Kezdőlap > anime, Kimi ni Todoke, Kimi ni Todoke 2, leírásaim > Kimi ni Todoke 2 (jul.12.)

Kimi ni Todoke 2 (jul.12.)

Kimi ni Todoke 2 (Reaching Yuo 2)
[AniDB] [ANN]

A szerelem újra felragyog!

Story: Az első évadhoz képest rövidebb az anime és csak egy dologgal foglalkozik a 13 rész alatt. Észrevehetően szépen ki van kerekítve és csodálos befejezésnek titulálnám el, ha ez lenne az utolsó évada. (A végén nem láttam kiírva, hogy THE END, de a fő szálakat befejezték.)

Kuronuma és Kazehaya egyre csak távolodtak egymástól. Év vége előtt, valentín napra Kuronuma próbál saját készítésű csokoládét adni az osztályban barátainak, de észre vehetően Kazehaya-nak szánt csoki csomag másabb lett. Több dolgot rakott bele mindenből így édesebb lett. És jön a botrány, hogy ezt Ő nem adhatja oda mindenki előtt Kazehaya-nak, így majd akkor próbálja átadni a csomagot, ha egyedül lesznek, de jön a csavar. Ugyan is Kurumizawa összezavarja mégjobban Kuronuma-t ,hogy ez már szerelmi vallomásnak is megfelel, ha átdja a csokoládéját Kazehaya-nak.

Telnek – múlnak a percek és Kazehaya haza battyukol búsan csokaoládé nélkül, míg Kuronuma az iskolában gondolkodik, hogy mit is kéne tennie, s eltelik a nap.
Kezdetét veszi a 2. év a gimnáziumban. Szerencsére mindenki egy osztályba került akik eddig együtt voltak, s két új tanulót is kaptunk, Kento-t és barátja, Hatsure-t. Kento meglepetésére Kuronuma mellé ülhet, ugyan is valentín napkor látta őt, s valami megfogta így Kuronuma pártfogoltja lett. EZ persze Kazehaya-nak kicsit sem tetszik ,de próbálja elengedni Kuronuma-t.
Annyira szeret csacsogni Kento, kb mint Ayane. Kősőbb emitt lesz egy kisebb összezörrenés a szerelmi vallomások miatt, de minden jó lesz végül, s senki nem veszti el a fejét.
Még Kurumizawa is Kuronuma mellé áll majd…

Értékelésem: 10/10
Hozta az előző évad formáját… és nekem ez épp elég a max ponthoz 13 részben. 🙂

Szereplők:

  • Az első évadhoz képest egy szereplővel tér el: Miura Kento (barátja, Hatsure csak az árnyékban van mindig ezért nem tekintem érdekes karakternek.)
Reklámok
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: