Kezdőlap > anime, Kimi ni Todoke, Kimi ni Todoke 2, leírásaim > Kimi ni Todoke 2 (jul.12.)

Kimi ni Todoke 2 (jul.12.)

Kimi ni Todoke 2 (Reaching Yuo 2)
[AniDB] [ANN]

A szerelem újra felragyog!

Story: Az első évadhoz képest rövidebb az anime és csak egy dologgal foglalkozik a 13 rész alatt. Észrevehetően szépen ki van kerekítve és csodálos befejezésnek titulálnám el, ha ez lenne az utolsó évada. (A végén nem láttam kiírva, hogy THE END, de a fő szálakat befejezték.)

Kuronuma és Kazehaya egyre csak távolodtak egymástól. Év vége előtt, valentín napra Kuronuma próbál saját készítésű csokoládét adni az osztályban barátainak, de észre vehetően Kazehaya-nak szánt csoki csomag másabb lett. Több dolgot rakott bele mindenből így édesebb lett. És jön a botrány, hogy ezt Ő nem adhatja oda mindenki előtt Kazehaya-nak, így majd akkor próbálja átadni a csomagot, ha egyedül lesznek, de jön a csavar. Ugyan is Kurumizawa összezavarja mégjobban Kuronuma-t ,hogy ez már szerelmi vallomásnak is megfelel, ha átdja a csokoládéját Kazehaya-nak.

Telnek – múlnak a percek és Kazehaya haza battyukol búsan csokaoládé nélkül, míg Kuronuma az iskolában gondolkodik, hogy mit is kéne tennie, s eltelik a nap.
Kezdetét veszi a 2. év a gimnáziumban. Szerencsére mindenki egy osztályba került akik eddig együtt voltak, s két új tanulót is kaptunk, Kento-t és barátja, Hatsure-t. Kento meglepetésére Kuronuma mellé ülhet, ugyan is valentín napkor látta őt, s valami megfogta így Kuronuma pártfogoltja lett. EZ persze Kazehaya-nak kicsit sem tetszik ,de próbálja elengedni Kuronuma-t.
Annyira szeret csacsogni Kento, kb mint Ayane. Kősőbb emitt lesz egy kisebb összezörrenés a szerelmi vallomások miatt, de minden jó lesz végül, s senki nem veszti el a fejét.
Még Kurumizawa is Kuronuma mellé áll majd…

Értékelésem: 10/10
Hozta az előző évad formáját… és nekem ez épp elég a max ponthoz 13 részben. 🙂

Szereplők:

  • Az első évadhoz képest egy szereplővel tér el: Miura Kento (barátja, Hatsure csak az árnyékban van mindig ezért nem tekintem érdekes karakternek.)
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: