közéjük, ugyan is toboroznak éppen és azt szerené a lány, ha csatlakozna közéjük, ha már meghalt, legyen valami motivációja a halál utánra. A Mi-a-pokol-meghaltam harci front egy angyal likvidálásával foglalkozik, mégpedig a célkereszben lévő lánnyal.
  Persze a srác nem tudja megemészteni a hallottakat és egyáltalán nem hisz Yurippe-nek. Átakar inkább menni ahoz a lányhoz, mint sem, hogy egy célzó lánnyal csevegni. Jön egy másik “harci front” tag kezében egy másik fegyverrrel és a srácunk lesétál az “angyal”-hoz. beszélgetnek és alig mondanak egymásnak pár szót, rájön, hogy ez egy átverés, úgy hogy inkábbkorházba sétál. Az “angyal” erre azt feleli neki, hogy itt nincs korház, mert a halottak nem betegednek meg. A srácunk felkapja a vizet és arra kéri az “angyal”-t, hogy ölje meg. Erre se szó se beszéd elővarázsol a csuklójára egy pengét (Hand Sonic) és átszúrja a szívét.
  Egy korházi ágyban feleszmél a srácunk, az ágya mellett a vérben tocsogó ingje. Vissza emlékezik az előző estére és a sebeket keresi magán, majd sietve felöltözik, de betoppan az ajón egy hosszú-nyeles fejszés srác, aki Yurippe szégyenben hagyására hivatkozva ledöfi 100szor (100hit).
  Kis idővel később feleszmél a srácunk és a vérfürdő közepén feleszmél, az elkésett mondatáva “Meg akarsz ölni?”. Arra a tényre jut, ha eltörlik erről a világról akkor tovább léphet. Elkezd keresni tanárokat, felnőtteket, de senkit sem lel. Igazgatói irodába próbálna benyitni, mikor a plafonon egy nyílás kinyílik és egy nagy kalapács féleségű szerkezet tova haladásban segíti az ablakon ki (reptet).
  Kis idővel később feleszmél a srácunk. Benn van az igazgatói irodában, ahol épp a pisztolyos lány és a “harci front” további tagjai megbeszélést tartanak ,hogy milyen név lenne jó nekik.
  (Pár példa: Meg-Fogsz-halni! harci front! ; Visszapilantás harci front. ; EL-Akarok-Tünni harci front! ; Biztos halál harci front. ; Legyőzhetetlen harci flotta. ; Tiszteletre méltó Vereség század! ; A Whight testvérek!)
  Felébredt így őt is megkérdezik mi lenne a jó név. Szerinte “Csináld-azt-amit-akarsz-a-pokolba Harci Front” jó név lenne, majd arra jukadunk ki, hogy gyorsan túl akar lépni ezen a fázison a srácunk, és inkább vizibolha lesz. Vizibolha? Nah ez neki se teccik. 🙂 Elkezdik a többiek zavarni őt, hogy takarodjon az irodából, csinálja azt amit az “angyal” mond és Csumi Ő lesz a legszebb kagyló…
  Ugyan is mint tudjuk a budhiz tanítása szerint bármiben és bármiként újászülethetsz. Ebben a Világban, ha harcolsz az angyal ellen, akkor élni fogsz. A világ fölötti urlom a célja a “harci front”-nak végül is…
  Majd jön és tovaszáll Noda a saját ajtós csapdájának hála. Végül is belemegy a srácunk a játékba, hogy csatlakozi hozzájuk, s mindenkiről megtudunk valamicskét, márakiről meglehet valamit. Ám több tag is van még a frontban, de ők máshol tartózkodnak jelenleg.
  Majd a srácunk végre kinyögi a saját nevét… Otonashi, de másra még mindig nem emléxik. Kap egy egyenruhát a klubbtól, mert a suli egyenruháját viselik a többiek, a 3S osztályét.
  Felmentünk a tetőre lenézni a iskola udvarára, ahol több diák futkározik, edz. Az iskolában ~2000 bentlakásos tanuló van, nem is tanulók, mert NPC-khez hasonlíthatóak. Logaritmus alapján mindig ugyan úgy cselekednek. Az “angyal” tudatárúl ésképességeiről nincs infő, csak pár észrevétele a csapatnak.
  Este az “Angyalellenes főhadiszállás”-on kap egy Glock-ot (fegyvert) Otonashi. Majd egy tanácsot hallunk, ha az “angyal” lábára céloz, akkor egy ideig nem tud majd mozdulni. következik a sötétített teremben a megbeszélés az esti akcióról szól, ahol étkezési jegyet fognak elveni az emberektől (Tornádó Hadművelet-tel). Az elterelés egy szám amit, a “harci front” csapatában lévő Iwasawa ad elő egy koncerten. Otonashi-nál megjelenik az “angyal” és tétovázás után meghúzza a ravaszt. Az “angyal” előveszi a pengéjét, majd mikor mindenki körülveszi a “torzítást” is beveti, ami végül is nem engedi át a golyót (védőmező), majd a Tornádó Hadművelet beindul és tömeg zsebéből kifúlja az ablakokon az étkezési jegyeket az utcára, pont Otonashi-ra. Szép kis látvány…
  A végére egy kis udon-t kajálnak, de Otonashi gondolkodik az elmúlt eseményken, de inkább abba hadja a gondolkozást, mert nem emléxik még mindig semmire…

[AniDB] [ANN]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

képek ebből: [PSS_FLsnow][Angel_Beats]01.rmvb (121,0 Mb)

Reklámok
Kategóriák:Angel Beats!, anime, ep1 Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: