Kezdőlap > anime, ep1, Working!! > Working!! ep1. (ápr.27.)

Working!! ep1. (ápr.27.)

Working!!
opening és ending linkelve. ^^

 • 1.részben: Wagnaria nevű családi étterem dolgozik egy lelkes alkalmazott, Taneshima Poplar. Éppen nagy nyüsgés van így a téli szezonban, ezért kitalálja a Menedzser kisasszony, hogy új alkalmazottat kell felvenni, s rábízza ezt a felelőséget a (zsebtigrisünk nagyságához hasonlítható, aranyos) Taneshima-ra.
  Baráti körökben senki nem ér rá, így az utcán próbálkozik nem túl sok sikerrel. Egyszer csak elered a hó és nekiütközik futás közben egy srácnak. A sráchoz az első mondata “Részmunkaidős… Nem szeretnél egy részmunka idős állást?”. Mire a srác “Minden rendben? Mi van a szüleiddel?”. 😀 Ugyanis a mérete megtévszti. 😛 ,de mikor meglátja az egyenruháját és a diákigazolványát ledöbben, hogy nála öregebb. 😀 ,de elkezd gondolodni, hogy milyen mázlija van, aranyos és csak ilyen magas… Simán bármit megtenne neki gondolja magában… Ezért elfogadja az állást!!! 😀
  Wagnaria étteremben először bemutatkozik a menedzsernek, Shirafuji Kyouko-nak, majd elmondja, hogy szokták félre mondani a nevét Takanashi Souta (ennek: Shouchouyuu vagy Kotoriasobi). popel is bemutatkozik, majd a nevük csavartságáról próbál helyesen beszélni, de egyből rosszul mondja ki Takanashi nevét (Katanashi= ügyetlen). 😀 Szóba kerül a betanulás, a menedzser nem oktatja, Ő dolgozik (lazsál), így Taneshima-ra marad az oktatósdi, de előtte megpróblja kimondani helyesen a Takanashi nevet Taneshima, de nem sok sikerrel ^^ Nah mindegy hisz aranyos- mondja Takanashi. ^^
  Taneshima oktat így most Takanashi csak figyelhet. A csésze helyére helyezése sem egyszerű feladat, főleg ha az illető Taneshima, aki nyútózkodva sem éri el a polcot, de nem baj majd megkérmást, hogy feltegye. A piszkos tányérok mosogatóba helyezése sem a legkönyebb feladat Taneshima-nak, hisz nem birja felemelni a súlyuk végett, ezért ilyenkor megszokott kérni valakit. Megjelenik Satou Jun, a bemotatkozás után egyből Taneshima a segítségét kéri az említett nehéz feladatokban, majd elkezdi összekócolni Taneshima haját.
  Betoppan Souma Hiroomi is, s a bemutatkozásután az iskoláról beszél, ahová járnak Taneshima-val. De ugyan honnan tudta, hogy egy iskolába járnak? Senkinek sem mondta el Takanashi. Satou rákérdez Souma ketében lévő bödönre, hogy előkészült e már, ugyan is szakácsok. Következő betanítás a köszönés vendég jövetelekor és távozásakor.
  Betoppan a képbe Todoroki Yachio, aki egy katanát visel kiszolgálás közben is az oldalán.
  Telik a nap… pletykálkodik Takanashi és Taneshima, de Taneshima kicsit felszedősen teszi így rászól Satou, hogy alkalmazottak közötti kapcsolat nem megengedett, mert a menedzser nem tudná hogy beosztani őket, de megnyugtatja őket, hisz ő a mini dolgoké oda van, de Taneshima-ra úgy tekint mintha az apja lenne, majd változtat a kijelentésén, és szeretett vizibolhájához hasonlítja. Takanashi rákérdez ezek után a menedzser korára és öregnek titulálja (28éves). 😀 Ezért jövő héten minden egyes nap be van osztva. Hulla fáradt, de csak később kapcsol mi miadt is van ez a beosztása. A fiatalsága miadt adta neki a több munkát célzásként ezt válaszolja neki, mikor rákérdez Takanashi, majd Taneshima-val jön rá mi miadt is van ez a szitu.
  Eközben az egyik vendég panaszkodik az étterem hűmérsékletére, így kéri csavarják lejebb. Kyouko erre csak annyit mond “Menj el futni, hogy elégess egy adag ronda zsírt.”, mire Takanashi és Taneshima odarohan és bocsánatkérés után elrohannak a menedzserrel. Takanashi azt mondja neki, hogy gondolkozzon felnőtt ként, de “Dugjátok be a hűtőbe” mondata nem egyértelmű, így Takanashi elsimítja a dolgokat a vendéggel egy hideg üdítővel.
  AZ előtérben Taneshima-tpár ember zaklatja. Oda igyekszik Kyouko és elrúgja az egyik zaklatót, majd a vendégek a főnököt kéretik, de ott áll előttük. ^^ Erre kirohannak az épületből. A szakácsok megbízzák Takanashi-t, hogy vigye oda neki a telefonját, mire felhív egy számot Kyouko és elveteti a zaklatőktól egy emberrel a pénzüket.
  Ekkor kér bocsánatot a kor béli megjegyzésére, de már meg gyerekesnek mondja, ami miadtújra kap 1 hét munkanapot. xD A beosztásátnézi mikor észreveszi még egszer sem találkozott Inami-val.
  Pár héttel később úgy adódott, hogy Inami-val öszefuthat Takanashi,de az incidens furán sült el, mert amint meglátták egymást Inami ökle ütközött Takanashi arcával… Férfi… Férfi… Férfi kiabálja hangosan sikítozva Inami. Mindeki aki tud az alkalmazottak közül odarohan. Yachio bemutatja Inami Mahiru-t, ki szó nélkül neki ront a férfiaknak és itt dolgozik. A manadzser lazán odabattyog a beosztáshoz, majd annyit mond “Ah, szóval dolgozol ma, Inami? Elrontottam”…

[AniDB] [ANN]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

képek ebből: [Chihiro]_Working!!_-_01_[848x480_H.264_AAC][FE73BBF2].mkv (137,9 Mb)

Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Working!! Címke:
 1. 2010. április 28. - 13:36

  Ez mennyire komolytalan?

 2. 2010. április 28. - 14:36

  Milyen komolytalanság van benne? ^^
  Vicces az elején, de nem tudom mi lesz a 2.rész után…
  -Lehetne egy romantikus szál is majd benne

  Én személy szerint Toradora! jellegű animére számítok ^^

 3. 2010. április 29. - 16:01

  Köszi. Akkor egyelőre még nem nézek bele. Fantasy, misztikus animékhez van inkább kedvem.

 4. 2010. május 9. - 09:40

  Nem lesz benne semmi komoly történeti szál. Ez egy 4 paneles mangából készült anime. Azaz tisztán csak vígjáték, semmi más. Viszont végig lehet szakadni rajta, és egyre durvábbak a poénok is később. Egy nehéz nap után mindenképp üdítő. 🙂

  Nem hiába kezdtük el mi is fordítani. 🙂 (na meg mert a másik feliratban elvész 1-2 poén)

 5. 2010. május 21. - 09:25

  Ennek hatására meg is néztem az első 3 részt. Nem gondoltam, hogy ennyit fogok szakadni a röhögéstől. 🙂 Szóval köszi az epizódismertetőt!

 6. 2010. május 21. - 13:16

  hehe 😀
  végül is ezért írtam le… 😀

  • 2010. május 21. - 17:07

   Van benne valami. 🙂 🙂 🙂

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: