Kezdőlap > anime, ep1, Infinite Stratos > IS – Infinite Stratos ep1 (jan.25.)

IS – Infinite Stratos ep1 (jan.25.)

IS – Infinite Stratos
Egy jó kis mecha-s storynak néz ki, kis háremmel? 🙂

opening és ending linkelve. ^^

  • 1.részben: Elején pár pillanatban egy jó kis mecha csatát láthatunk a Földön, a víz felett és a környező szigeteken. Ichika és még 4 lány próbál legyőzni egy fehér páncélos IS-t.
   Yamada Maya, alosztályfőnök köszönti az IS akadémia új tanulójait, többek között Orimura Ichika -t, aki a legelső férfi IS irányító. El van kalandozva éppen ,hogy míly nagy csapás, hogy mindenki körülötte lány és a régi gyerekkori barátja rá se mer nézni valami miatt, de közben megszólította Maya alosztályfőnök, hogy mutatkozzon be az osztálynak, mert A-bál kezdték és már O -nól tartanak. Feláll Ichika ,s szépen mondja, hogy Ő “Orimura Ichika, örvend a találkozásnak”, majd össze szedi minden erejét az osztály egyetlen alfa hímjeként, s mély lélegzés után ezt mondja miközben mindenki gyöngyöző szemekel nézi: “Ez minden.” -minenki leesik a székről, de Ichika-nak nem esik le miért is. 🙂 Közben még valaki le is üti Ichika-t, mint kiderül a nővére, akit oly kevésszer látott otthon, Chifuyu-nee… ÁÚ… ,akarom mondani Orimura-sensei.
   Sensei megköszöni Yamada-nak a felvezetést, majd bemutatkozik nekik, mint osztályfőnökük, majd mindeki elkezd sikítozni, csak Ichika nem… Ő azon csodálkozik miért a nővére az osztályfőnöke. Chifuyu tesójához fordul és megszidja egy ütéssel meginn, mert még bemutatkozni se tud. Az osztály ebből a jelenetből jön rá, hogy ők testvérek, s azon filóznak, hogy ugyan emiatt képes-e Ő mint fiú irányítani egy IS-t… (Chifuyu volt az első IS pilóta) Eközben odaszól az osztályfőnök a tanulóknak és az évi menetrendüket közli a tanulókkal. Ichika, nővére pályafutására emlékezik vissza, majd arra hogy jóformán eltűnt az életéből… Eközben Yamada tartja az ismeretterjesztőt, hogy mi is az az IS és kik csinálták, s mi okból. (Kizárólag versenyekre lehet használni az IS-eket, s az akadémia különböző országok elitjeit küldik minden évben ebbe az akadémiába.)
   Szünetben a környező tantermek leányzojai is Ichika után nézelődnek, mint egyetlen férfi a bentlakásos akadémián. Szerencséjére oda lép hozzá gyerekkori barátja Houki, s felmennek a tetőre egy kicsit beszélgetni. Mivel 6 éve nem látták egymást és edig egy szót se szólt Ichika-hoz, ezért rákérdez Ichika nem akar-e mondani valamit neki, de hallgatag… ,így Ichika megemlíti, hogy tud a nemzetközi kendo-versenyéről, amit megnyert. Houki nagyon ledöbben hogy olvas újságot… maajd… majd el felejti Ichika, hogy 6 éve nem látta és örül, hogy újra összefutott vele ,s egyből felismerte a frizurájáról. 🙂 Houki nagyon örül ennek, s meglepődötten hallja mind ezt. Hirtelen becsöngetnek, s a kukkoló tanulóknak is menniük kell órára.
   Órán ichika feje mintha felrobbana az új sok szakszótól, amit először lát a könyvében, s Yamada segítségét kéri, mert ez neki kínai. Chifuyu megkérdi, hogy olvasta-e a felkészülési könyvet az iskolakezdés előtt, de Ichika azt véletlen kidobta, mire Chifuyu meginn leüti, de most a mappájával, majd közli vele, hogy akkor 1 hét alatt most meg kell tanulnia… nincs mese, mert az kötelező volt!
   Szünetben oda lép hozzá egy szőke királykisasszony kinézető leányzó, akit magát Cecilia Alcott-nak hívja, s a felvételi vizsga búcsúbeszédét is mondta, Anglia képviselője… ,de Ichika-nak nem ugrik be, inkább rákérdez mi az a képviselő jelölt ,s erre mindeki padlót fog, s Alcott kisasszony elkezdi neki magyarázni… 😀 Henceg ráadásul Cecilia még azzal is ,hogy legyőzte a felvételi vizsgán az oktatóját, de mint kiderül Ichika is legyőzte véletlen… majd becsöngetnek és Cecilia még ezt a beszélgetést folytatni akarja… persze bosszankova mondja neki.
   Suli után a lakhelyére megy, mert ugye bár ez bentlakásos suli… 1025-ös szoba? stimm… Bemegy és Shinonono Houki-t találja ott a tusolóból kijövet, egy szál törölözőben. Mindketten ledermedve néznek egymásra, majd mondja Ichika ő is itt fog lakni? ,de Houki előkapja fakardját és kikergeti a szobából, majd az ajtón keresztül próbálja eltalálni. Ichika köré eközben az emeleti lányok összegyültek, ezért Ichika rimánykodik Huki-nak ,hogy engedje vissza, mert be szeretne menni! Kinyílik az ajtó ,majd Houki beengedi a könyörgések hallatán, meg végül is már átöltözött, s próbálják megbeszélni a szobai dolgokat… Főleg miért van Ichika épp Houki-val? Houki hangsúlyt vált, s szerényen megkérdi, hogy Ő kérte-e magát mellé? Butaságnak tartja Ichika, erre Houki letámadja meginn fakarddal, de épp hogy csak megfogta a két tenyerével az arca előtt az éles fapengét, majd benyit pár kukucskáló, s Houki-t tisztességtelen előnyben részesítik. Houki gyorsan becsukja az ajtót, s jön a fürdő szabály, ami áttorkollik Houki perverz gondolot menetébe, miszerint az elmúlt 7 év alatt Ichika perverzé vált, s lecsapna rá kardjával, de Ichika felpattan egy dojo kardot a szék mellől ami végén ott csüng véletlenül Houki melltartója. Ichika-nak nem esik le egyből a szitu így megfogja, s megvizsgálja. ^^ Houki oda megy se elkapja tőle olyan szégyenlős módban, mire Icika csak annyit jegyez meg ,hogy: “Elkezdtél melltartót hordani.” -,majd jön az ütés a fakardal…
   Másnap reggeli közben is eggyüt vannak, s Ichika kérdi miért haragszik, de nem haragszik elmondása szerint, de a keresztneve miatt már felkapja még jobban a vizet. Oda ül hozzájuk 3 tanuló, mire a háttérben hallani lehet, hogy mások is oda akartak ülni, de ez csak a 2. nap még lesz alkalom rá. A három oda ült lány fogyozik ezért keveset eszik ,de Houki nem éppen ,ezért gyorsan elmegy. Eközben a három lány megkérdi honnan ismerik egymást, de Ichika-nak a száp emlékek egyből a szájára mennek, így megtudjuk ,hogy egy kendo klubba jártak és még négy éven át gyerekkori barátok voltak, de másra nem igazán emléxik, a múltról. Taps és szélvihar megjelent Chifuyu, mert az elsősök tesije hamarosan kezdődik…
   Későbbi órán próbálják eldönteni ki legyen az osztály képviselője, aki majd megmérkőzik az osztályok közötti versenyen is. Jóformán minden lány Ichika-tjelöli, de Cecilia nem haggya jóvá, így ksi konfliktus után kihívja Cecilia egy párbajra Ichika-t… Jövő héten csata
   ,de addig is Ichika-nak majd meg kell tanulnia kezelnie az IS-ét, mert Cecilia már régóta gyakorol vele, de majd közbe jön egy aprócska probléma is, hogy nem készül el időben a mechája, így gyakorolni sem lesz rá ideje…
 • [AniDB] [ANN] [AA] [Wiki]

  Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

  képek ebből: [Ayako]_Infinite_Stratos_-_IS_-_01v2_[XVID][400p][29675B71].avi (173,2M)


  Reklámok
  Kategóriák:anime, ep1, Infinite Stratos Címke:
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

  Vélemény, hozzászólás?

  Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

  WordPress.com Logo

  Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Google+ kép

  Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Twitter kép

  Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Facebook kép

  Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  w

  Kapcsolódás: %s

  %d blogger ezt kedveli: