Kezdőlap > anime, ep1, Fortune Arterial > Fortune Arterial: Akai Yakusoku ep1 (jan.17.)

Fortune Arterial: Akai Yakusoku ep1 (jan.17.)

Fortune Arterial: Akai Yakusoku
Nem hárem anime… inkább vámpír szolga téma.

opening és ending linkelve. ^^

 • 1.részben: Egy fura vörösen izzó helyre leeső sárga hajú lány, elnézést kér Hasekura-től valami harapás miatt.
  Érkezik Shiomi City, Tamatsu-szigetére vonaton a főszereplőnk Hasekura Kouhei, aki épp a kék óceánt átszelő vonat mellett vitorlázó sirályhoz, mint vándormadárhoz hasonlítja az életét, mert iskolai pályafutását szinte minden évben új helyen kellet elkezdenie, s ha az ott történtekre próbál emlékezni a feje belefájdul. Kiderül az is ,hogy nagyon régen már élt itt egy kis időre. Elmondása szerint azért jött most erre a helyre tanulni, hogy megtalálja, azt amit eddig nem sikerült megtalálnia.
  Shuchikan Akadémia-hoz felvezető lépcső tetején egy kedves lány, Sendo Erika, a diáktanács elnöke fogadja kinyújtott kezével. Kouhei-ben még a szüsz is eláll et megélve és kis eszmélés után indul megfogni a kezét, de mikor megérinti Erika mellkasa lángolni kezd, s hátra esik nem tudván miért, majd mikor Tsukasa megérkezik rá bízza, hogy eligazítsa, s Erika egy fa árnyéka alatt lángoló testtel töpreng el a történteken. Tsukasa-val a kézfogását már óvatosan közelíti meg Kouhei. 🙂
  Elmennek a diákothonhoz, ahova belépési engedélyt kér Kouhei, de Tsukasa felvilágosítja, hogy már ott lakik. A szobája felé lepcsőzik, mikor pár chips találja tarkn, majd sikoly után egy lépcsőn megcsúszó lányt pilant meg, aki pár pillanattal később rajta landol. Eszmélése után régi diáktársai jutottak az eszébe, majd egy ismerős hang után kapcsol, hogy volt barátai Kanade és Haruna állnak felette. Micsoda véletlen, hogy újra összefutottak, s a szálló vezetője Kanade, aki a bukdácsolása miatt ad neki egy zacskó chipset.
  Éjjszaka Iori és Erika beszélgetnek annyukról és Erika hirtelen jött vágyáról, s abban maradnak, hogy Kouhei nem biztos, hogy a legkedvesebb barátja lesz. Eközben a diákothonban Kouhei-nek Tsukasa szobájában kell aludnia, mert a cuccai még nem érkeztek meg, s a felettük teaparty-t tartó Kanada és Haruna tracspartiát hallgatván beszélgetnek a szobában.
  Másnap reggeli közben Kanade és Haruna leül az asztalukhoz, s beszélgetnek a tegnap estéről, hogy miylen hangosak is voltak. Kanade ad egy sulitérképet, aminek mind a 108 említetthelyét le kell fényképeznie kanade megbízásából. El is kezdi fényképezni a dolgokat, mikor a kertnél egy nyulat pillant meg, majd utána egy kislányt, aki elakarja kapni Yukimaru nyulacskáját. Az egyik kert platszon “kapd el a nyuszi” -t játszanak, majd a nyuszi Kouhei kezei közé szalad, s a lánynak, Shiro-chan-nak át is adja a megfutamodott nyuszit. Kis idő múlva feltűnik Amaike nővér, aki a serpenyős üldözű ,de a megjegyzése után gyorsan le is lép, s Shiro-chan elvezeti a Diákfelügyeleti Épülethez. itt belebotlunk Shino-chan bátyjába, aki kéri ,hogy távozzon huga és a környékról, de Iori kijön és beviszi a házba egy kis hülyéskedés közepette, ahol épp az alelnök, Erika dolgoskodik. Erika-nak nem tetszik a hivatlan vendég jelenléte, így gyorsan kérdőre vonja bátyja tettét, majd lelép a teázás elől. Iori elárulja Kouhei-nek ,hogy Erika beleszetett, azé viselkedik furcsán.
  Esti fürdés következik, Kouhei szépen levetkkőzik, felteszi a törülközét és belép a füdőbe, s a nagy ködben észreveszi Erika-t, s nekiindulván megkérdi Kouhei, hogy igaziak? ,majd a válasz Naná, hogy azok! és már fekszik is Kouhei. A férfi fürdűben eközben Iori és Seiichirou beszélgetnek valami csere tréfáról, de ezt hallván Tsukasa nem kapcsol még. A fürdő után mikor meglátja Kouhei-t csak akkor kapcsol, s jól kibeszélik a témát Kanade és Haruna társaságában. Erika ezt mind meghallván erőt vesz magán, s a 100 éves Zelkova fához hívja Kouhei-t holnap estére. Elrepül a következő nap mert a templomba betért Kouhei valami véres jelenetet pillant meg, majd elalszik.
  Este Erika mérgesen egy levelet hagy neki hátra…

[AniDB][ANN][AA][Wiki]

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.


képek ebből: [SumiSora][Fortune_Arterial][01][GB].rmvb (107,3M)

Reklámok
Kategóriák:anime, ep1, Fortune Arterial Címke:
 1. Még nincs hozzászólás.
 1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: