Kezdőlap > anime, ep1, Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi > Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi ep1 (okt.19.)

Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi ep1 (okt.19.)

Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi
opening és ending linkelve. ^^

 • 1.részben: Egy suhanc épp menekül a sikátorban. A sikátor egyik zsákutcájába kanyarodik be, de mikor megfordul üldözője mögötte áll, egy lány, Ryouko-chan macska boxkesztyűben. Otogi Bank küldötte a lány, s azt mondja haggya békén azt a lányt akit zaklat. Megjelenik egy alacsonyabb lány, Ringo is, ki pár képpel fenyegetőzik, hogy a rendőség és szülei kezére juthatnak. A srác elővesz egy kést s rátában a Ryouko-chan-ra, de mikor közelébe ér a támadót egy kavics eltalálja, s elejti a kést. A boxkesztyűs lány egy jól irányzott ütéssel leteríti értetlen támadóját, s a srác pofáján megjelenik egy macska smile (a boxkesztyű kialakítás végett^^ ). Ringo az egész műsort felvette, s Ryouko-chan kérdi “mi volt ez?” ,de nem foglalkoznak vele inkább. Közben a sikátor árnyékában megbújva valaki figyeli őket…
  A kommentálós öreganyó felvezeti a történetet: ” valamikor réges-régen…na persze annyira mégsem régen. Kerek erdő közepén, volt egy kicsinyke Otogibana nevű város…” -nah ezzel azt akarom mondani, hogy commentanyú mulisan mindig közbe fog vágni néha, s kiseb poénok születnek így még pluszban az animéban.
  Hőseink az Otogi Akadémia “Segítség kölcsönző” Társulata felé tartanak eközben (Otogi Bank). A titkos helyen az elnökkel beszél és a felvételt átadja Ringo, miközben Ryouko-chan épp a kanapén heverészik. Elnök egy ötlettel áll elő, hogy kéne még egy fiú munkaerő a klubba. Ryouko-chan hazafele betér egy kis box edzésre, majd lezuhanyzik. Hazafele tartva az utcán egy halk hang azt mondja nei ,hogy “Ryouko-san sz-szeretlek”…, de mikor hátrafordul nem lát senkit. Tovább indul, de újra valaki színt vall neki. Kezdi felhúzni a dolog, mikor újra lép egyet meginn ez a bevallás, de már mérgesen mondja “búj elő”. Egy remegős srác kilép a közeli sarok mögül, s bemutatkozik. Morino Ryoushi az egyik csendes osztálytársa. Azért csendes, mert a hegyekben élt és nem szereti ha megbámulják. Ryouko-chan -nak nem ugrik be a asrác, s ránéz, mire a srác földre kuporodik s elkezd zokogni. Megkérdi meginn Ryouko-chan miért van ott, s megint bevalja remegős testel, hogy szereti. Ryouko-chan per pillanat a szerelem hidegen haggya, így elbúcsúzik, s hazaindul, de a srác ráveti magát a lábára, s azt mondja neki ,hogy gondolja át. Ryouko-chan megfogja és ledobja mint egy kutyát a lábáról, s így szól “halljam mégis mi tetszett meg bennem?”. A srác “Hát tudod, az hogy iylen erős, menő, és bátor vagy.. meg még az,hogy ilyen vad és férfias vagy…”. Mikor feltekint Ryouko-chan -ra a hült helyét látja.
  Még aznap este Ryouko-chan elmondja a koliban Ringo-nak lefekvés előtt, hogy szerelmet valot valaki neki. S filózni kezd Ringo kicsoda is lehet a Morino oszt.társuk, de ő sem emléxik rá, így a laptopjához fordul, s mikor megleli Ryouko-chan kiváncsian közeledik, de Ringo visszacsap rá, s Ryouko-chan hárít.
  Másnap Ringo elkezdi kivizsgálni a fiút. Országos átlagos tan eredmények, távolságtartó, szereti a társaságot, feltünés kerülő, rejtőző egyén. A klubban elmondja még azt a tényt is, hogy Matagi vadász nagyapjjától tanult, hogy kell beolvadni a környezetbe, így hát Ringo szeretné bevenni a csapatba. A bámulástól Morino újra a Szociófóbiás szindrómát mutatja (összekuporodva reszket, s azt mondja “ne nézzetek így rám”…) , majd Ryouko-chan puhánynak nevezi, mire elszégyelli magát. Ringo még gyorsan rátesz, s elmondja mit tett tegnap Ryouko-chan melett. Majd kiböki egy hete próblja elmondani neki, így azóta némán követte mindenhová, a jó alkalmat várva. Elnök dönt! Csapatban a helye!
  Ryouko-chan ebbe nem megy bele, me tegnap mikor megtámadták késel is ott volt és a szerelmét nem tudta megvédeni, tehát nem avatkozott közbe?. Megjelenik egy ügyfél, s Tsurugaya már is rohan. Morino elfogadja az állást, s megtesz mindent azért, hogy bizonyítson Ryouko-chan -nak.
  Haibara Kakari kér tőlük segítséget, mert ismerősén segíteni akar. AZ alku cseretárjda az, hogy egyszer neki iskell segítenie rajtuk. Ooji lábtörése végettnem teniszezhet egy darabig, s ott akarja hagyni a teniszklubbot, amit nem akar Haibara, mert tudja nem dől össze a világ attól ,hogy eltörött valaknek a lába. (Otsuu a hála végett perverziós imádatát mutatja a hála iránt. )
  Az elnök kiütni a tervet míg a többiek kivitelezik. 3 engedély kell a klub elhagyásra, így hát Morino-t ráállítsák Ooji-kun- ra. Míg Morino szemmel követi Ooji-t, addig Ringo és Ryouko-chan Morino-t követi ,hogy megtudja Ringo méltó e Ryouko-chan -hoz. Kis fürdés jön ahol Morino megpróbálja az okmányokat elvenni, de az öregapó megzavarja a kutatásban, s Morino kiszalad Ryouko-chan -ékhoz egy szál törölközőben, s lehull Ryouko-chan előtt a lepel ^^ ,s Ryouko-chan behúz neki párat pirult arcal. Másnap a 3 pecsét felkerül a papírra Morino fobiája jóvoltából, s a klubbukban Haibara tudomást szerez az okmányról, s ezért a diáktanács előtt meg kell állítania Ooji-kun -t. Majo-san egy sütőtök hintót, biciglit mutat be, de Haibara mini szoknyában nem tud tekerni, így majd Morino válalja a pedálozást. Elindulnak ,de a bringán nincs fék így leveszi Morino a szemüveget a fejéről és elkezd frusztrált lenni a sok tekintet miatt, s belehajt egy padba, amitől Haibara-chan kirepül a tökből, s a földön kézen átpörgéssel halad, amitől Ooji-kun -nak lead két darab képen rúgást, s elterül az épüéet előtt, Hiabara nagy bánatára. Elnök elveszi a fekvő Ooji-tól az okmányt, s Hiabara-val elszaladnak órára, de egy fél cipőt ott hagytak.
  Délután a kolesz fele megy Ringo-chan és Ryouko-chan, mikor a suhanc srác feltűnik két másik haverjával, s nekitámadnak meginn Ryouko-chan -nak. A macska boxkesztyű náluk van úgy hogy nincs nagy baj, de körbe kerítik s egy vascsővel leütnék pont Ryouko-chan -t mikor egy ismerős hang figyelmeztet, s Ryouko-chan összehúza magát. Felnézés látja, hogy Morino-kun a vascső utjába vetette magát megmentve szerelmét. Pár pillanat és Ryouko-chan mindenkit a földre küld macska pofival.
  Ryouko-chan Morino-t megdicsérve hátba veri 😀 ,s feltűnik a kellemes hangulat közben Ringo-chan. Búcsúzás képpen mostmár megengedi Ryouko-chan, hogy kereszt nevén szólítsa, s ő is Ryoushi-nak fogja hívni, s hárman együtt mennek tovább a kiütött srácokat hátra hagyva…
  Ending után Ooji-kun a cipő tulajdonosát keresi, mint a Hamumippőkéneb, de még azt is kéri, hogy rúgja arcon a lány, s így megtallja Haibara-t a pervezr tenisz edző kun… majd egy ismétlődő képsor látató Haibara miniszoknyájáról a legvégén…

lapos mellű Farkas – Ookami Ryouko-chan; Piroska – Akai Ringo; Az elnök – Kiriki Liszt-san unokatestvére Alice; cselédlány – Tsurugaya Otsuu; Urashima és Otohime egy pár; a vadász – Ryoushi Morino; őrült feltaláló – Majolika Le Fay.

[AniDB] [ANN] [AA]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

képek ebből: [Yoake][Ookami-san_to_Shichinin_no_Nakama_tachi]01[BIG5][848×480][tvrip].rmvb (116,7M)

Reklámok
 1. 2010. október 22. - 17:58

  Mozgó képet hogyan csináltad?

 2. 2010. október 22. - 21:56

  nincs mozgó kép ^^

  az csak slideshow :O
  ,ami van a feltöltött csoport képeknél alul 😛
  (nem tudom mióta va nez az iopcó…. most vettem észre én is… rég írtam ep1-ről már 🙂 🙂 )

  így jobban mutat nem? 🙂
  olvasni is jobb 😀

 3. 2010. október 26. - 12:30

  Szerintem is jobb. 🙂 Biztos új opció, ha lett volna korábban is akkor szerintem észrevettük volna.

 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: